Sejur Cebu City 2024 - oferte vacante si sejururi in Cebu City

Cont turist Cont agentie Cont hotel



Stele

Tip masa

Durata sejur
Transport

Pret

Sediu agentie

oferte gasite 4 oferte gasite
Sorteaza dupa

1 . Sejur Hotel Sea Turtle House Moalboal 3*

12 nopti de la 1578 euro
Sea Turtle House Moalboal este o pensiune pe malul mării, care oferă căsuțe cu aer condiționat și camere cu baie privată. Oferind o plajă artificială, proprietatea are propriul restaurant care servește preparate locale și internaționale. WiFi este disponibil la un cost suplimentar.

Orașul Moalboal este la 5 km de Sea Turtle House. Este nevoie de 1,5 ore pentru a ajunge cu mașina de la Aeroportul Internațional Cebu Mactan. Orașul Cebu este la aproximativ 96 km.

Fiecare căsuță și cameră este dotată cu seif. Baia privată este dotată cu duș, prosoape, hârtie igienică și săpun gratuit. Este
Oferta de la:  Z Tour

2 . Sejur Hotel Alegria Water Front Beach House 3*+

12 nopti de la 1710 euro
Situată în Alegria, la 4,6 km de Cascada Kawasan, Alegria Water Front Beach House oferă cazare cu piscină în aer liber, parcare privată gratuită, grădină și lounge comun. La 29 km de Biserica Santo Nino, proprietatea oferă o zonă de plajă privată. Unitatea de cazare are bucătărie comună și WiFi gratuit.

La complex, toate camerele includ un dulap. Toate unitățile de la Alegria Water Front Beach House au baie privată cu bideu și articole de toaletă gratuite, TV cu ecran plat și aer condiționat, iar unele camere au terasă. La unitatea de cazare, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat ș
Oferta de la:  Z Tour

3 . Sejur Hotel Turtle Bay Dive Resort 4*

12 nopti de la 1913 euro
• Turtle Bay Dive Resort este o destinație liniștită situată departe de țărmurile aglomerate Moalboal. Oaspeții se pot bucura de o vacanță relaxantă aici, cu o piscină în aer liber și acces direct la mare pentru snorkeling și scufundări la fața locului. Vă rugăm să rețineți că complexul nu are o plajă cu nisip alb.

• Complexul oferă mic dejun gratuit. Camerele au băi private cu duș cu apă caldă și rece.

• Stațiunea operează un centru de scufundări PADI care oferă diverse cursuri de scufundări pentru oaspeții din interior. În plus, ei organizează excursii la Cascada Kawasan pentru canion
Oferta de la:  Z Tour

4 . Sejur Hotel Ravenala Beach Bungalows 3*

12 nopti de la 1700 euro
Situat în White Beach Moalboal, la 6,6 km de orașul Moalboal, Ravenala Beach Bungalows oferă un bar și WiFi gratuit.

Anumite unități au zonă de relaxare unde vă puteți relaxa. Unele camere au terasă sau patio. Camerele au baie privată.

Complexul are vedere la mare, iar oaspeții pot lua masa la restaurant. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Oaspeții se pot bucura de diverse activități în împrejurimi, inclusiv snorkelling, scufundări și canotaj. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mactan Cebu, aflat la 3 ore de mers cu mașina.
Oferta de la:  Z Tour
Sejur Cebu City :
4 oferte de sejur cu preturi cuprinse intre 1578 EURO si 1913 EURO
 
! Vezi si cazare in Romania pe www.infopensiuni.ro