Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Vatra Dornei >

Sejur Bradul

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Vatra Dornei la Bradul - 3 nopti

 Bradul  Bradul  Bradul  Bradul  Bradul  Bradul  Bradul
Localizare: Hotel Bradul este situat într-o zona liniștită, lângă parcul stațiunii și foarte aproape de pârtia de schi.

Dotări generale: 312 locuri de cazare, lifturi, restaurant cu 380-400 de locuri, orchestră proprie, bucătărie, seif la recepție, sală de conferințe cu o capacitate de 120 de locuri, acces direct spre baza de tratament și agrement (piscină, saună, sală de fitness, solar, masaj).

Dotări camere: mobilier nou, televizor, telefon, cablu, baie proprie. Camerele situate la etajele 1 și 6 (fără balcon) sunt clasificate la 2 stele. Celelalte camere sunt omologate la 3 stele, având și frigider cu minibar în dotare.

Servicii masă: micul dejun - bufet suedez, prânzul și cină se servește în sistem fișă-cont (meniu à la carte, iar în lunile iunie și august mesele vor fi servite în sistem bufet suedez).

Facilități copii (cazați în cameră cu 2 adulți): copiii cu vârstă între 0-5.99 ani beneficiază de cazare gratuită (fără pat suplimentar), dar achită 50% din valoarea meselor; copiii cu vârstă cuprinsă între 6-13,99 ani achită 50% din locul în cameră dublă (inclusiv masa) cu pat suplimentar asigurat; peste 14 ani se achita locul întreg .

Animale de companie: este permis accesul, achită 20% din valoarea camerei, obligatoriu să prezinte carnetul de sănătate al animalului. Este interzis accesul în spațiile de alimentație publică (restaurant, baruri).

Tratament: făcând parte din același complex, cu acces direct dinspre/spre cele 2 hoteluri, baza de tratament și agrement a fost recent extinsă, modernizată și dotată cu aparatură medicală de ultimă generație. Hidrokinetoterapia în piscină încălzită, duș subacvatic și duș jacuzzi, dus scoțian, masaj general, solar, saună, sală de fitness. Explorări funcționale cu aparatură nouă, ultraperformantă; electrocardiografie, oscilometrie, osteodensitometrie, testare glicemie.

Tarife tratament balnear: 33 lei/persoană/2 proceduri/zi. În zilele de sâmbătă și duminică nu se efectuează tratament balnear.

Indicații terapeutice (profilaxie): persoane sănătoase și aparent sănătoase cu factori predispozanți pentru îmbolnăvire, persoane cu surmenal fizic și intelectual, cu fond nervos hiperactiv, cu sedentarism, noxe etc.
Afecțiuni ale aparatului cardiovascular: boală cardiacă ischemică și infarctul miocardic sechelar necomplicat, boli vasculare simple, hipertensiune arterială, ateroscleroza, boli ale arterelor periferice și ale venelor.
Afecțiuni ale aparatelor locomotorii artroze și spondiloze, reumatism inflamator stabilizat, reumatism ab-articular; afecțiuni post traumatice, post protezare; afecțiuni neurologice (pareze, paralizii, nevrite, nevralgii etc.), hernie de disc și lombosciatică secundară.
Afecțiuni asociate: boli ale aparatului respirator (bronșite cronice, astmul bronșic, boli profesionale, ale aparatului digestiv, boli ginecologice (sterilitate și afecțiuni inflamatorii), nevroze, anemii, diabet și obezitate.

Agrement: reperele cele mai accesibile sunt Dealul Negru, Muntele Bârnarelul, Runcul Mare și Vârful Oușorul. Celor temerari le stau la dispoziție și alte numeroase trasee montane spre Masivul Călimani sau spre Suhard și Rodnei.
Priveliștea este încântatoare, urcușul alternând cu drumul plat prin păduri și poieni alpine.
Din stațiune, telescaunul urcă pe o distanță de 3 km până în vârful Dealul Negru, la 1300 m altitudine.
Cea mai nouă tentație pentru turiști o constituie Mountain Bike-ul.
Pentru temerari există 2 oferte deosebite: river – rafting și parapantă.
De mare interes au devenit coborârile cu snowmobilul, paintball.
Cele mai reprezentative monumente ale Moldovei medievale sunt concentrate în Bucovina.


SÃRBÃTORI DE CRÃCIUN 2021 HOTEL BRADUL***

Servicii incluse
3 nopþi cazare cu mic dejun bufet (24/25/26 dec. sau 25/26/27 dec.), prânz-bufet (24/25 dec. sau
25/26 dec.), cinã-bufet (23 sau 26 dec.), cina din ajunul Craciunului( 24 dec.), cinã festivã în 25 dec.*
(meniu tradiþional de Crãciun), acces la centrul SPA (saunã, piscinã, sală fitness)**.


Servicii neincluse
cina festiva se va desfasura respectand restrictiile in vigoare.
** accesul la centrul SPA pe durata pachetelor turistice este considerat facilitate gratuita a pachetului si prin urmare daca vor exista restrictii
de functionare a centrelor SPA interioare, nu vom putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice.
***turistii care doresc meniu la cinele din 24 si 25 dec. pentru copiii cu vârstã între 0 - 2 ani achitã 200 lei/copil.

Condiþii de platã: pentru rezervare fermã, în termen de 5 zile lucrãtoare de la data emiterii facturii proforme se va achita un avans de 50% din valoarea pachetului de servicii, iar
diferenþa se va achita pânã la data de 2 decembrie 2021. Dupã aceastã datã, rezervãrile se fac doar pe baza plãþii integrale.
În cazul plăþii avansului şi anulării rezervării din motive de sanatate si/sau instituirea carantinei, se restituie integral contravaloarea achitata in termen de 30 zile de
la inregistrarea solicitarii.
În cazul neprezentării turiºtilor pentru cazare în data de 23 si 24 decembrie 2021, se anulează rezervarea ºi nu se restituie sumele de bani plătite în avans.


Descriere / Alte informatii
Pentru copiii care însoþesc 2 adulþi:
- cu vârstã între 0 - 2 ani beneficiazã de gratuitate la cazare si masã*** , nu se asigurã pat suplimentar.
- cu vârsta între 2(împliniþi) - 6 ani cazare gratuitã (nu se asigurã pat suplimentar), se achitã ½ din valoarea meselor
(350 lei);
- cu vârsta între 6 ani (împliniþi) - 14 ani, cazare cu/fãrã pat suplimentar, se achitã ½ din pachet ( 575 lei);
- peste 14 ani (împliniþi) cazare cu/fãrã pat suplimentar, pachetul se achitã integral.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Pensiune completa inclusa

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
24.Dec.2021 - 27.Dec.2021 - 1086 RON - - Rezervare
Transport : Transport la cerere
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 09.09.2021
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #