Circuit 09.07 Circuit China Croaziera Yangtze, 13 zile , 2095 €

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

09.07 Circuit China Croaziera Yangtze, 13 zile , 2095 € / 13 zile

» Plecari: 09.Jul.2024, 17.Nov.2024, 16.Nov.2024, 10.Nov.2024, 17.Oct.2024, 27.Oct.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 2095 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Shanghai. Yichang, Croaziera pe Yangtze, Xian, Beijing


Circuit China Croaziera Yangtze
Ziua 1: Zbor catre Shanghai
Zbor catre China din Aeroportul Otopeni cu o companie aeriana de renume.

Ziua 2: Sosire in Shanghai
Sosire in Shaghai si intalnire cu ghidul local la aeroport, transfer la un hotel de 4* din zona Shangahi: Baolong Hotel 4* sau Hotel Suisse Place 4* sau similar.

Ziua 3: Shanghai. Timp liber sau excursie optionala
Mic-dejun. Transfer la Templul Statuilor de jad ale lui Buddha. Vizitarea Templului Statuilor de jad ale lui Buddha. Este un cunoscut altar budist in nord-vestul orasului Shanghai, renumit pentru statuia din jad de un alb extraordinar a lui Buddha, inalta de 1,95 m si statuia lui Budha din jad verde, in pozitie culcata cu o vechime de mai bine de un secol. Urmeaza vizitarea Gradinii Yu, situata in centrul vechi al orasului, un excelent exemplu al design-ului clasic. Dupa amiaza puteti vizita Concesiunea Franceza din Shanghai. Veti innopta la acelasi hotel.

Ziua 4: Shanghai. Timp liber sau excursie optionala
Mic-dejun. Vizita la orasul pe apa. Situat intr-o suburbie a orasului Shanghai, Zhujiajiao este un antic oras pe apa binecunoscut in intreaga tara. Avand si un al doilea nume A???Za Venetia din Shanghai, acest mic oras este conectat prin punti delicate, de diferite forme si stiluri. Podurile vechi unice de-a lungul raurilor, micile rauri umbrite de salcii si curtile caselor specifice atrag toti turistii catre o lume cu totul noua, plina de antichitate, agrement si liniste. Intoarcere la Shanghai. Veti innopta la acelasi hotel.

Ziua 5: Shanghai. Yichang
Mic-dejun. Veti fi transferati catre gara si imbarcati intr-un tren de mare viteza spre Yichang (aprox. 8 h). Trenul este echipat cu un car ce ofera mancare, bauturi si gustari pe timpul calatoriei. Sosire in Yichang si intalnire cu ghidul local la gara. Transfer catre port si imbarcare la bordul unui vas de croaziera dupa amiaza. Cazare 4 nopti la bordul unui vas de 4*.

Ziua 6: Croaziera pe Yangtze
Mic-dejun la bord. Veti petrece timpul pe vasul de croaziera, pranzul se va lua la bord si se va organiza o excursie la mal la Barajul Celor trei defileuri, incluzand trecerea pe langa ecluza barajului. Veti lua cina la bordul vasului. Mesele full board de pe vasul de croaziera le au doar turistii care achizitioneaza pachetul optional de mese.

Ziua 7: Croaziera pe Yangtze
Mic-dejun la bord. Veti trece pe langa canionul Wu, iar apoi veti participa la o excursie de neuitat pe malul raului Shennong sau Goddess. Va veti intoarce la bord pentru a lua pranzul. Veti avea ocazia sa vedeti canionul Qutang. Cina la bordul vasului. Mesele full board de pe vasul de croaziera le au doar turistii care achizitioneaza pachetul optional de mese.

Ziua 8: Croaziera pe Yangtze
Mic-dejun la bord. Urmeaza excursia la mal la muntele Shuanggui. Pranzul si cina se vor lua la bordul vasului. Mesele full board de pe vasul de croaziera le au doar turistii care achizitioneaza pachetul optional de mese.

Ziua 9: Yangtze. Xian
Mic-dejun la bord. Sosire in Chongqing si intalnire cu ghidul local la dig. Transfer catre gara si imbarcare in tren catre Xi an. Sosire in Xi an si intalnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Veti innopta la un hotel 4* din zona Xian: Hotel Tianyi Commercial 4* sau similar.

Ziua 10: XiA???Z???an. Timp liber sau excursie optionala (fara pranz)
Mic-dejun. Va avea loc transferul catre Armata de Teracota. Acolo veti admira mai mult de 6000 de sculpturi de teracota, in marime naturala ale soldatilor si ale cailor in ipostaza de lupta. Oprire pentru fotografii la Zidul Orasului. Transfer catre gara si apoi calatorie cu trenul de noapte catre Beijing in cabine cu 4 paturi la clasa I.

Ziua 11: Sosire in Beijing
Sosire in Beijing si intalnire cu ghidul local la gara. Transfer la hotel pentru mic-dejun. Vizita la Palatul de vara. Palatul de vara este cea mai bine conservata si cea mai mare gradina din China. Cele doua elemente principale ale gradinii sunt Coridorul Lung si Lacul Kunmig. Veti fi cazati pentru urmatoarele 2 nopti la un hotel 4* din zona Beijing: Hotel Grand Gongda Jianguo 4* sau Hotel Mercure Wanshang 4* sau similar.

Ziua 12: Beijing. Timp liber sau excursie optionala (fara pranz)
Mic-dejun. Excursie optionala la Marele Zid Juyongguan si Parcul Olympia.Transfer catre Marele Zid (sectiunea Juyongguan), ce a fost construit intre anii 770 A???Za 475 i. Hr. Urcand pe o lungime de 2484 de mile, Marele Zid este cu adevarat uimitor. Acesta se intinde de-a lungul unui peisaj muntos superb la 75 km NV de Beijing. Parapeturile si turnurile de veghe sunt inalte si abrupte in anumite locuri si ofera o priveliste superba. Intoarcere in centrul orasului si transfer catre Parcul Olympia cu oprire pentru fotografii la Stadionul National din Beijing. (Cuibul de pasare). Program optional de seara: Cina cu rata la cuptor. Cazare la un hotel de 4* din zona Beijing: Hotel Grand Gongda Jianguo 4* sau Hotel Mercure Wanshang 4* sau similar.

Ziua 13: Beijing. Timp liber sau excursie optionala (fara pranz)
Mic-dejun. Transfer la Orasul Interzis. Vizita la Orasul Interzis. Acesta este fostul Palat Imperial, de unde 24 de imparati ai dinastiei Ming si Qing au condus China timp de 500 de ani. Urmeaza vizita la Templul Raiului si Sala de Rugaciune pentru Recolte Bune (considerata un punct de reper al orasului Beijing). Transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere catre Bucuresti.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
Zbor dus-intors Bucuresti-Shanghai si Beijing-Bucuresti cu bagaj de cala si de mana
Taxe de aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ghid vorbitor de limba romana
6 nopti cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun
-3 nopti in Shanghai la Baolong Hotel 4* sau Hotel Suisse Place 4* sau similar ;
-1 noapte in Xiannbsp; la Hotel Tianyi Commercial 4* sau similar;
-2 nopti in Beijing lanbsp;Hotel Grand Gongda Jianguo 4* sau Hotel Mercure Wanshang 4* sau similar.
4 nopti cazare vas de croaziera (President Cruises sau Victoria Cruises sau similar)
1 noapte cazare tren cabina cu 4 paturi de la Xian la Beijing
Bilete de tren de mare viteza la clasa a doua din Shanghai catre Yichang si din Chongqing catre Xian
Excursii conform programBONUS Pachet full board pe vasul de croaziera la achizitionarea pachetului de cina


Servicii neincluse:
Pachet excursii optionale: 229 euro/persoana
-Gradina Yu si Templul Jade Buddha (Shanghai)
-Orasul de apa Zhujiajiao (Shanghai)
-Terracotta Army, oprire pentru poze la zidul Orasului (Xian)
-Marele zid Juyongguan, poze la Parcul Olympia (Peking)
-Orasul Interzis, Templul Raiului (Peking)
Pachet cina x 5 la hotel + rata pekin ziua 12: 189 euro/persoana (veti primi bonus pachet full board pe vasul de croaziera).Asigurare medicala si storno pandemie 1-69 ani: 51 euro/persoana
Asigurare medicala de calatorie
Bacsis obligatoriu echipaj croaziera: 150 RMB/persoana (se achita la fata locului)Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi: aprox 50 euro/pers (obligatoriue, de achita la fata locului)
Of 129

Oferta din categoria:


 
09.07 Circuit China Croaziera Yangtze, 13 zile , 2095 € - 13 zile / 2095 EURO
Plecare Pana la
09.Jul.2024 21.Jul.2024 Rezervare
17.Nov.2024 29.Nov.2024 Rezervare
16.Nov.2024 28.Nov.2024 Rezervare
10.Nov.2024 22.Nov.2024 Rezervare
17.Oct.2024 29.Oct.2024 Rezervare
27.Oct.2024 08.Nov.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.04.2024




# #