Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Tenerife >

Sejur Hotel Gran Melia Palacio De Isora

Sejur in Tenerife la Hotel Gran Melia Palacio De Isora

Hotel Gran Melia Palacio De Isora Hotel Gran Melia Palacio De Isora Hotel Gran Melia Palacio De Isora Hotel Gran Melia Palacio De Isora
Localizare: este situat in satul Alcala din Guia de Isora, la 35 de minute de aeroportul din sudul insulei.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de 4 sali de conferinte, facilitate “Family Concierge” (ajutor personalizat, zona Play Station, Wifi, Game Gear cu acces internet gratuit, rezervari preferentiale la restaurante, activitati si YHY Spa, piscine pentru copii, diverse alte facilitati valabile in toate tipurile de camere cu exceptia vilelor si a zonei Red Level), 6 restaurante, YHI Spa si Club de sanatate, golf.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 185 de camere Demi Suite cu vedere la gradina, 233 Demi Suites cu vedere la ocean, 32 Demi Suites cu gradina privata, 60 Master Suites cu 1 sau 2 dormitoare, 53 Demi Suites Red Level (doar pentru adulti) si 6 Ocean Front Garden Villa.

Camerele Demi Suite cu vedere la gradina sau la ocean sunt echipate terasa private sau balcon, living cu canapea, mobila de mahon, baie cu dus, TV cu flatscreen, acces internet (contracost), aer conditionat cu control individual. Demi Suite cu gradina private au o terasa de 30 mp, pat Bali in gradina.


# #