Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Montecatini Terme >

Sejur Nenominalizat

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Montecatini Terme la Nenominalizat - 7 nopti

 Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat
Toscana este asezata in mijlocul Italiei, iar fluviul Arno - cel mai mare fluviu din regiune – strabate tot tinutul. Acesta este presarat cu minunate coline toscane renumite pentru plantatiile viticole si culturile de maslini. Toscana este considerata a fi punctul de pornire al Renasterii, datorita unor nume mari ca Donatello, Michelangelo sau Leonardo da Vinci. Aceasta este de asemenea cunoscuta ca si leaganul limbii si culturii italiene. Poeti si scriitori ca Dante, Boccacio sau Machiavelli si-au lasat amprenta pe aceste locuri.
Montecatini Terme este cea mai faimoasa statiune balneoclimaterica aflata in regiuneaToscana.

Montecatini Terme poate acomoda cel putin 2 milioane de turisti, care vin aici pentru renumitul centru de sanatate spa. Apele termale de aici sunt benefice pentru problemele de stomac sau ficat.


Oferta Senior Voyage Toscana

Servicii incluse
Tarif in Euro/persoana in canera dubla
• Transport avion Bucuresti – Florenta – Bucuresti
• 7 nopţi cazare la hotel de 4*
• Mic dejun si cina (2 mese pe zi - conform programului (intrare cu cină, iesire cu mic dejun) cu 1 pahar de apa si vin la masa
• Transfer aeroport-hotel-aeroport
• Asistenta turistica*
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
• ½ zi excursie optionala inclusa (Pistoia)
• Taxe de aeroport incluse


BONUSURI SENIOR VOYAGE CLUB CARD
• ½ zi excursie optioinala pentru posesorii de Senior Voyage Club Card (Prato)
• Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
• Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
• Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro pentru persoane sub 55 ani.Servicii neincluse
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
• Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)
• Mesele de prânz
• Intrarile la obiectivele turistice, alte taxe si cheltuieli personale.
Cina de revelion nu este inclusa in pret

Descriere / Alte informatii
Excursii gratuite:
 Pistoia- tur de oras!
Se vizitează orașul Pistoia cu un tur panoramic, în care vom vedea Piazza del Duomo dominată de către Catedrala San Zeno cu fațada sa romanescă, de Palazzo del Comune și de Palazzo del Podesta. Tot în piață vom vedea Baptisteriul din secolul 14, construit în stil gotic cu marmură albă și verde caracteristică stilului gotic toscan. Mai putem vedea Palazzo dei Vescoci dar și Turnul Catilina. Vom efectua acest tur în prima sau ultima zi, în drum spre aeroport sau hotel, în funcție de orarul de zbor.

 Prato
Prato este localizat lângă orașul Florența cu multe puncte de interes: Basilica, Piața Centrală cu Fântâna lui Bacchus și Primăria orașului, Palatul Praetorian – unde putem admira lucrarile lui Bernardo Daddi, Giovanni da Milano, Filippo and Filippino și mulți alți artiști. Tot aici se află Basilica Santa Maria delle Carceri care a fost construită din ruinele unei vechi închisori, Palatul Datini, Biserica San Domenico, Muzeul de Pictură murală. Piazza Santa Maria delle Carceri continuă de-a lungul străzii Via Mazzini și ajunge în Piazza San Marco, punctul de întalnire între orașul vechi și cel modern.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE

Excursii optionale:
 Florenta
Florența are foarte multe lucruri de oferit, multe muzee și monumente ce nu trebuie ratate, printre care Santa Croce, Piazza della Signoria cu Fântâna lui Neptun, Loggia dei Lanzzi, Palazzo Vechio, Galeriile Uffizi, Catedrala Santa Maria dell Fiore, Baptisteriul, Palazzo Bargello, Palatul Piti, Ponte Vechio. În cel mai mare muzeu de arta din lume, Galeria Uffizi, sunt picturi de Leonardo da Vinci, Rafael, Michelangelo și alți mari artiști ai renașterii.


 San Marino- Bologna
San Marino, republica independentă, esta a treia cea mai mică țară din Europa, dupa Vatican și Monaco. Nu vom rata Cetatea, Palatul Căpitanilor Regenți și Muzeul Torturii. Se vizitează orașul Bologna cu un tur panoramic, pornind de la fântâna lui Neptun, îndreptându-ne apoi spre Piazza Maggiore cu Palazzo D’Accursio, Bazilica Sf. Petroniu, Muzeul Morandi și Muzeul Civic Arheologic.

 Lucca si Pisa
În Piazza dei Miracoli, Piața Miracolelor- considerată mândria Pisei, se afla Turnul Înclinat, Baptisteriul și Domul. Nu vom rata nici Palatul Cavalier.
Lucca este unul dintre cele mai pitorești orașe din zona Toscanei și o oprire obligatorie pentru descoperirea frumuseților toscane. Majoritatea atracțiilor din Lucca sunt legate de istoria sa antică: de la urmele amfiteatrului roman care poate fi vazut în Piazza dell’Anfiteatro până la rămășițele arheologice de sub biserica din secolul al XII-lea (prima catedrală din oraș), și nenumăratele turnuri și vile din secolul al XII-lea până în secolul al XVI-lea. Zidurile care înconjoară orașul încă se păstrează în stare bună, ba mai mult sunt transformate în traseu pietonal, constituind una dintre principalele atracții ale orașului astazi. Recmandăm să vizitezi și Biserica San Michele in Foro, Basilica San Frediano, Turnul cu ceas sau Turnul Guinigi.

 Insula Elba
Insula Elba este cea mai mare, mai frumoasă și mai bogată din Arhipelagul Toscan, fiind încărcată de mii de ani de istorie, panorame uluitoare și povești despre oameni și civilizație. Vizitând insula, găsim câteva amintiri ale trecutului său glorios, de la descoperirile arheologice din muzee, până la fortărețele impresionante și construcțiile militare, cum ar fi Castelul Volterraio și apoi către reședința lui Napoleon din anii 1800, Palazzina dei Mulini.

 Siena – San Gimignano
Pornim dis de dimineață spre Siena, frumoasa citadelă medievală a Italiei. Principalele obiective turistice ce nu trebuie ratate aici sunt: Piazza del Campo, Palazzo Pubblico, Torre del Mangia – localizat în Piazza del Campo, Domul din Siena - una din cele mai frumoase catedrale din Italia. Vom porni apoi spre San Gimignano faimos pentru arhitectura sa medievală și a turnurilor care oferă o priveliște impresionantă asupra orașului. Avem posibilitatea de a vizita biserica San Francesco, Piazza della Cisterna și Piazza del Duomo, Collegiata – fosta catedrală a satului, Capella di San Gimignano și de a se bucura de vinul său alb, Vernaccia di San Gimignano.

 Cinque Terre
Nu rata plimbarea de pe Sentiero Azzuro, care leagă cele cinci orășele ale Cinque Terre: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza și Monterosso al Mare - care se înalță spectaculos între două promontorii ce se întind pe țărmul stâncos al Coastei Ligurice din nord-vestul Italiei. Vom vizita Manarola, Vernazza și Monterosso al Mare.****Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti. **

Pentru verificarea disponibilitatii, va rugam sa contactati agentia ECOVOYAGE TOUR!
LOCURI LIMITATE LA AVION SI CAZARE!


Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
1

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa si transport Avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa)

Oferta valabila pana la date de: 30.05.2020
Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
29.Dec.2019 - 05.Jan.2020 - 610 EURO - - Rezervare
15.Apr.2020 - 22.Apr.2020 - 460 EURO - - Rezervare
22.Apr.2020 - 29.Apr.2020 - 390 EURO - - Rezervare
29.Apr.2020 - 06.May.2020 - 390 EURO - - Rezervare
02.May.2020 - 09.May.2020 - 440 EURO - - Rezervare
06.May.2020 - 13.May.2020 - 440 EURO - - Rezervare
09.May.2020 - 16.May.2020 - 440 EURO - - Rezervare
13.May.2020 - 20.May.2020 - 440 EURO - - Rezervare
16.May.2020 - 23.May.2020 - 440 EURO - - Rezervare
20.May.2020 - 27.May.2020 - 440 EURO - - Rezervare
23.May.2020 - 30.May.2020 - 440 EURO - - Rezervare
27.May.2020 - 03.Jun.2020 - 440 EURO - - Rezervare
30.May.2020 - 06.Jun.2020 - 440 EURO - - Rezervare
03.Jun.2020 - 10.Jun.2020 - 440 EURO - - Rezervare
06.Jun.2020 - 13.Jun.2020 - 440 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.10.2019
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #