Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Pomorie >

Sejur St George Palace & SPA

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Pomorie la St George Palace & SPA - 5 nopti

 St George Palace & SPA St George Palace & SPA St George Palace & SPA St George Palace & SPA St George Palace & SPA St George Palace & SPA
LOCALIZAREA UNITATII DE CAZARE : Hotel St. GEORGE este situat in partea veche a statiunii Pomorie si se invecineaza cu bulevardul principal pe de o parte şi centrul pietonal al oraşului de pe cealaltă parte.
DESCRIEREA UNITATII DE CAZARE : Hotel St. GEORGE este format din 3 corpuri cu saloane separate confortabile, scări şi lifturi. Are şase etaje, cu arhitectura elegantă, combinând monument de cultură cu construcţii noi.
STRUCTURA DE CAZARE : Hotel St. GEORGE are un numărul total de 98 camere, confortabile, comode şi disponibile în camere din următoarele categorii : standart si superior deluxe, trei apartamente, precum şi un apartament pezidential, care va satisface chiar şi gusturile cele mai pretentioase. Camerele standard sunt de preferat, în principal către persoane care utilizează programe balneologice. Camerele Deluxe sunt luxoase si au conexiune la internet, baie-cazi şi vedere la mare, satisfăcând astfel dorinţele chiar şi pentru oaspeţii cei mai pretentiosi. Suitele au o suprafaţă de 40-50 de metri patrati, cu posibilitatea de paturi suplimentare, oferind astfel confort. Apartamentul cuprinde două sectoare de zi şi un dormitor separat.
SERVICII SI FACILITATI : Hotel St. GEORGE dispune de un lobby bar confortabil, care, în combinaţie cu saloane şi restaurantele face din acest hotel interesant şi atractiv pentru oaspeţii într-o călătorie de afaceri, pentru intalniri de afaceri, reuniuni companie. Există o cameră separată pentru desfăşurarea activităţilor cu o capacitate de 10 - 60 locuri. Oaspeţii se pot bucura de bucătăria de bun gust în restaurantele a hotelului: bar - gratar cu doua camere fro fumatori si nefumatori. În perioada de toamnă-iarnă, există o muzică live-playing in fiecare noapte într-una din camere. În timpul sezonului de vară, în zona de grădină în aer liber de la hotel, oaspeţii se pot bucura de atmosfera placuta, calm şi rece. Pe acoperişul hotelului se află un cer - bar cu o terasă însorită, Jacuzzi şi caleaşcă-lounge-uri, de unde o panorama mare amendă se deschide la Sunny Beach, Nessebar, Burgas si Sozopol. Pentru oaspetii hotelului, ca parte a standardului, o piscină închisă este oferit pe tot parcursul anului, cu hidro-masaj pentru zona de relaxare şi de răgaz. Locuri preferate pentru toamnă, iarnă şi sărbătorile de primăvară, precum şi perioadele de week-end sunt saună, o sală de fitness, solar şi a cabinetelor de masaj, de asemenea, funcţionează pe tot parcursul anului. În hotel există frizerie si salon de frumusete de funcţionare pe tot parcursul anului.


Vara 2020- Pomorie - St. George 4* - sejur 5 nopti cu pensiune completa

Servicii incluse
5 nopti cazare in camera dubla cu vedere la parc
Pensiune completa inclusa
Parcare gratuit
Toate taxele


Servicii neincluse
Alte servicii care nu au fost mentionate ca fiind incluse


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Pensiune completa inclusa

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
22.Sep.2020 - 30.Sep.2020 - 175 EURO - - Rezervare
Transport : Transport la cerere
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.02.2020
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #