Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mamaia >

Sejur Hotel Vega

Sejur in Mamaia la Hotel Vega

Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega Hotel Vega
Dupa un amplu proces de renovare si modernizare, Hotelul Vega din Mamaia s-a deschis in vara anului 2008 si este clasificat la categoria 5 stele.

Este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, chiar pe plaja, si este incadrat la nord de hotel Alcor, la sud de hotel Bicaz si la vest de hotel Siret si lacul Siutghiol.
Pe malul Marii Negre, Vega va promite un sejur asemanator oricarui alt sejur exotic din Insulele Pacificului sau de pe Riviera Franceza.

Dotari generale: 125 spatii de cazare dispuse pe 8 nivele, toate cu vedere la mare, instalatie individuala de climatizare, internet, minibar, safe, LCD, grup sanitar cu cabina dus, uscator de par, fiind dispuse astfel:

- 21 apartamente compuse din living cu canapea extensibila sau fixa si chicineta, dormitor cu pat matrimonial, impartite in doua categorii:
- 6 Junior Suite (cu vedere laterala la mare)
- 15 Senior Suite (cu vedere frontala la mare)
- 17 family room, compuse din doua camere (una cu pat matrimonial si balcon, cealalta cu doua paturi separate fara balcon) cu usa dubla comunicanta intre ele
- 7 duble superioare (fara balcon) cu pat matrimonial si canapea fixa, dintre care una cu facilitati pentru persoanele cu dizabilitati
- 63 duble standard, dintre care 36 cu pat matrimonial (cu balcon) si 27 cu doua paturi separate (fara balcon).

Alte servicii si facilitati: restaurant AKOLADE; Gelaterie cu terasa (inghetata, prajituri, patiserie, cafea) Kindergarden ; Violet Lounge - Bar cu terasa amplasat la etajul 8, capacitate 50 locuri, Sala de conferinta

Piscina: descoperita ; bazin adulti si copii cu apa incalzita. Parcare pazita. Plaja: are cea mai mare latime din statiunea Mamaia ; 3 beach-baruri ; 8 ski-jeturi, Banana de 6 si 4 locuri, colac pt plimbari cu ski jet de 3 si 2 locuri; 5 hidrobiciclete, 3 terenuri de volei; 1 teren de fotbal ; loc special de joaca pentru copii cu supraveghetor (kindergarden); salupa agrement; Ski nautic.


# #