Cele mai bantuite locuri de pe Pamant

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai bantuite locuri de pe Pamant


WASHINGTON DC

Se incarca continutul...


11553

COMENTEAZA ARTICOLUL

Lucian Guest, 03.07.2013

PROSTII !!! Nici un copil mic n-ar crede asa ceva.

cane beatrice Guest, 14.08.2013

asa o fi sunt fel și fel de lucruri adevarate sau poate false despre asa ceva

Bau bau Guest, 29.12.2013

Lucian dute tu in padurea Hoia-Baciu in Cluj-Napoca si ai sa vezi ce prostii sunt acolo daca rezisti macar 1 ora noaptea esti cel mai tare dar nu prea cred.Credetima ca stiu ce vb la mine in oras sa spanzurat un barbat invarsta 56 de ani iar intr-o seara am fost cu colegii sa ne distram(ca sa ne speriem unii pe altii) primu care care a auzit un zgomot a fost prietena mea care a auzit un bocanit in usa de la etaj.Eu am fost primu care am urcat fiind foarte pasionat de fenomene paranormale si stiind multe lucruri despre ele.Am deschis usa si un fior de parca am fi in Siberiaa era acolo.Ceilalti colegi sau speriat si au fugit jos dar eu am ramas fiind foarte entuziasmat de ce se petrce .M-am uitat prin prejur si am vazut o oglinda sparta pe perete cand m-am uitat in ea in spate sa vazut o silueta dar era din ceata:)).Atunci chiar m-am panicat dar am tras o gura de aer si m-am mai uitat imprejur stiind ca spiritele si demonii devin mai puternici daca tie frica.Peste 10 minute am coborat si eu jos la colegii si am plecat acasa.Sinecr sa fiu am impresia ca sunt urmarit de o privire dar nu este diabloca cred ca este spiritu celui care sa sinucis si a vazut ca am curaj si sunt pasionat sa tinut dupa mine.Dar nu am facut nimic care sa-l supere si ca sal alung din casa fiindca se poate supara si poate fi foarte periculos.Poate nu ma credti dar este adevarat tot ce am zis.Daca nu ma crdeti ducetiva noapte intr-un cimitir de preferabil singur:)) sau intr-un loc unde sa sinucis sau a murit cineva intr-un accident si o sa vedeti ca daca stati acolo o sa aveti o senzatie ca sunteti priviti si daca e un spirit rau sau care vrea sa se razbune o sa fie agresiv.Mare grija.Aaaaaaa....si Beatrice sunt toate lucrurile din acest articol adevarate ca daca nar fi nu sar povesti.

Diana Guest, 05.03.2014

Întrebare: Fantoma a fost arestata?:)))Mi se pare de-a dreptul aberant, suna mai mult a banc, suncer :))

Gabriel Guest, 14.03.2014

Bai baieti totul porneste de la subconstien daca ti se pune pata unui lucru devi obsedat de acel lucru sau poate fi de la un fum de iarba :))))

ionut Guest, 07.07.2014

@bau bau Este normal sa traiesti anumite "experiente" daca te duc intr-un loc in care tu singur stii ca s-a intamplat un anume accident pentru ca psihicul tau "lucreaza" si tu iti intruchipezi totul. Unde ar fi norocul ala sa te intalnesti cu persoanele dragi pe care le-ai pierdut si au trecut in nefiinta?... Eu unul asa cred.Bine,nu am trait o astfel de experienta in viata mea si ,sincer, nu imi doresc pentru ca nu stiu sigur cum voi reactiona pentru ca sunt mai emotiv de fel. In fine, numai bine va doresc!

Ana Guest, 11.05.2015

Totusi ceva e adevarat!Pentru ca oamenilor nu le-a venit asa de odata sa inventeze ei fantome!

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fetes de Nuit
Fetes de Nuit reprezinta un spectacol extraordinar de sunet si lumina care se desfasoara anual, in w..
Spania  |  Belgia  |  Malta  |  Romania  |  Ungaria  |  Grecia  | 
Stiai ca?
Cel mai popular hobby din China este colectionarea timbrelor?... In desertul din Tunisia a fost filmat Star Wars: A New Hope? Desi au trecut 30 de ani de atunci, platoul de filmare este intact si a devenit un important punct de atractie....
Dictionar turistic
Tepidarium - Tepidarium-ul modern este o incapere incalzita in care oaspetii se pot relaxa inainte, intre sau dupa terapii. Este o varianta de relaxarium. Caracteristica aparte a acestei incaperi este design-ul interior luxos, peretii imbracati cu marmura luxoasa si mozaic scump. Podeaua si bancutele laterale sunt incalzite, aerul este usor cald (38 grade Celsius), lumina este blanda,ambianta sonora adecvata. Scopul utilizarii acestei incaperi este de a pregati corpul pentru terapiile ce vor urma sau de a normaliza temperatura corpului dupa terapie. Tepidarium-ul era folosit de catre romani inainte si dupa probele sportive inca din anul 188, drept marturie stand cladirile care rezista si in zilele noastre. Tepidariumul avea 25 m lungime, 52 m latime, aproximativ 38 m inaltime si avea o capacitate de 1600 de locuri. Tepidarium-ul este o camera incalzita la 38°C, cu podea, pereti si banci incalzite, tavanul este "cer instelat" beneficiind astfel de cromoterapie, iar sistemul de sonorizare completeaza tepidarium-ul oferind meloterapie. Are rolul de a pregati corpul pentru terapiile la temperaturi ridicate (baia de aburi, sauna finlandeza, baia turceasca) astfel evitandu-se socurile termice care ar putea crea disconfort. Deasemenea se foloseste si dupa terapiile la temperaturi ridicate, pentru a scadea treptat temperatura corpului.
7 recomandari