Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Roma >

Sejur Hotel Aldrovandi Villa Borghese

Sejur in Roma la Hotel Aldrovandi Villa Borghese

Hotel Aldrovandi Villa Borghese Hotel Aldrovandi Villa Borghese Hotel Aldrovandi Villa Borghese Hotel Aldrovandi Villa Borghese Hotel Aldrovandi Villa Borghese
Situat într-una din zonele de lux din Roma, Aldrovandi Villa Borghese pune la dispoziție o grădină mare privată cu piscină şi un restaurant la piscină. Camerele luxoase sunt decorate individual. Se oferă un serviciu de transfer gratuit la/de la Via Veneto şi la Treptele Spaniole.

Camera de 5 stele este prevăzută cu aer condiţionat şi baie cu marmură cu mozaicuri elegante, dotată cu halate de baie şi papuci. În plus, aceasta include minibar şi TV cu programe prin satelit. În întreaga clădire se oferă acces Wi-Fi gratuit.

Acest hotel aparține lanțului The Leading Hotels of the World, iar Restaurantul Oliver Glowig de la Aldrovandi a fost distins cu 2 stele Michelin. În fiecare dimineaţă se serveşte un mic dejun variat tip bufet.

Strada exclusivistă Via Veneto şi Treptele Spaniole se află la o plimbare de 20 de minute prin pitorescul Parc Villa Borghese. Grădina Zoologică Bioparco din Roma se găseşte în imediata apropiere a hotelului, iar Galeria de Artă Borghese este la 10 minute de mers pe jos.