Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Mykonos >

Sejur Hotel Dionysos

Sejur in Mykonos la Hotel Dionysos

Hotel Dionysos Hotel Dionysos Hotel Dionysos
Localizare: Situat pe partea de sud-vest a insulei, în satul Ornos, acesta este un hotel tradiţional stil Mykonian, la doar 50 de metri de Ornos Beach şi la numai 2,5 km de centrul Mykonos Town. Aeroportul este la 4 km distanţă ceea ce face un scurt transfer zece minute cu maşina.
Camerele: Camerele sunt de marime medie cu pardoseli cu gresie şi sunt decorate în tonuri de pământ moale într-un stil contemporan. Toate au un sentiment de confort familiară pentru a le. Facilităţile includ mini-frigider, telefon cu linie directă; AM / FM stereo radio, uscător de păr şi de televiziune
Restaurant: Sala de mic dejun este de marime medie, dar oferă mare zona de şedere în aer liber cu vedere la piscină. Este, de asemenea, un bar în hotel.
exterior: designul hotelului este tipic cicladice stil cub de zahăr cu piatră spălată ziduri albe şi albastre obloane de lemn. Proprietatea este alcătuită din mai multe structuri, cu piscină în atrium lor.
Lobby: lobby urmează stilul traditional al hotelului, cu o zona de receptie de lemn şi nişte canapele, oferind o zonă de şedere confortabilă.
generale: Acest hotel administrat de o familie se mândreşte cu oferirea o casa departe de casa. Este bine situat în centrul satului, în apropierea zonei de plajă Ornos. Hotelul are, de asemenea, unele de parcare, care este un beneficiu imens, deoarece există foarte puţină parcare gratuită în Ornos.


# #