Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Paralia Katerini >

Sejur Nenominalizat

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Paralia Katerini la Nenominalizat - 4 nopti

 Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat  Nenominalizat
Hotelul se nominalizeaza in functie de numarul de turisti inscrisi la program cat si de disponibilitatile din perioada respectiva.


29.12 - 02.01.2022 REVELION 2023 GRECIA - PARALIA KATERINI, 4 nopti cazare + mic dejun Hotel 3* in Paralia Katerini; 210 euro

Servicii incluse
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- 4 nopti cazare + mic dejun Hotel 3* in Paralia Katerini;
- maxim 2 bagaje/pers;
- ghid de turism atestat.


Servicii neincluse
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- 4 nopti cazare + mic dejun Hotel 3* in Paralia Katerini;
- maxim 2 bagaje/pers;
- ghid de turism atestat.
Cina de revelion nu este inclusa in pret

Descriere / Alte informatii
Ziua 1
(29.12.2022) Plecare la ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Giurgiu - Ruse. In traseu vom efectua un scurt popas la Manastirea Rila, cu moastele Sfantului Ioan de Rila - cunoscut ca ocrotitor al poporului bulgar si unul dintre cei mai reprezentativi sfinti ai Bisericii Ortodoxe Bulgare. Se continua drumul spre Grecia. Cazare Hotel in Paralia Katerini.

Ziua 2
(30.12.2022) Mic dejun. Timp liber sau excursie Optionala Edessa si Baile Termale de la Pozar pret 30 euro / pers - Eroziunea naturala, manifestata de-a lungul secolelor asupra rocilor care participa la alcatuirea geologica a zonei, a contribuit la formarea cascadelor, care pot fi admirate astazi in parcul orasului Edessa. Marea cascada Karanos este usor accesibila si poate fi admirata in ampla sa desfasurare, incepand de sus, din punctul in care apa se rostogoleste cu zgomot asurzitor in gol, si pana la baza. In stanca din spatele cascadei, o mica pestera poate fi explorata, contracost, de vizitatori. Baile termale de la Pozar, se afla la poalele Muntelui Voras, renumit pentru centrul de ski de la Kaimaktsalan (al treilea varf muntos al Greciei dupa Olimp si Smolikas - 2524m). Izvoarele de la Pozar sunt mentionate inca din antichitate, primul observator al acestor surse cu proprietati terapeutice fiind istoricul Herodot, iar mai tarziu Hippocrate, parintele medicinii moderne, care le-a introdus in tratamentele sale. Cazare Hotel in Paralia Katerini.

Ziua 3
31.12.2022) Mic dejun. Timp liber sau excursie Optionala Litohoro si Muntele Olimp pret 20 euro / pers. Vizita in oraselul pitoresc Litochoro, situat la Poalele Muntelui Olimp (socotit in faimoasele legende ale Olimpului ca locasul zeilor). Litochoro este punctul principal de plecare catre traseele de pe Muntele Olimp si totodata unul dintre locurile in care pot fi admirate case vechi, construite in stil macedonean. Scurta plimbare la Cada lui Zeus (aproximativ 4 km dus-intors, recomandam echipament adecvat), de-a lungul canionului format de raul Enipeas. Legendele locale spun ca aici se scalda zeul suprem al grecilor, Zeus, alaturi de nimfele sale.Urcare cu autocarul pe Muntele Olimp la un punct de belvedere pentru vedere panoramica asupra asezarilor de la poalele Muntelui Olimp si Marii Egee.Retur la hotel dupa pranz, timp liber pentru plimbare sau odihna. Cazare Hotel in Paralia Katerini. Seara Optional Cina Festiva Revelion (tarif 45 euro / pers).

CINA FESTIVA de REVELION. La multi ani 2023 !!!


Ziua 4
(01.01.2023) LA MULTI ANI 2023 !!!: Timp liber sau excursie optionala Complex Monahal METEORA pret 25 euro / pers si Atelierul de iconografie - Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor. Fenomenul carstic unic in Europa si locasurile religioase adapostite de stancile numite Meteore suspendat intre cer si pamant te vor surprinde in cadrul acestei excursii. Meteora este cel de-al doilea centru monastic din Grecia, dupa Muntele Athos, unde de peste 600 ani este pastrata vie flacara spiritualitatii ortodoxe. Se vor vizita doua dintre cele cinci manastiri care mai au o viata monahala active. Cazare Hotel in Paralia Katerini.

Ziua 5
(02.01.2023) Mic dejun. Plecare catre casa cu oprire la Salonic (al doilea mare oras al Greciei si capitala Macedoniei) si vom face Tur de oras SALONIC cu vizitarea urmatoarelor obiective turistice: Biserica Sf. Dumitru (simbol al orasului, dar si muzeu de icoane bizantine), Arcul lui Galeriu, Rotonda si Turnul Alb. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.


NOTA :
TARIFELE SUNT DINAMICE SI SE POT MODIFICA, OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITATA LOCURILOR DISPONIBILE LA TRANSPORT CAT SI LA UNITATATE DE CAZARE

Preturile sunt valabile in momentul editarii / postarii acestor oferte, pentru loc in dubla/minim 2 platitori. Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile

Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.

Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara un anunt in prealabil

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Autocar cu plecare din BUCURESTI

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
29.Dec.2022 - 02.Jan.2023 - 210 EURO - - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.09.2022
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #