Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Sharm El Sheikh >

Sejur Hotel Cyrene Grand

Sejur in Sharm El Sheikh la Hotel Cyrene Grand

Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand Hotel Cyrene Grand
Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Complexul de 5 stele Meliá Sharm este situat direct pe plaja Mării Roşii. Oferă o plajă privată, 6 piscine conectate prin lacuri şi cascade, precum şi vedere panoramică la insula Tiran. Piaţa Soho se află la 5 minute de mers cu maşina de proprietate, iar golful Naama este la 15 minute de mers cu maşina.

Complexul oferă camere şi suite moderne, având o locaţie excelentă de-a lungul ţărmului. Toate unităţile spaţioase au TV cu ecran plat şi balcon mobilat, cu vedere la mare şi la grădină.

Facilităţile oferite de Meliá Sharm Resort & Spa includ un centru spa cu tratamente de masaj, o saună şi o sală de fitness bine echipată. În apropiere, oaspeţii pot face scufundări şi snorkelling în reciful de corali. Copiii se pot distra la locul de joacă şi în piscina special amenajată.

Complexul de lux are 3 restaurante, inclusiv unul lângă piscină şi altul cu o terasă cu vedere panoramică la mare. Puteţi savura cocktailuri şi gustări uşoare la Gabi Pool Bar & Restaurant şi la barul pe plajă Tiran View.

Conexiunea WiFi este gratuită în hol. Personalul de la recepţia cu program nonstop poate aranja închirierea de automobile, iar proprietatea asigură parcare gratuită. Aeroportul Internaţional din Sharm el-Sheikh se află la 2,5 km.


# #