Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Viena >

Sejur Hotel SO/ Vienna

Sejur in Viena la Hotel SO/ Vienna

Hotel SO/ Vienna Hotel SO/ Vienna Hotel SO/ Vienna


Proiectat de celebrul arhitect Jean Nouvel, acest hotel elegant oferă vedere panoramică la Viena şi are un restaurant gourmet, o sală de gimnastică şi o zonă de spa cu suprafaţa de 750 mp, disponibilă gratuit. SO/ Vienna este situat în centrul oraşului, la o scurtă plimbare de toate punctele de atracţie importante.

Camerele de la SO/ Vienna au aer condiţionat şi baie cu o cadă şi duş cu efect de ploaie. Toate camerele includ minibar gratuit, cu apă minerală şi sucuri de fructe. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în întregul hotel.

Combinând arhitectura vieneză tradiţională cu designul modern, SO/ Vienna are o faţadă elegantă din sticlă, un hol spaţios cu tavan dotat cu ecrane video, precum şi o grădină verticală.

Restaurantul cu pereţi în întregime din sticlă şi Barul Das LOFT de la etajul 18 oferă vedere directă la catedrala Sf. Ştefan.

Oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă la staţia de metrou Schwedenplatz,de pe liniile U1 şi U4, aflată pe partea opusă a canalului Dunării, doar traversând podul Schwedenbrücke. Catedrala Sf. Ştefan, situată chiar în centrul oraşului, este la doar 10 minute de mers pe jos.# #