Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Venetia >

Sejur Hotel Nh Laguna Palace

Sejur in Venetia la Hotel Nh Laguna Palace

Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace Hotel Nh Laguna Palace
Hotel NH Laguna Palace 4* - Mestre, Venetia este situat la 8 kilometri de centrul istoric al orasului Venetia. La 500 de metri de hotel se afla statia de autobuz Mestre, care face legatura in 15 minute cu aeroportul, cu Piazza San Marco, Piazzale sau Rialto Bridge.

La 800 de metri de hotel se afla Gara Mestre, de unde, cu trenul, se ajunge in Gara Santa Lucia, din Venetia, in 10 minute. Aeroportul Marco Polo se afla la 10 kilometri de hotel. Hotelul dispune de port propriu de unde cu vaporetto se poate ajunge in orice colt al Venetiei.

Hotel NH Laguna Palace Mestre-Venetia este caracterizat prin designul sau contemporan atractiv, locatie excelenta in oras si calitatea superioara a serviciilor si facilitatilor.

Camerele sunt decorate cu gust si ofera numeroase facilitati: telefon, aer conditionat, birou, seif in camera, Wi-Fi, TV. Accesul la internet este disponibil in intregul hotel, iar primele 30 de minute in lobby sunt gratuite.


# #