Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Poiana Brasov >

Sejur Soimul

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Poiana Brasov la Soimul - 6 nopti

 Soimul  Soimul  Soimul  Soimul
Situat in centrul statiunii Poiana Brasov, hotelul Soimul beneficiaza de vedere panoramica la Masivul Postavarul. Ofera o sauna, Wi-Fi gratuit in zonele publice, serviciu de transfer de schi si o gradinita.
Toate camerele au minibar, baie privata si balcon.
Puteti sa mergeti la sauna sau sa va bucurati de un masaj, in timp ce copiii dumneavoastra sunt supravegheati la gradinita.
La Restaurantul Bavaria se servesc preparate culinare romanesti, bavareze si internationale.
Cetatea Brasovului se afla la doar 10 minute cu masina de Hotelul Soimul.


TABARA POIANA BRASOV - 6 nopti cazare cu pensiune completa + transport autocar Bucuresti + program activitati cu ghizi si animatori = 499 euro/pers

Servicii incluse
Transport Bucuresti-Poiana Brasov si retur
7 zile (6 nopţi) de cazare la Hotel Şoimu 3* in camere cu 2, 3, 4 locuri si baie proprie
Pensiune completă
Accesul la piscină (1 intrare)
Asistenţă medicală autorizată
Program de activităţi cu ghizi şi animatori conform programului
Diplome, medalii şi premii surpriză pentru toţi copiii
Poze în format electronic


Servicii neincluse
Bilet telecabină Poiana Braşov - Postavaru
Excursiile opţionale
Intrările la obiectivele turistice
Alte servicii în afară de cele menţionate în program


Descriere / Alte informatii
Program:
Ziua 1. Bine ați venit!
Ajunși la hotelul pe care toți îl vom numi acasă timp de o săptămână, vom intra încet, încet în spiritul taberei. Vom face cunoștință cu echipa de ghizi care ne va încanta cu energia sa pe parcursul saptamânii, apoi vom alege echipele de cavaleri templieri şi cavaleri teutoni. Fiecare echipă va primi bandane de culori diferite, având astfel identitatea sa. Participanţii îşi vor alege căpitanii, numele echipei și își vor confecţiona un steag, ce îi va reprezenta pe toată perioada aventurii.

Ziua 2. Ziua competiției
E timpul să înceapă competiţia. După micul dejun vom porni în drumeţia cu obstacole şi vom participa la diferite jocuri menite să unească echipele şi să dezvolte spiritul de competiţie. În a doua parte a zilei, vom porni la vânătoarea de puncte, unde vom învăța să devenim buni țintași la tiruri. Vânătoarea se va încheia cu un megacampionat de Pac-Pac. Seara, ne vom distra la minidiscoteca amenajată de ghiduşi.

Ziua 3. Distracția continuă!
În prima parte a zilei ne vom relaxa la o piscină interioară cu plute, mingi și colaci. Vom avea parte de jocuri specifice de apă, prilej cu care ne vom încărca bateriile pentru a participa cât mai activ la toate surprizele pregătite după-amiază. În a doua parte a zilei ne vom antrena cu toate echipele în cel mai spectaculos Treasure Hunt.Seara ne distrăm la petrecerea de Karaoke, unde cavalerii sunt invitaţi să vină costumaţi în stil medieval.

Ziua 4. Ziua prieteniei și a lucrului în echipă
După înviorare și un mic dejun sănătos vom pleca, echipați corespunzător, spre Vărful Postăvaru*, urcând cu telecabina și mergând înapoi spre hotel pe potecile din pădure. *Telecabină Poiana Braşov - Postavaru - 20 lei/copil - tarif practicat în vara 2023, poate suferi modificări în sezonul 2024. În partea a doua a zilei ne aşteaptă aventura la înălţime, unde ne testăm curajul la tiroliană, panoul de escaladă şi jocurile de competiție. Seara este dedicată dansului la petrecerea JUST DANCE.

Ziua 5. Excursie opțională/Ziua profesorului “Călătorului îi stă cel mai bine pe drum”
Cu acest proverb în minte pornim în excursia aleasă, însoțiți de cadrele didactice și de ghizii de la care vom afla o mulțime de lucruri interesante despre locurile vizitate. Braşov Avem o zi întreagă la dispoziţie să fim printre fericiţii vizitatori care vor admira punctele de atracţie din acest minunat oraş aflat în centrul ţării. Avem posibilitatea de a admira Piaţa Sfatului cu ale sale clădiri istorice dominate de Biserica Neagră, trecând în cele din urmă pe strada Sforii (a doua cea mai îngustă strada din Europa) pentru a ajunge la Poarta Schei. După aceea ne vom îndrepta către Prima Şcoala Românească, unde vom descoperi cum mergeau copiii la școală în trecut și cum erau confecționate vechile cărți înainte să apară tiparul. Pentru că oraşul pune la dispoziţie numeroase obiective turistice, putem alege să vizităm între grădina zoologică cu minunatul Planetariu şi Parc Aventura. Dino Parc Râșnov și Peștera Valea Cetății La Râşnov vizităm celebrul parc al dinozaurilor, Dino Parc, unde îmbinăm ştiinţele naturii cu animaţia. Natura a fost darnică cu aceste locuri şi, pătrunzând mai adânc în pădure, descoperim Peştera Valea Cetăţii cu aerul ei mistic, dar şi cu serenitatea care atrage săptămânal o orchestră ce încântă auditoriul cu piese clasice sau de jazz. Seara vom transforma hotelul într-o sală de cinema și vom viziona un film.

Ziua 6. Ziua drumeției
În această zi vom pleca într-o drumeție în pădure, unde vom învăța să ne construim un adăpost folosind ceea ce ne oferă natura. Vom afla ce este prietenia și care este rolul ei în reușita echipei. În a doua parte a zilei ne vom testa creativitatea prin realizarea unor poze cu tematică și prin crearea unei mici piese de teatru. În această ultimă seară ne vom lua la revedere de la tabără, ne vom distra și vom petrece cu cântece la chitară în jurul focului de tabără.

Ziua 7. Rămas bun, tabără draga!
Iată că a sosit și ultima zi, ziua festivității de premiere în care ne vom aminti momentele frumoase petrecute împreună. Vom pleca din tabără cu un bagaj bogat de cunoștințe, cu multe amintiri plăcute și mulți prieteni noi.

EXCURSII OPȚIONALE
Centrul Brașov și Cetatea Râșnov - 19 Eur/persoană
Sinaia - Castelul Peleș și Bușteni - Castelul Cantacuzino – 25 Eur/ persoană
Bran și Peștera Dâmbovicioara – 25 Eur/persoană
Excursie la Cetățile Prejmer si Rupea - 25 Eur/ persoană
Sibiu, Castelul de lut din Valea Zânelor şi
Povestea Calendarului- 27 Eur / persoană
Cetatea Sighișoara- 27 Eur/persoană
*Tariful excusiei opţionale este informativ si include transport si ghidaj. Acesta poate suferi modificari in functie de modificarile de tarife pentru serviciile incluse. Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse in tarifele excursiilor.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Pensiune completa inclusa si transport Autocar cu plecare din Bucuresti

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
30.Jun.2024 - 06.Jul.2024 - 499 EURO 499 EURO - Rezervare
07.Jul.2024 - 13.Jul.2024 - 499 EURO 499 EURO - Rezervare
14.Jul.2024 - 20.Jul.2024 - 499 EURO 499 EURO - Rezervare
21.Jul.2024 - 27.Jul.2024 - 499 EURO 499 EURO - Rezervare
04.Aug.2024 - 10.Aug.2024 - 499 EURO 499 EURO - Rezervare
18.Aug.2024 - 24.Aug.2024 - 499 EURO 499 EURO - Rezervare
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 27.05.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #