Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mamaia >

Sejur Hotel Savoy

Sejur in Mamaia la Hotel Savoy

Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy Hotel Savoy
Localizare: Hotelul Savoy este unul din cele mai cunoscute hoteluri din Mamaia, fiind situat direct pe plaja, in extremitatea nordica a statiunii Mamaia (penultimul hotel din statiune). O parte din camere au vedere la mare.

Hotelul dispune de o capacitate de 138 spatii de cazare, dispuse pe 8 nivele si mezanin, toate cu orientare spre mare: 47 duble cu vedere la mare cu pat matrimonial, 16 duble cu vedere la mare si piscina, 42 duble twin, 17 duble family cu pat matrimonial si o canapea extensibila, 16 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, impartite in urmatoarele categorii: 8 apartamente junior la etajele 1 - 8, 4 apartamente senior situate la etajele 1 - 4, 2 apartamente executive situate la etajele 7 si 8, 2 apartamente matrimonial situate la etajele 5 si 6.

Dotari standard: grup sanitar propriu cu dus/cada, uscator de par, TV cablu, telefon, minibar, seif, Internet, aer conditionat, balcon.

DUBLE STANDARD - dispun de dotarile standard.

DUBLE DELUXE au in plus fata de duble standard o suprafata mai mare si o canapea extensibila.

JUNIOR SUITE - living (canapea extensibila) si dormitor, jacuzzi, bar, seif, balcon cu vedere la mare.

APARTAMENT SENIOR - living (canapea extensibila) si dormitor, seif, balcon cu vedere la mare.

Facilitati si servicii: restaurant clasic, restaurant Blue, bar, piscina in aer liber pentru adulti si copii, sala de jocuri video, terasa la piscina, sala de fitness, sauna, frizerie/ coafor, tratament balnear/ de intretinere/ cosmetica faciala cu Gerovital si Aslavital, 3 sali de conferinta dotate modern, birou de schimb valutar, servicii de spalatorie, seif, servicii medicale la cerere, paza si protectie 24 h, parcare.


# #