Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sfantu Gheorghe - Delta >

Sejur Green Village

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Sfantu Gheorghe - Delta la Green Village - 5 nopti

 Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village Green Village
Green Village se află în localitatea Sfântu Gheorghe, un loc exotic, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, un loc care oferă, în același timp, o vacanță pe litoralul Mării Negre și șansa de a descoperi Delta. Green Village invită oaspeții într-un sat liniștit, cu ulițele acoperite de nisip fin, cu oameni prietenoși, departe de civilizația zgomotoasă, unde se poate ajunge doar cu vaporul, barca rapidă sau, eventual, cu elicopterul.

Green Village ocupă o suprafață de cca. 30.000 mp și dispune de 50 de camere duble, cu pat matrimonial (Vila 1 – Vila 5) și 40 de apartamente (Vila A-Vila O, Vila 7, Vila 8). Camerele au o suprafață cuprinsă între 25 și 40 de mp fiecare. Apartamentele au, la parter, o cameră de zi de cca.20 mp și o terasă de cca.15 mp, iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp.

Decorația, de un lux neostentativ, se remarcă prin grijă pentru detaliu. Pereții lambrisați în lemn patinat și mobilierul colonial din bambus, cu drapajele în brut, aduc în interior culorile subtile și calde ale Deltei. Băile sunt generoase, cu finisaje impecabile, și toaletă separată. Camerele au minibar și aer condiționat.

Oaspeții pot lua masa pe terasele celor 3 restaurante (capacitate totală: 240 locuri în interior și 100 locuri pe terasă), privind fluviul și nemărginirea mării, sau pe pajiștea cu umbrare de stuf, situată pe malul lacului. Bucătării pot pregăti preparate gustoase din pește sau carne, din bucătăria internațională și cea locală. Cele 3 baruri lacustre așteaptă oaspeții cu băuturi pentru toate gusturile.

Zona 1 (Egreta) cuprinde Vila 1 și Vila 2, fiecare având 10 camere duble, restaurantul 1 cu o capacitate de 48 de locuri, un bar lacustru și jacuzzi.
Zona 2 (Starcul alb) include Vila 7, cu o cameră de zi și 2 dormitoare, Vila 8, cu 2 camere de zi și 8 dormitoare și complexul de vile A-I, însumând 18 apartamente.
Zona 3 (Lebăda) cuprinde complexul de Vile J-L, însumând 6 apartamente.
Zona 4: (Pelicanul) cuprinde Vilele 3-5, fiecare având 10 camere duble, piscină, Vilele M-O, cu 6 apartamente, saună, sală de fitness, restaurantul 2 (144 locuri), restaurantul 3 (48 de locuri) și 2 baruri lacustre. De asemenea, în această zona se află complexul multifuncțional, cu 3 săli cinema/conferințe (sala 1: 120 locuri, sala 2: 60 locuri, sala 3: 40 de locuri), centru afaceri, biliard, bibliotecă.
Zona 5: portul complexului; clienții care vin cu bărcile proprii au acces gratuit în portul complexului.

Servicii incluse vile 4*: badminton, fotbal pe plajă, tenis de masă, saună, piscină exterioară, jacuzzi exterior, internet, TV, bibliotecă, biliard, șah, rummy, table.

Alte activități: închiriere caiace, excursii în Delta Dunării, pescuit staționar pe Dunăre sau pe lac.

Obiective turistice Delta Dunării
Green Village recomandă călduros excursiile pe canalele și lacurile din această zona unică din Europa. Baza nautică este dotată cu bărci rapide, bărci pescărești și caiace. Pescuitul pe Dunăre, pe lacuri sau pe canale reprezintă un alt punct de interes. Capturile de mari dimensiuni nu sunt rare (în fiecare an se prind somni de 60-80 kg), iar proprietatea pune la dispoziție momeli.

Observarea păsărilor sau vânătoarea fotografică reprezintă alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau începător. Turiștii sunt îndemnați să aducă multe casete video, filme sau carduri de memorie pentru aparatul foto.


FESTIVAL ANONIMUL - GREEN VILLAGE 4* - Sejur 5 nopti

Servicii incluse
5 nopti cazare in camera dubla
Demipensiune
Acces la Entertainment Center (biliard, tenis de masă, cărți de joc, table, Darts), Kids Club (interior si exterior), Lotus Spa (saună uscată) si Cinema Paradiso (cu proiecții de film în fiecare seară)Servicii neincluse
Taxa de acces în Delta Dunării. Valoarea acesteia este de 5 lei/adult/zi, 15 lei/adult/săptămână sau 30 lei/adult/an.
Transfer cu barca rapida Murighiol – Resort – Murighiol: 205 Ron/ pers.


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
02.Aug.2021 - 15.Aug.2021 - 1955 RON - - Rezervare
Transport : Fara transport
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.02.2021
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #