Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Paralia Katerini >

Sejur Porto Del Sol

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Paralia Katerini la Porto Del Sol - 4 nopti

 Porto Del Sol  Porto Del Sol  Porto Del Sol
Localizare: Hotelul Porto del Sol se bucura de avantajul unei pozitii de exceptie, chiar pe esplanada, cu vedere unica asupra Marii Egee si asupra vaselor din portul statiunii Paralia Katerini. Hotelul ofera o atmosfera primitoare, de clasa si stil, satisfacand cele mai rafinate gusturi.

Facilitati hotel: receptie; restaurant; coffee bar; terasa acoperita; ascensor; internet gratuit; room-service; parcare privata; vedere la mare.

Dotari camere: baie cu grup sanitar; telefon; TV satelit; minibar; AC; DVD; seif; uscator de par; balcon; WI-FI.


Paste 5 zile in Paralia Katerini

 Porto Del Sol

Servicii incluse
Pretul include:
- transport cu autocar clasificat;
- 4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Porto del Sol 3* sau similar in Paralia Katerini;
- masa de pranz in ziua de Paste (05.05.2024);
- ghid de turism atestat.Servicii neincluse
Pretul nu include:
- intrarile la obiectivele turistice;
- taxa de rezervare pentru obiectivele turistice (dupa caz);
- cheltuieli personale;
- asigurare medicala si storno;
- taxa de oras - 15 euro/ pers (pentru toata durata circuitului) se achita OBLIGATORIU la agentie;
- ghizii locali specializati;
- locuri preferentiale in autocar - primele 3 randuri (100 lei/pers/loc rand 1, 75 lei/pers/loc rand 2, 50 lei/pers /loc rand 3);
- vizite optionale;
- alte taxe de vizitare;
- orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include;

Excursiile optionale:
- Complex Monahal Meteora si Atelierul de iconografie - 30 euro/pers;
- Excursie Litochoro si Muntele Olimp - 25 euro/pers;
- Excursie Edessa a Baile termale Pozar - 35 euro/pers;
- Pachet toate cele 3 excursii optionale - 75 euro / pers pentru plata integrala completa catre agentie inainte de plecare.


Descriere / Alte informatii
Ziua 1
Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare) pe traseul Giurgiu - Ruse. Oprire cu vizita la Catedrala Patriarhala Aleksander Nevski, din Sofia (a doua ca marime din Balcani). Se continua drumul spre Grecia.
Cazare la Hotel Porto del Sol 3* sau similar in Paralia Katerini.


Ziua 2
Mic dejun.
Timp liber sau excursie optionala la Complex Monahal METEORA - Atelierul de iconografie, pret 30 euro/pers, (include transport autocar, ghid insotitor, nu include bilet intrare la obiectivele turistice). Vizitam un Atelier de Icoane Bizantine unde asistam la procesul de fabricare a icoanelor. Fenomenul carstic unic in Europa si locasurile religioase adapostite de stancile numite Meteore suspendat intre cer si pamant te vor surprinde in cadrul acestei excursii. Meteora este cel de-al doilea centru monastic din Grecia, dupa Muntele Athos, unde de peste 600 ani este pastrata vie flacara spiritualitatii ortodoxe. Se vor vizita doua dintre cele cinci manastiri care mai au o viata monahala active.
Cazare la Hotel Porto del Sol 3* sau similar in Paralia Katerini.


Ziua 3
Mic dejun.
Timp liber sau excursie Optionala Edessa si Baile Termale de la Pozar, pret 35 euro/pers (include transport autocar, ghid insotitor, nu include bilete intrare obiective turistice). Eroziunea naturala, manifestata de-a lungul secolelor asupra rocilor care participa la alcatuirea geologica a zonei, a contribuit la formarea cascadelor, care pot fi admirate astazi in parcul orasului Edessa. Marea cascada Karanos este usor accesibila si poate fi admirata in ampla sa desfasurare, incepand de sus, din punctul in care apa se rostogoleste cu zgomot asurzitor in gol, si pana la baza. In stanca din spatele cascadei, o mica pestera poate fi explorata, contracost, de vizitatori. Baile termale de la Pozar se afla la poalele Muntelui Voras, renumit pentru centrul de ski de la Kaimaktsalan (al treilea varf muntos al Greciei dupa Olimp si Smolikas - 2524m). Izvoarele de la Pozar sunt mentionate inca din antichitate, primul observator al acestor surse cu proprietati terapeutice fiind istoricul Herodot, iar mai tarziu Hippocrate, parintele medicinii moderne, care le-a introdus in tratamentele sale.
Cazare la Hotel Porto del Sol 3* sau similar in Paralia Katerini. Seara Slujba de Inviere la Biserica din Paralia Katerini (Hristos a Inviat!).


Ziua 4
Hristos a Inviat! Mic dejun.
Timp liber sau excursie Optionala Litohoro, Muntele Olimp - Manastirea Dyonissos pret 25 euro/ pers (include transport autocar, ghid insotitor, nu include bilet intrare obiective turistice). Vizita in oraselul pitoresc Litochoro, situat la Poalele Muntelui Olimp (socotit in faimoasele legende ale Olimpului ca locasul zeilor). Litochoro este punctul principal de plecare catre traseele de pe Muntele Olimp si totodata unul dintre locurile in care pot fi admirate case vechi, construite in stil macedonean. Scurta plimbare la Cada lui Zeus (aproximativ 4 km dus-intors, recomandam echipament adecvat), de-a lungul canionului format de raul Enipeas. Legendele locale spun ca aici se scalda zeul suprem al grecilor, Zeus, alaturi de nimfele sale. Urcare cu autocarul pe Muntele Olimp la un punct de belvedere pentru vedere panoramica asupra asezarilor de la poalele Muntelui Olimp si Marii Egee. Inchinare la Manastirea Dyonissos situata la poalele Muntelui Olimp.
Retur la hotel.
La pranz servim o masa traditionala greceasca de Paste, inclusa in pret (include muzica live greceasca, dans folcloric grecesc, meniu traditional grecesc cu specific pascal). Dupa pranz, timp liber pentru plimbare sau odihna. Cazare la Hotel Porto del Sol 3* sau similar in Paralia Katerini.


Ziua 5
Mic dejun. Plecare catre casa cu oprire la Salonic (al doilea mare oras al Greciei) si vom face tur de oras cu vizitarea urmatoarelor obiective turistice: Biserica Sf. Dumitru (simbol al orasului, dar si muzeu de icoane bizantine), Arcul lui Galeriu, Rotonda si Turnul Alb.

Sosire in Bucuresti in jurul orei 22:00, in functie de trafic si formalitatile vamale. CS

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Autocar cu plecare din Bucuresti

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
02.May.2024 - 06.May.2024 - 428 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.03.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #