Circuit Paste la Praga

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Paste la Praga / 6 zile

» Plecari: 01.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 675 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Praga, Castelul Karlstejn, Karlovy Vary, Cesky Krumlov, Ceske Budejovice, Dresda..




1 Mai | Bucuresti–Praga
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 08:00, pentru imbarcare zborul Companiei TAROM RO225 cu decolare la ora 11:15. Sosire la Praga la ora 12:10. Transfer in oras cu autocar local. Incepem ziua cu turul Orasului de Aur cu ghid local. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai–vestita artera comerciala. Transfer la hotel cu autocarul si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Comfort Prague City East 4* sau similar Praga.

2 Mai | Praga–Castelul Karlstejn
Mic dejun. Excursie optionala la Castelul Karlstejn,cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 km de oras intr-un cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al-IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348-1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano-German. Seara, optional, Cina Traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marcanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Comfort Prague City East 4* sau similar Praga.

3 Mai | Praga–Cesky Krumlov si Ceske Budejovice
Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumlov este, fara indoiala, unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga in miniatura-un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra raului Vltava, o piata veche, arhitectura renascentista si baroca si multimi de turisti care se vantura pe strazi dintr-o parte a orasului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Cazare la Hotel Comfort Prague City East 4* sau similar Praga.

4 Mai | Praga–Karlovy Vary
Mic dejun. Zi libera pentru a explora pe cont propriu orasul sau excursie optionala la Karlovy Vary (Carlsbad). Vom calatori intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare Comfort Hotel Prague City East 4* sau similar Praga.

5 Mai | Praga–Dresda
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba” ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 spre 14 Februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare Comfort Hotel Prague City East 4* sau similar Praga.

6 Mai | Praga–Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO226 cu decolare catre Bucuresti la ora 12:55. Aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:45.


Servicii incluse:

Servicii incluse:

• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania TAROM
• Taxele de aeroport
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hotel Comfort Prague City East 4* sau similar
• Tur pietonal in Praga cu ghid local
• Transfer cu autocar aeroport-tur de oras-hotel
Nu sunt incluse:

• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno
• Excursiile optionale, intrari la obiective turistice
• Taxa de oras, se achita la receptia hotelului, aprox 2 €/persoana/noapte
• BAcsis soferi si ghizi locali, personal hotelier etc, recomandat 5 €/turist/zi

Oferta din categoria:


 
Paste la Praga - 6 zile / 675 EURO
Plecare Pana la
01.May.2024 06.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.02.2024




# #