Unde mergem si cat ne costa o mini-vacanta de Paste?

Infoturism.ro > TurisMALL > Atractii turistice >
Cont turist Cont agentie Cont hotel
TurisMALL
powered by

Unde mergem si cat ne costa o mini-vacanta de Paste?


Sarbatorile si vacantele de iarna au trecut, dar asta nu inseamna decat ca trebuie sa ne gandim unde le petrecem pe urmatoarele. Pana la Paste mai sunt doar doua luni, ceea ce inseamna ca trebuie sa ne hotaram cat mai repede unde ne vom petrece zilele libere.

Cei care isi permit o vacanta in strainatate au ocazia sa petreaca un Paste spectaculos in Israel sau Grecia, dar cine vrea sa petreaca in liniste se poate indrepta spre plajele din Egipt. Plajele ii asteapta si pe cei care raman in tara, mai ales ca Pastele are loc cu doar cateva zile inainte de deschiderea sezonului estival.

Cel mai bun loc pentru a sarbatori Invierea este Tara Sfanta. O excursie de sase zile la Ierusalim, in perioada 22 aprilie-27 aprilie, costa 749 de euro. Pachetul contine cinci nopti de cazare intr-un hotel de trei stele, demipensiune, intrarile la obiectivele turistice, transferuri si excursii, ghid israelian licentiat, vorbitor de limba romana si un preot care va insoti grupul pe perioada excursiei. In cadrul excursiei sunt programate opriri la Tel-Aviv, Haifa, Nazaret, Ierusalim, Bethlehem, raul Iordan si Ierihon.

Pastele este aproape la fel de spectaculos si la greci. Pentru cei care vor sa sarbatoreasca Pastele in Grecia, pretul pachetelor turistice variaza intre 79 de euro si 497 de euro, in functie de durata si conditiile oferite. La Atena, cinci zile costa 397 de euro intr-un hotel de trei stele. Pachetul include patru nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transfer intre aeroport si hotel, tur panoramic de oras, pranz traditional de Paste, cina traditionala de Paste, transferuri pentru slujba de Inviere si mesele traditionale (cina si dejun) si asistenta turistica din partea agentiei. Nu sunt incluse in pret taxele de aeroport (106 euro/persoana), excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice si asigurarea medicala.

Daca nu dispuneti de atatia bani, dar nu vreti totusi sa ramaneti acasa, puteti alege o vacanta in tara noastra. Pretul unui pachet de trei zile variaza intre 21 si 94 de euro, in timp ce unul de mai mult de cinci zile porneste de la 70 de euro si ajunge la 123 de euro.

Cum vremea e deja frumoasa la sfarsitul lunii aprilie, turistii se indreapta spre litoral pentru a vedea cat de calda e apa marii. La Costinesti, patru zile intr-un hotel de trei stele costa 299 de lei. Pachetul include trei nopti de cazare in perioada 22-25 aprilie (vineri, sambata, duminica), cu mic dejun inclus si masa festiva in duminica Pastelui.

Tot patru zile intr-un hotel de trei stele costa 410 lei la Eforie Nord. Turistii primesc bonuri valorice in valoare de 300 de lei pentru masa si o masa traditionala de Paste servita duminica la pranz.

Cei care prefera totusi muntele pot sta trei zile intr-un hotel de trei stele din Poiana Brasov cu 79 de euro. Oferta este valabila in perioada 22-27 aprilie si include doua nopti de cazare cu mic dejun, masa festiva in duminica Pastelui, petrecere surpriza si cadouri pentru copii, acces gratuit la sauna si jacuzzi.


4476

Ghiduri turistice
Evenimente
foto Los Veranos de la Villa
Los Veranos de la Villa reprezinta un eveniment desfasurat anual la Madrid in perioada iunie – inc..
Grecia  |  Romania  |  Malta  |  Ungaria  |  Germania  |  Cehia  | 
Stiai ca?
Islamul este cea mai raspandita religie din Africa?... Un tribunal din Suedia a amendat-o pe Elizabeth Hallin cu suma de 680$ pentru ca si-a botezat fiul "Brfxx ccxxmrnp cccclllmmnprxxelmnckssqlb11116". Mamica ofensata nu s-a dat batuta si a fac...
Dictionar turistic
Buveta - Locul unde se beau ape minerale intr-o statiune balneara.
7 recomandari