Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Phuket >

Sejur Hotel Dream Phuket & Spa

Sejur in Phuket la Hotel Dream Phuket & Spa

Hotel Dream Phuket  & Spa Hotel Dream Phuket  & Spa Hotel Dream Phuket  & Spa Hotel Dream Phuket  & Spa Hotel Dream Phuket  & Spa
Amenajat cu o piscină tropicală în aer liber, Dream Phuket Hotel & Spa este situat în Bang Tao, la 4 km de plajă. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

Puteţi accesa rapid cu maşina restaurante şi clubul de golf Laguna Phuket. Aeroportul Internaţional din Phuket este la 25 de minute de mers cu maşina.

Toate camerele moderne sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat. Baia privată are cadă sau duş. Sunt disponibile şi vile private.

Oaspeţii cazaţi la Dream Phuket Hotel & Spa pot utiliza sala de fitness, pot comanda mâncare la restaurant sau se pot bucura de un tratament relaxant la spa. Sunt disponibile servicii de spălătorie, transferuri şi servicii de turism. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Bang Tao Beach! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.