Circuit CIRCUIT AMERICA DE SUD: Brazilia-Argentina-Uruguay

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUIT AMERICA DE SUD: Brazilia-Argentina-Uruguay / 13 zile

» Plecari: 09.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 3199 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Rio De Janeiro – Statuia Cristo Redentor de pe Muntele Corcovado – Urcare Cu Telecabina Pe Sugarloaf - Foz do Iguaçu – Cascada Iguaçu: partea braziliana - Cascada Iguaçu: partea argentiniana – Buenos Aires – Pampasul Argentinian – Montevideo – Colonia del Sacramento – Buenos Aires


09 noiembrie Bucuresti – Amsterdam – Rio de Janeiro

10 noiembrie Tur de oras Rio de Janeiro: Corcovado si Sugarloaf
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata vizitarii cu ghid local al Cidade Maravilhosa (Orasul minunat), cum este denumit Rio de Janeiro de localnici. Vom face un tur panoramic prin Laguna Rodrigo de Freitas, inainte de a ajunge la punctul de imbarcare in trenul care ne va duce pe celebrul Muntele Corcovado. Dupa o calatorie de circa 20 de minute cu trenul, el insusi este o atractie turistica, prin Padurea Tijuca, vom ajunge in varful
„cocoasei”. Corcovado, care inseamna "cocosat" in portugheza, nu este remarcabil doar prin frumusetea sa evidenta si situarea intr-un cadrul natural deosebit dar si pentru ca este piedestalul unui monument recunoscut in intreaga lume - statuia lui IIsus din Rio de Janeiro - Cristo Redentor, una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. Cu o inaltime de aproape 40 de metri aceasta statuie il infatiseaza pe IIsus Hristos cu bratele deschise spre orasul ce se intinde la picioarele sale si este vizibila din orice punct al orasului, ca si cum i-ar asigura pe locuitori ca sunt ocrotiti si vegheati intotdeauna. De la baza sa, ne vom bucura de vederi spectaculoase la 360 de grade ale Padurii Tijuca, Muntelui Sugarloaf, Golfului Guanabara si ale celor mai uimitoare plaje ale orasului, cum ar fi Copacabana si Ipanema. Turul de astazi include si vizita panoramica a Stadionului Maracanã si Sambadrom. Apoi ne vom indrepta catre Muntele Sugarloaf, care se ridica pana la 396 de metri deasupra apelor linistite ale Golfului Guanabara. Aceasta bucata uriasa de piatra monolitica, asemanatoare cu forma traditionala a zaharului rafinat, este una dintre cele mai remarcabile formatiuni stancoase care se ridica intre apa si pamant. Panorama catre Muntele Sugarloaf este cu adevarat incredibila, iar privelistile din varful muntelui sunt uluitoare si promit sa va ramana intiparite in minte pentru totdeauna. O plimbare scurta, dar pitoreasca, cu cea de-a treia cea mai veche telecabina din lume, ne va duce pana in varf, de unde ne vom putea bucura de o vedere panoramica asupra orasului Rio, a golfului cu nenumarate barci,


11 noiembrie Rio de Janeiro – Excursie optionala in Insulele Tropicale cu pranz inclus











12 noiembrie Rio de Janeiro – Excursie optionala la Petropolis cu pranz inclus.

13 noiembrie Rio de Janeiro – Foz do Iguaçu
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei LATAM LA3684 cu destinatia Foz do Iguaçu. Decolare la ora 11:50 si aterizare la Iguaçu la ora 14:05. Transfer la hotel si cazare. Cu atractii naturale si artificiale spectaculoase, Foz do Iguaçu ofera multe de vazut. Situat in sudul Braziliei, pe malurile raurilor Paraná si Iguaçu, orasul se afla la granita dintre Brazilia, Argentina si Paraguay si este „casa” faimoasei Cascade Iguaçu. Cazare Hotel WYNDHAM GOLDEN FOZ SUITES 4* Iguaçu sau similar.
14 noiembrie Cascada Iguaçu – partea braziliana
Mic dejun. Astazi vom descoperi partea braziliana a Cascadei Iguaçu. „Biata mea Niagara..." a spus Eleanor Roosevelt fosta Prima Doamna a SUA, cand a vazut Cascada Iguaçu, facand referire la faimoasele cascade care servesc drept granita internationala intre SUA si Canada. Una dintre cele mai mari minuni naturale ale lumii, Cascada Iguaçu este formata dintr-un numar de aproximativ 300 de cascade mai mici, care dreneaza aproximativ 1.500 de metri cubi de apa pe secunda, iar apele sale cad de la inaltimi cuprinse intre 60 si 82 de metri. Indiferent de clima si de perioada anului, aceasta minune a naturii trezeste impresii profunde privitorului. Turul de astazi va va face cunostinta cu flora si fauna zonei si ofera o vedere panoramica uimitoare a cascadei. Intoarcere la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru programe optionale locale: Macuco Safari, Parcul de Pasari (Bird Park), Cina cu spectacol local. Cazare Hotel WYNDHAM GOLDEN FOZ SUITES 4* Iguaçu sau similar.

15 noiembrie Cascada Iguaçu – partea argentiniana– Buenos Aires

16 noiembrie Buenos Aires – Tur de oras cu pranz inclus
Mic dejun. Tur de oras Buenos Aires cu pranz inclus. Alaturi de ghidul local vom avea ocazia sa vedem principalele atractii ale orasului. Incepeti de la Plaza de Mayo sau Piata Mai, locul unde conchistadorul spaniol Juan de Garay a fondat orasul in 1580. Piata este inconjurata de unele dintre cele mai importante institutii politice si religioase din oras: Casa Guvernului cunoscuta sub numele de Casa Rosada, cu nuanta sa speciala roz; vizavi, Cabildo (vechea cladire a Primariei), cladirea neo-coloniala varuita in alb, si impunatoarea Catedrala Metropolitana, biserica mama a Arhiepiscopiei din Buenos Aires, cu porticul sau clasic si amestecul unic de stiluri arhitecturale. Avenida de Mayo, cea mai mare si importanta artera din Buenos Aires care incepe in aceasta piata, este un set interesant de cladiri de stiluri variate care reflecta diversitatea locuitorilor sai. Bulevarde largi si zone verzi apar in mod constant incercand sa incetineasca ritmul acestui oras vertiginos. O mostra a acestui lucru este Bulevardul 9 de Julio, cu cele opt benzi ale sale segmentate de mici spatii verzi cu copaci batrani, imbogatite cu sculpturi si fantani. In mijlocul acestui bulevard, in Plaza de la República, Obeliscul apare ca un simbol al orasului. Spre sud, ajungem in pitorescul si coloratul cartier portuar La Boca, locul nasterii tangoului argentinian, cu faimoasa sa strada, "Caminito", ale carei caracteristici arhitectonice reflecta cultura cetatenilor europeni care au sosit pe aceste tarmuri la sfarsitul secolului al 19-lea, in special marinarii genovezi. In calatoria noastra prin cartier, vom putea admira casele colorate „Conventillos” si vom intalni probabil spectacole live ale dansatorilor de tango pe strazi. Vizita continua spre San Telmo, unul dintre cele mai vechi cartiere rezidentiale din Buenos Aires. Ne vom plimba de-a lungul strazilor sale pietruite, admirand cladirile sale pitoresti. Mai tarziu, la ultima oprire, vom vizita unul dintre cele mai frumoase cartiere din Buenos Aires: el Barrio de Recoleta, care isi datoreaza numele faptului ca acolo a existat Manastirea Calugarilor Recoletos, unde se afla cimitirul renumit pentru numeroasele si impunatoarele sale mausolee, apartinand multora dintre principalii protagonisti ai istoriei argentiniene, cum ar fi cel al Evei Perón (Evita), unul dintre cele mai populare morminte. Servirea pranzului la un restaurant local (meniu standard 3 feluri, 1 bautura racoritoare inclusa). Seara, optional, Spectacol live de tango cu cina inclusa La Ventana. Veti calatori inapoi in timp, in zilele in care imigrantii care s-au stabilit in oras au dat nastere acestei forme de dans senzual. Experimenteaza vibratia si cultura tangoului, intr-un spectacol care combina trecutul si prezentul, pe care nu il veti uita niciodata! Cazare Hotel Dazzler Maipu 4* sau similar.
17 noiembrie Buenos Aires – Excursie in Pampasul Argentinian cu pranz, bauturi si activitati incluse



18 noiembrie Buenos Aires – Montevideo – Uruguay
Mic dejun la pachet. Transfer in port si imbarcare pe ferry boat-ul cu care vom traversa Rio de la Plata, pentru a ajunge la Montevideo in Uruguay. Plecare la ora 07:30 si sosire in Montevideo la ora 10:15. Vom descoperi farmecul orasului Montevideo, capitala Uruguayului, intr-un tur de oras cu ghid local. Vom vizita Piata Independentei unde vom gasi Poarta Cetatii, Teatrul Solis, Turnul Executiv, Palatul Estevez, Palatul Salvo si monumentul eroului uruguayan José Gervasio Artigas. Vom traversa bulevardul principal (18 de Julio), pentru a merge la Palatul Legislativ (Parlamentul), apoi vom merge catre Piata Agricola din Montevideo, care functioneaza in interiorul unei cladiri istorice si ofera o mare varietate de produse locale. Parcul José Batlle y Ordoñez va fi urmatoarea oprire a turului, de unde vom putea admira Stadionul Centenario si Monumentul a la Carreta – un car tras de boi, sculptura simbolizeaza viata din secolul al 19-lea in Uruguay si este un tribut adus fermierilor locali. Apoi vom continua spre Rambla de Montevideo, promenada care se desfasoara de-a lungul coastei. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie in Montevideo unde aveti posibilitatea de a opta pentru o cina cu spectacol. Cazare Hotel Dazzler Montevideo 4* sau similar.
19 noiembrie Montevideo – Colonia del Sacramento – Buenos Aires

20 noiembrie Buenos Aires – Amsterdam

21 noiembrie Amsterdam – Bucuresti
Aterizare la Amsterdam la ora 09:40. Escala pana la ora 18:45, timp in care impreuna cu insotitorul de grup veti face o plimbare in Amsterdam, centrul acestuia fiind accesibil facil cu trenul din aeroport. La ora 20:45 vom decola cu zborul KL1377 catre Bucuresti. Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:30.



Servicii incluse:
TARIFE: calculate pentru minim 25 de platitori
• 3.199 Euro adult loc in camera dubla
• 3.199 Euro adult a 3-a persoana pat suplimentar in camera dubla
• 3.869 Euro adult loc in camera single
Nota valutara: In situatia in care dolarul american (USD) se apreciaza major fata de moneda in care au fost calculate tarifele (EUR), la un curs mai mic de 1EUR=1.05USD, tariful excursiei va fi recalculat, cu minim 21 de zile inainte de plecare, in conditiile stipulate de lege.

SERVICII INCLUSE :
• Bilet de avion Bucuresti – Rio de Janeiro, via Amsterdam, compania KLM
• Bilet de avion Buenos Aires – Bucuresti, via Amsterdam, compania KLM
• Bilete de avion companii locale pe urmatoarele rute:
 Rio de Janeiro – Foz do Iguaçu, compania LATAM
 Iguazu – Buenos Aires, compania Aerolineas Argentina
• Bilete de ferry boat pe rutele:
 Buenos Aires – Montevideo
 Colonia del Sacramento – Buenos Aires
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Transport cu autocar local conform programului
• 11 nopti de cazare cu mic dejun astfel:
 4 nopti in Rio de Janeiro la Hotel Rio Othon Palace 4* sau similar
 2 nopti in Foz do Iguaçu la Hotel Windham Golden Foz Suites 4* sau similar
 4 nopti in Buenos Aires la Hotel Dazzler Maipu 4* sau similar
 1 noapte in Montevideo la Hotel Dazzler Montevideo 4* sau similar
• Mese incluse: mic dejun si 2 pranzuri
• Excursiile, tururile si vizitele prevazute in program:
 Rio de Janeiro: Muntele Corcovado cu statuia Hristo Redentor, urcare cu telecabina pe Muntele Sugarloaf
 Cascada Iguaçu – partea braziliana si argentiniana
 Buenos Aires – Tur de oras cu pranz inclus
 Excursie in Pampasul Argentinian cu pranz, snack-uri, bauturi, spectacol si activitati incluse
 Montevideo – tur de oras cu ghid local
 Colonia del Sacramento – tur de oras cu ghid local
• Bilete de intrare la obiectivele turistice: Corcovado, Sugarloaf, bilet telecabina, biletele de intrare in parcul brazilian si argentinian al cascadei Iguaçu
• Ghid local in zilele de circuit
• Insotitor de grup
NU SUNT INCLUSE :
• Asigurarea storno si medicala (asigurarea medicala de calatorie este obligatorie)
• Taxa de oras Buenos Aires: cca 1.5 USD/persoana (se achita direct la hotel)
• Bacsisul recomandat pentru sofer si ghizii locali: 5 euro/persoana/zi
• Excursiile optionale
• Biletele de intrare la alte obiective turistice decat cele mentionate la servicii incluse

EXCURSII OPTIONALE:
Se achita la fata locului agentiei locale si se organizeaza pentru minim 20 de platitori:
• Insulele Tropicale cu pranz inclus: 120 USD/persoana. Include: transport, ghid local, bilet vapor, pranzul (fara bauturi), taxele locale si insotitor de grup.
• Excursie la Petropolis cu pranz inclus: 80 USD/persoana. Include: transport, ghid local, biletul de intrare la Muzeul Imperial, pranzul (fara bauturi), taxele localse si insotitor de grup.
• Cina cu spectacol de tango argentinian (Buenos Aires): 95 USD/persoana. Include: transfer, cina cu spectacol de tango argentinian, insotitor de grup
INFORMATII UTILE
Documente de calatorie:
• Pasaport romanesc valabil minim 6 luni de la returul in tara, cu cel putin 3 pagini libere

Oferta din categoria:


 
CIRCUIT AMERICA DE SUD: Brazilia-Argentina-Uruguay - 13 zile / 3199 EURO
Plecare Pana la
09.Nov.2024 21.Nov.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.04.2024




# #