Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sfantu Gheorghe - Delta >

Sejur Green Village

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sejur in Sfantu Gheorghe - Delta la Green Village - 3 nopti

 Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village
Green Village se află în localitatea Sfântu Gheorghe, un loc exotic, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, un loc care oferă, în același timp, o vacanță pe litoralul Mării Negre și șansa de a descoperi Delta. Green Village invită oaspeții într-un sat liniștit, cu ulițele acoperite de nisip fin, cu oameni prietenoși, departe de civilizația zgomotoasă, unde se poate ajunge doar cu vaporul, barca rapidă sau, eventual, cu elicopterul.

Green Village ocupă o suprafață de cca. 30.000 mp și dispune de 50 de camere duble, cu pat matrimonial (Vila 1 – Vila 5) și 40 de apartamente (Vila A-Vila O, Vila 7, Vila 8). Camerele au o suprafață cuprinsă între 25 și 40 de mp fiecare. Apartamentele au, la parter, o cameră de zi de cca.20 mp și o terasă de cca.15 mp, iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp.

Decorația, de un lux neostentativ, se remarcă prin grijă pentru detaliu. Pereții lambrisați în lemn patinat și mobilierul colonial din bambus, cu drapajele în brut, aduc în interior culorile subtile și calde ale Deltei. Băile sunt generoase, cu finisaje impecabile, și toaletă separată. Camerele au minibar și aer condiționat.

Oaspeții pot lua masa pe terasele celor 3 restaurante (capacitate totală: 240 locuri în interior și 100 locuri pe terasă), privind fluviul și nemărginirea mării, sau pe pajiștea cu umbrare de stuf, situată pe malul lacului. Bucătării pot pregăti preparate gustoase din pește sau carne, din bucătăria internațională și cea locală. Cele 3 baruri lacustre așteaptă oaspeții cu băuturi pentru toate gusturile.

Zona 1 (Egreta) cuprinde Vila 1 și Vila 2, fiecare având 10 camere duble, restaurantul 1 cu o capacitate de 48 de locuri, un bar lacustru și jacuzzi.
Zona 2 (Starcul alb) include Vila 7, cu o cameră de zi și 2 dormitoare, Vila 8, cu 2 camere de zi și 8 dormitoare și complexul de vile A-I, însumând 18 apartamente.
Zona 3 (Lebăda) cuprinde complexul de Vile J-L, însumând 6 apartamente.
Zona 4: (Pelicanul) cuprinde Vilele 3-5, fiecare având 10 camere duble, piscină, Vilele M-O, cu 6 apartamente, saună, sală de fitness, restaurantul 2 (144 locuri), restaurantul 3 (48 de locuri) și 2 baruri lacustre. De asemenea, în această zona se află complexul multifuncțional, cu 3 săli cinema/conferințe (sala 1: 120 locuri, sala 2: 60 locuri, sala 3: 40 de locuri), centru afaceri, biliard, bibliotecă.
Zona 5: portul complexului; clienții care vin cu bărcile proprii au acces gratuit în portul complexului.

Servicii incluse vile 4*: badminton, fotbal pe plajă, tenis de masă, saună, piscină exterioară, jacuzzi exterior, internet, TV, bibliotecă, biliard, șah, rummy, table.

Alte activități: închiriere caiace, excursii în Delta Dunării, pescuit staționar pe Dunăre sau pe lac.

Obiective turistice Delta Dunării
Green Village recomandă călduros excursiile pe canalele și lacurile din această zona unică din Europa. Baza nautică este dotată cu bărci rapide, bărci pescărești și caiace. Pescuitul pe Dunăre, pe lacuri sau pe canale reprezintă un alt punct de interes. Capturile de mari dimensiuni nu sunt rare (în fiecare an se prind somni de 60-80 kg), iar proprietatea pune la dispoziție momeli.

Observarea păsărilor sau vânătoarea fotografică reprezintă alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau începător. Turiștii sunt îndemnați să aducă multe casete video, filme sau carduri de memorie pentru aparatul foto.


REVELION 2021 IN DELTA DUNARII Green Village Resort 4* - Sfantu Gheorghe

Servicii incluse
• 3 nopti cazare in camera dubla zona Pelican / Lebada;
• iesire la malul marii cu vin fiert;
• Lunch Box (pentru transferul de retur din 27 Decembrie, respectiv 02 ianuarie);
• mese in regim pensiune completa;
• transferul Murighiol - Sfantu Gheorghe - Murighiol, cu salupe rapide;
• entertainment center (biliard, tenis de masa, carti de joc, table, darts);
• Lotus Spa (sauna uscata)
Cina de revelion este inclusa in pret

Servicii neincluse
transportul


Descriere / Alte informatii
cina festiva in data de 31 decembrie;
Brunch pe data de 1 ianuarie;
cina pescareasca si seara disco cu DJ
in data de 1 ianuarie.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Pensiune completa inclusa

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
30.Dec.2020 - 02.Jan.2021 - 354 EURO - - Rezervare
Transport : Fara transport
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 30.09.2020
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #