Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Murighiol >

Sejur Pensiune Laguna Albastra

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sejur in Murighiol la Pensiune Laguna Albastra - 4 nopti

Pensiune Laguna Albastra Pensiune Laguna Albastra Pensiune Laguna Albastra Pensiune Laguna Albastra Pensiune Laguna Albastra Pensiune Laguna Albastra Pensiune Laguna Albastra
Aflata in vecinatatea satului Murighiol, la 39km de municipiul Tulcea, pensiunea Laguna Albastra va ofera servicii catalogate la 4 margarete intr-un cadru complet special, in care frumusetea naturii din Delta Dunarii intra in perfecta armonie cu o constructie care imbina confortul cu stilul zonei .

Pensiunea este construita in 2011 si dispune de 5 camere duble, 6 matrimoniale si 4 apartamente, cu TV, internet wirelles, balcon si bai proprii. De asemenea se afla pe punctul de finalizare si piscina exterioara cu o dimensiune de 25x4 metri si o adancime de la 2 ,5 la 1 metru. Asiguram parcarea auto si navala supravegheate. Restaurantul are o capacitate de 35 de locuri si o terasa exterioara de 50 de locuri unde puteti servii atat mancare traditionala pescareasca dar si internationala. 3 salupe rapide si 6 barci cu motor va stau la dispozitie pentru excursiile organizate in mirifica Delta.
Va asteptam cu drag!


Oferta autocar Delta Dunarii si Dobrogea Senior Voyage 2020 Pensiunea Laguna Albastra

Servicii incluse
• 4 nopti de cazare la pensiune 4 stele in Murighiol, Delta Dunarii

• Mic dejun si cina + un pahar de apa si vin la masa

• Seara lipoveneasca cu program folcloric, muzica de petrecere si bucate alese

• Excursia cu barca in ziua 2

• Vizite conform descrierii

• Transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare

• Ghid insotitor pentru intreaga perioada
TRANSPORT AUTOCAR: Bucuresti - Murighiol - BucurestiServicii neincluse
Taxe si cheltuieli personale

• Intrarile la obiectivele turistice

• Excursiile optionale


Descriere / Alte informatii
Acest sejur se poate achita si cu tichete de vacanta Sodexo, Edenred, Up Romania (card sau suport hartie).
cht

Program

• Ziua 1: București – Peştera Sf. Andrei – Adamclisi - Murighiol (420 km)

Plecare din București spre Dobrogea. Prima oprire o facem la unul dintre cele mai venerate locuri creștine din țara noastră, leagănul ortodoxiei româneşti: Peştera Sfântului Andrei. Continuăm cu o vizită la cetatea Tropaeum Traiani din Adamclisi, ridicată în urma victoriei lui Traian în faţa lui Decebal. Petrecem următoarele 4 nopți la pensiune în Murighiol, Delta Dunării.

• Ziua 2: Situl Halmyris – Dunăvățu de Sus - Excursie cu barca în Deltă După micul dejun vizităm ruinele cetății Halmyris, din Murighiol, unul dintre cele mai importante situri arheologice din România. În Dunăvățu de Sus, vechi sat pescăresc, vizităm Muzeul Rural dedicat etniilor din Delta Dunării, alături de un ghid voluntar, profesoară în sat, cea care a avut ideea înființării muzeului în clădirea școlii, abandonate din pricina numărului mic de elevi. Continuăm ziua cu o plimbare de 3 ore cu barca, pe cel mai vechi braț al Dunării, brațul Sfântu

Gheorghe, precum și pe canalele mai retrase, pentru a ne face o idee despre marea diversitate a vieții sălbatice din Deltă.

• Ziua 3: Celic Dere – Cocoșu - Tulcea – Cetatea Enisala (aprox. 220 km)

Începem ziua cu o vizită la mănăstirile Celic-Dere și Cocoșu, printre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră. Apoi descoperim Tulcea și Muzeul Delta Dunării, pentru a afla mai multe despre geneza și evoluția, flora si fauna acestui loc unic. Călătorim pe malul mării spre Cetatea Enisala, construită de negustori genovezi la sfârșitul secolului al XIII-lea, unul dintre cele mai bune perimetre din Europa pentru observarea păsărilor. De pe dealul unde se ridică cetatea, admirăm lacurile Babadag și Razim și natura sălbatică care le înconjoară.

• Ziua 4: Excursie pe canalele Deltei

Vă invităm să participați la o excursie opțională de o zi (extracost). Cel mai bun mod de a savura Delta Dunării în toată splendoarea ei este de departe o plimbare cu barca pe canale. Putem alege între câteva variante: satul pescăresc Sfântu Gheorghe și Vărsarea Dunării în Marea Neagră, Rezervația Pădurea Letea sau Sulina. Indiferent de alegere, plimbarea e spectaculoasă! Vom trece prin canale mici, înguste, unde sălciile cresc direct din apă, canale prin stuf care se deschid prin luminișuri sau lacuri pline de “covoare” de nuferi de sute de metri pătrați.
• Ziua 5: Cetatea Histria – Lacul Sinoe - Constanța – București (420 km)

După micul dejun descoperim vestita cetate Histria, cea mai veche aşezare urbană din ţară, ridicată în urmă cu peste două mii șase sute de ani și admirăm

Lacul Sinoe, fost golf maritim, care comunică încă cu Marea Neagră. Încheiem programul în Dobrogea cu o oprire în Constanța și un tur ghidat prin centrul istoric al orașului. Întoarcere în București spre sfârșitul zilei.Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa si transport Autocar

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
08.Jun.2020 - 12.Jun.2020 - 177 EURO - - Rezervare
31.Aug.2020 - 04.Sep.2020 - 177 EURO - - Rezervare
07.Sep.2020 - 11.Sep.2020 - 177 EURO - - Rezervare
14.Sep.2020 - 18.Sep.2020 - 177 EURO - - Rezervare
21.Sep.2020 - 25.Sep.2020 - 177 EURO - - Rezervare
28.Sep.2020 - 02.Oct.2020 - 177 EURO - - Rezervare
05.Oct.2020 - 09.Oct.2020 - 177 EURO - - Rezervare
12.Oct.2020 - 16.Oct.2020 - 177 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.10.2019
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #