Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte > Oferte ski SUA 2019 > Oferte ski New York 2019 >

Oferta ski Holiday Inn Manhattan, Financial District

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in New York la Holiday Inn Manhattan, Financial District - 5 nopti

 Holiday Inn Manhattan, Financial District  Holiday Inn Manhattan, Financial District  Holiday Inn Manhattan, Financial District  Holiday Inn Manhattan, Financial District
Holiday Inn Manhattan, Financial District este amplasat în inima orașului New York, în centrul Manhattanului. Atracții turistice precum Wall Street, Bursa de Valori, Statuia Libertății, One World Trade Center, Memorialul 9/11, Podul Brooklyn sunt situate la câteva minute distanță.

Facilitățile hotelului
St. George Tavern din incinta hotelului oferă oaspeților un meniu din bucătăria clasică americană și un meniu cu influență asiatică, într-o atmosferă relaxantă de pub. Printre facilitățile oferite de Holiday Inn Financial District se numărărecepție, serviciu de concierge și un centru de fitness deschis nonstop. Este
disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Facilitățile camerelor
Toate camerele sunt dotate cu lenjerie de lux, TV cu ecran plat cu peste 80 de canale, aparat de cafea, rezerve de cafea și ceai, telefon, seif, aer condiționat și o zonă de lucru spațioasă. Băile pun la dispoziția turiștilor uscător de păr și accesorii de toaletă.


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Avion cu plecare din Bucuresti

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
11.Nov.2018 - 17.Nov.2018 - 995 EURO - -
17.Nov.2018 - 23.Nov.2018 - 995 EURO - -

Senior Voyage New York City

Servicii incluse
• 5 nopți cazare la hotel 4* în centrul New York-ului, Manhattan
• 5 mese mic dejun
• Bilet avion București–New York–București
• Transfer aeroport–hotel–aeroport
• Vizite ghidate conform descrierii pentru toate zilele
• Tururi pietonale zilnice și tur panoramic de autocar cu ghid local
• Ghid pentru întreaga perioadă
• Taxe oraș și taxe hoteliere, taxe bagaj, bacșiș ghid local și șoferi


Servicii neincluse
• Taxele de aeroport pentru zborurile internaționale: 395 €/ persoană
• Taxa și formalitățile de obținere a vizei de SUA: $160/ persoană
• Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
• Intrările la obiectivele turistice
• Biletul de feribot spre Statuia Libertății (aprox. $22)
• Cheltuieli personale sau alte bacșișuriDescriere / Alte informatii
 Ziua 1: București – New York
Zbor dis-de-dimineață din București. Dupa-amiaza, sosire pe aeroportul JFK și transfer la un hotel din centrul Manhattan-ului, unde petrecem următoarele 5 nopți. Timp liber la dispoziție pentru acomodarea la noul fus orar. Întâlnire pe seară cu ghidul însoțitor pentru o introducere în geografia, obiceiurile și cultura New York-ului. Veți obține informații despre activitățile recomandate și veți avea posibilitatea de a vă familiariza cu harta orașului. New York-ul este un loc minunat pentru mersul pe jos, foarte simplu de navigat și cu un sistem excelent de metrouri.

 Ziua 2: Statuia Libertății – Wall Street – One World Trade Center – Memorialul 9/11 – High Line
După micul dejun, vizităm Lower Manhattan, cea mai veche parte a orașului. Ne urcăm de dimineață în feribotul care duce spre Statuia Libertății, cel mai cunoscut reper din New York. La întoarcere, într-un tur pietonal, descoperim obiective precum Wall Street, poate una dintre cele mai faimoase străzi din lume, Bursa din New York, Trump Building și un muzeu virtual de zgârie-nori. Vizităm locul unde se ridicau în trecut Turnurile Gemene (Ground Zero). Memorialul, care încorporeză amprentele turnurilor gemene, căzute la 11 septembrie 2001, a fost inaugurat la 10 ani după atacuri. Astăzi, strălucitorul One World Trade Center, cea mai înaltă clădire din emisfera vestică (cu o înălțime de 541 m) se ridică în mijlocul perimetrului, iar memorialul din jurul său oferă un loc liniștit de reflecție și omagiu. Pe seară puteți opta pentru o vizită la Chelsea Market și o plimbare pe inovatoarea promenadă High Line. Un triumf răsunător al reînnoirii urbane, High Line este fără îndoială, cel mai mândru testament al New York-ului pentru efervescența continuă de a transforma vestigiile cicatrizante din trecutul industrial al orașului în spații plăcute. Odată un traseu de tren elevat, care șerpuia între abatoare și locuințe sărăcăcioase, High Line este astăzi o bijuterie de spațiu verde, care a acționat ca un adevărat magnet imobiliar, atrăgând în cartier arhitecți din lumea întreagă pentru a crea reședințe minunate.

 Ziua 3: Tur panoramic cu autocarul din Downtown în Uptown
Din confortul unui autocar și cu un ghid turistic local, care va oferi o perspectivă asupra a ceea ce înseamnă a trăi în New York, vom obține o imagine de ansamblu asupra celui mai magnific oraș din lume! Din Downtown în Uptown, pe un traseu care bifează unele dintre reperele orașului, vom vedea: Harlem, Catedrala Sf. Ioan cel Divin, Parcul Central, Centrul Lincoln, Carnegie Hall, Națiunile Unite, Clădirea Empire State, Union Square, Clădirea Flatiron și multe altele. Apoi vom face o incursiune pietonală prin cartierele centrale ale Manhatanului: Little Italy, Chinatown, Greenwich Village și SoHo, fiecare cu personalitatea și farmecul lor.

 Ziua 4: Central Park – Grand Central Station - Chrysler Building - Centrul Rockefeller - Biblioteca Publică – Fifth Avenue – Times Square
Petrecem dimineața explorând minunile Central Park-ului. Cercetăm Zabar’s, celebru printre newyorkezi și un adevărat rai pentru iubitorii de delicatese, de unde putem lua provizii pentru un picnic în parc. Admirăm pe exterior clădirea Muzeului Guggenheim, proiectată de Frank Lloyd Wright, Muzeul Metropolitan de Artă și multe minuni arhitectonice de pe Fifth Avenue. După amiază este momentul să descoperim alte repere inovatoare ale orașului: Centrul Rockefeller (piesa centrală a Manhattanului), Catedrala Sf. Patrick, Biblioteca Publică, Chrysler Building (cel mai frumos zgârie-nori dintre toate, un ac argintiu în stil Art deco, finalizat în 1930) și Grand Central Station. La apus ne bucurăm de reclamele luminoase și atmosfera din Times Square, “intersecția lumii”. La terminarea turului, puteți încheia ziua cu o panoramă perfectă a orașului, cu toate luminile sale strălucitoare, de la ultimul etaj din Empire State Building sau al clădirii Rockefeller Center.

 Ziua 5: Brooklyn
Dacă Brooklyn ar fi propriul oraș, ar fi al patrulea ca mărime din SUA, găzduind mai mult de 2,6 milioane de oameni. Începem ziua cu o plimbare de-a lungul zonei pietonale a Podului Brooklyn, o siluetă legendară pe orizontul New York-ului și un exemplu fascinant de inginerie de sec. XIX. Aici vom deveni martorii unor imagini incredibile oferite de orizontul Manhattan-ului și peisajul urban din Brooklyn. Ne plimbăm prin Brooklyn Heights, o zonă atrăgătoare cu case din piatră roșiatică, din sec. XIX și străzi pitorești, îndrăgite de scriitori și pictori. Apoi ne îndreptăm spre promenada de pe malul East River, în Brooklyn Bridge Park. De aici Manhattan-ul și Statuia Libertății sunt numai bune de fotografiat.

 Ziua 6: New York – București
După micul dejun, bucurați-vă de timp liber pentru cumpărături la Macy’s, cel mai mare magazin din lume, la Century 21, cel mai bun magazin cu haine de designer la reducere sau descoperiți buticurile elegante din SoHo, Fifth Avenue sau Madison Avenue. New York este pur și simplu una dintre cele mai bune destinații de cumpărături de pe planetă. Chiar dacă nu cumpărați produsele, le puteți admira în vitrinele frumos decorate, ceea ce în acest oraș este o activitate în sine. Sau puteți opta pentru o vizită într-unul dintre faimoasele muzee. Muzeul de Artă Modernă (MoMA), Muzeul Metropolitan de Artă (MET) sau Neue Galerie se mândresc cu cele mai bune colecții de artă din lume. Apoi ne vom lua la revedere de la New York, cu amintiri care să dureze o viață. Transfer la aeroport dupa-amiază și sosire a doua zi în București.

PENTRU VIZA SUA
• Pentru turiștii care nu dețin viza de SUA pe pașaport, se va aplica pentru viza de grup. În acest caz, fiecare turist trebuie să achite o taxă de solicitare a vizei, în valoare de $160.
• Taxa aferentă solicitări de viză nu este rambursabilă şi nici nu poate fi transferată către o altă persoană. Taxa de solicitare a vizei se va achita indiferent dacă viza este sau nu eliberată.s
• Viza turistică pentru Statele Unite ale Americii se eliberează la Ambasada SUA din România.
• Pentru călătoria în SUA este necesar pașaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminării călătoriei cu viza aplicată.
• Prezența personală la Ambasada SUA este necesară, în vederea susținerii unui interviu (la data și ora comunicate de agenție).
• Documente suplimentare vor fii solicitate de către agenție în vederea obținerii vizei de SUA, inclusiv o fotografie digitală făcută în ultimele şase luni.
• Termenul limită de încriere și transmitere a documentelor pentru viza de grup se va comunica ulterior de către agenție.
• Se poate solicita eliberarea vizei în regim de urgenţă, caz în care turistul trebuie să-şi depună cererea individual și să programeze interviul individual, la Ambasada SUA.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE
• Avans 30% la înscriere, diferența de până la 70% din suma totală până la data de 11.06.2018, iar diferența cu până la două luni înainte de plecare.
• Nu se accepta partaj.

REDUCERI&SUPLIMENTE
• Supliment SGL: 420 euro
• Reducere a 3-a persoană: 174 euro (în cameră cu 2 paturi matrimoniale)
• Copil 0-1.99 ani: 485 euro
• Copil 2-11.99 ani: 590 euro (în cameră cu 2 adulți)
• Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programul Senior Voyage New York.


Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.03.2018
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro