Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home »

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare Infoturism.ro si Infopensiuni.ro


Termeni generali
Termenii si conditiile de utilizare a site-urilor www.infoturism.ro si www.infopensiuni.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-urile www.infoturism.ro si www.infopensiuni.ro (denumite in continuare "Site-uri" si/sau "Infoturism.ro" respectiv "Infopensiuni.ro") ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-urilor (denumite in continuare "Serviciile Infoturism.ro si Infopensiuni.ro") si are valoarea unei conventii incheiate intre InfoTurism Media S.R.L. (denumita in continuare InfoTurism Media), in calitatea sa de detinator si administrator al Site-urilor si de furnizor al Serviciilor Infoturism.ro si Infopensiuni.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-urile sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile Infoturism.ro si Infopensiuni.ro (denumita in continuare "Utilizator"). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-urilor, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-urilor, a oricarei pagini din acestea si/sau utilizarea Serviciilor Infoturism.ro si Infopensiuni.ro, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, InfoTurism Media va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori. Utilizatorii sunt informati ca datele personale furnizate de catre ei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Infoturism Media a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica. La optiunea Utilizatorilor ei furnizeaza unele date personale ale lor pentru a isi crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre InfoTurism Media. In momentul crearii contului Utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Serviciile Infoturism.ro si Infopensiuni.ro prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciile Infoturism.ro si Infopensiuni.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor., pe care o vor trimite prin posta la adresa S.C. Infoturism Media S.R.L., Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa InfoTurism.ro", sau prin e-mail la adresa contact@infoturism.ro. InfoTurism Media este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 4602.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-urilor
Continutul, design-ul, elementele de grafica ale Site-urilor, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin InfoTurism Media si reprezinta Continutul Site-urilor. Continutul Site-urilor, indiferent de zona in care se afla in Site-uri si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-urilor de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al InfoTurism Media si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre InfoTurism Media. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-urilor sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. InfoTurism Media isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Continutului Site-urilor in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: [adresa de corespondenta a InfoTurism Media], sau prin e-mail la adresa contact@infoturism.ro. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site-uri isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site-uri, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea InfoTurism Media, ci numai raspunderea persoanelor respective.

InfoTurism Media nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care utilizatorii le furnizeaza sau le posteaza. Transmitand asemenea materiale, utilizatorii sunt de acord sa acorde InfoTurism Media permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le copieze, distribuie, transmite, publice, reproduca, modifice si sa le traduca, de a mentiona numele lor in legatura cu materialele pe care le-au transmis si dreptul de a cesiona la randul lui toate aceste drepturi oricarui partener al sau. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.

Concursurile
Utilizatorii care participa la concursurile organizate de InfoTurism Media sunt obligati sa respecte pe deplin acesti Termeni si Conditii precum si regulamentul impus fiecarui concurs. Modificarea datelor personale in timpul desfasurarii concursului, schimbarea de identitate, cedarea sau vanzarea premiilor catre terti, detinerea de conturi multiple in vederea cresterii sanselor de castig sunt interzise.
Orice incalcare a acestor Termeni sau a regulamentului duce la descalificarea concurentului, in unele cazuri la blocarea accesului participarii la concursurile viitoare sau chiar stergerea contului din InfoTurism.

Limitarea raspunderii
InfoTurism Media nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site-uri, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-urilor. InfoTurism Media va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site-uri si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, InfoTurism Media nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai InfoTurism Media si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Utilizatorii Site-urilor sunt de acord sa exonereze de raspundere pe InfoTurism Media pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-urilor. Pentru caz de forta majora, InfoTurism Media si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al InfoTurism Media, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-urilor, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe InfoTurism Media si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor Infoturism.ro si Infopensiuni.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor Infoturism.ro si Infopensiuni.ro.

Modificarea Termenilor si Conditiilor
InfoTurism Media are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-urilor prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site-uri sau de Serviciile Infoturism.ro si Infopensiuni.ro ori prin accesarea Site-urilor, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-urilor si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor Infoturism.ro si Infopensiuni.ro.

Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-urilor si ale InfoTurism Media, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.Cauta agentii de turism

Cautare dupa nume:
Nume agentie: In judetul:
Cautare dupa judet:
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Nasaud Braila Brasov Bucuresti Buzau Caras Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Harghita Hunedoara Iasi Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Pitesti Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea
Cautare alfabetica:
3 | 4 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | X | Z |