Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Solden >

Sejur Hotel Das Central Alpine Luxury Life

Sejur in Solden la Hotel Das Central Alpine Luxury Life

Hotel Das Central Alpine Luxury Life
Das Central – Alpine este inconjurat de peisajul montan fermecător al Alpilor Ötztal. Luxury . Life din Sölden este un hotel luxos de 5 stele, care oferă o ambiantă plăcută si o atmosferă primitoare.

Camerele și suitele au interior rafinat și o varietate de stiluri, de la o ambianță rustică tiroleză pană la un design modern. Fiecare cameră oferă Wi-Fi gratuit.

Restaurantul hotelului, premiat cu 2 bonete de către Ghidul Gault Millau, si crama, cu 30.000 de sticle cu vin din struguri nobili, oferă plăceri culinare.

Relaxati-vă la centrul de infrumusetare si de wellness cu o varietate bogată de tratamente din lumea intreagă sau destindeti-vă la Venezia Water World, amplasat pe 3 nivele. In această atmosferă incantătoare vă asteaptă o varietate unică de saune, băi de aburi si căzi cu hidromasaj. Toti oaspetii au acces la un centru de fitness spatios si bine dotat.

In sezonul de iarnă, Das Central oferă transfer gratuit cu autobuzul la teleschiurile Giggijoch si Gaislachkogl, aflate la 500 de metri de hotel.