Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Negril >

Sejur Hotel Shields Negril Villas LTD

Sejur in Negril la Hotel Shields Negril Villas LTD

Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD Hotel Shields Negril Villas LTD
Localizare: Hotelul Shields este situat in Negril, direct pe plaja Coral. Centrul orașului Negril se află la 5 minute cu mașina de vile. Kool Runnings Waterpark este la 5 km distanță.

Facilitati hotel: Hotelul ofera un restaurant și un bar lângă piscină. În zonele publice este disponibil Wi-Fi gratuit. Restaurantul Shields din incinta hotelului servește o varietate de preparate din bucătăria locală și internațională, în sala de mese sau pe terasa de la piscină. Barul de la Shields Negril Villas are un meniu variat de băuturi. Ca alternativă, oaspeții pot găsi numeroase restaurante internaționale la numai câțiva pași de la proprietate.

Dotari camere: Un balcon privat sau o terasă oferă vedere de la fiecare cameră a hotelului Shields Negril Villas LTD. Sunt incluse TV prin cablu, telefon, seif, o baie proprie și aer condiționat.