Cele mai bantuite locuri de pe Pamant

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Cele mai bantuite locuri de pe Pamant


WASHINGTON DC

Se incarca continutul...


11813

COMENTEAZA ARTICOLUL

Lucian Guest, 03.07.2013

PROSTII !!! Nici un copil mic n-ar crede asa ceva.

cane beatrice Guest, 14.08.2013

asa o fi sunt fel și fel de lucruri adevarate sau poate false despre asa ceva

Bau bau Guest, 29.12.2013

Lucian dute tu in padurea Hoia-Baciu in Cluj-Napoca si ai sa vezi ce prostii sunt acolo daca rezisti macar 1 ora noaptea esti cel mai tare dar nu prea cred.Credetima ca stiu ce vb la mine in oras sa spanzurat un barbat invarsta 56 de ani iar intr-o seara am fost cu colegii sa ne distram(ca sa ne speriem unii pe altii) primu care care a auzit un zgomot a fost prietena mea care a auzit un bocanit in usa de la etaj.Eu am fost primu care am urcat fiind foarte pasionat de fenomene paranormale si stiind multe lucruri despre ele.Am deschis usa si un fior de parca am fi in Siberiaa era acolo.Ceilalti colegi sau speriat si au fugit jos dar eu am ramas fiind foarte entuziasmat de ce se petrce .M-am uitat prin prejur si am vazut o oglinda sparta pe perete cand m-am uitat in ea in spate sa vazut o silueta dar era din ceata:)).Atunci chiar m-am panicat dar am tras o gura de aer si m-am mai uitat imprejur stiind ca spiritele si demonii devin mai puternici daca tie frica.Peste 10 minute am coborat si eu jos la colegii si am plecat acasa.Sinecr sa fiu am impresia ca sunt urmarit de o privire dar nu este diabloca cred ca este spiritu celui care sa sinucis si a vazut ca am curaj si sunt pasionat sa tinut dupa mine.Dar nu am facut nimic care sa-l supere si ca sal alung din casa fiindca se poate supara si poate fi foarte periculos.Poate nu ma credti dar este adevarat tot ce am zis.Daca nu ma crdeti ducetiva noapte intr-un cimitir de preferabil singur:)) sau intr-un loc unde sa sinucis sau a murit cineva intr-un accident si o sa vedeti ca daca stati acolo o sa aveti o senzatie ca sunteti priviti si daca e un spirit rau sau care vrea sa se razbune o sa fie agresiv.Mare grija.Aaaaaaa....si Beatrice sunt toate lucrurile din acest articol adevarate ca daca nar fi nu sar povesti.

Diana Guest, 05.03.2014

Întrebare: Fantoma a fost arestata?:)))Mi se pare de-a dreptul aberant, suna mai mult a banc, suncer :))

Gabriel Guest, 14.03.2014

Bai baieti totul porneste de la subconstien daca ti se pune pata unui lucru devi obsedat de acel lucru sau poate fi de la un fum de iarba :))))

ionut Guest, 07.07.2014

@bau bau Este normal sa traiesti anumite "experiente" daca te duc intr-un loc in care tu singur stii ca s-a intamplat un anume accident pentru ca psihicul tau "lucreaza" si tu iti intruchipezi totul. Unde ar fi norocul ala sa te intalnesti cu persoanele dragi pe care le-ai pierdut si au trecut in nefiinta?... Eu unul asa cred.Bine,nu am trait o astfel de experienta in viata mea si ,sincer, nu imi doresc pentru ca nu stiu sigur cum voi reactiona pentru ca sunt mai emotiv de fel. In fine, numai bine va doresc!

Ana Guest, 11.05.2015

Totusi ceva e adevarat!Pentru ca oamenilor nu le-a venit asa de odata sa inventeze ei fantome!

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Fete de Saint Nicolas - Bruxelles
Fete de Saint Nicolas sau Sarbatoarea Sfantului Nicolae este un eveniment asteptat cu entuziasm de c..
Austria  |  Romania  |  Malta  |  Spania  |  Franta  |  Cehia  | 
Stiai ca?
In iarna anului 1932 a fost atat de frig incat cascada Niagara Falls a inghetat complet?... Prajiturile cu ravas nu sunt traditionale din China? Ele au fost inventate in 1920, de un lucrator al fabricii Key Heong Noodle din San Francisco? ...
Dictionar turistic
Nautism - Practicarea turistica sau sportiva a diferitelor forme de navigatie (canac, canoe, vele).
7 recomandari