Circuit 17.08 Croaziera de grup FIORDURILE NORVEGIENE 2024 , plecare Hamburg, 7 nopti, pret/ persoana=

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

17.08 Croaziera de grup FIORDURILE NORVEGIENE 2024 , plecare Hamburg, 7 nopti, pret/ persoana= / 8 zile

» Plecari: 17.Aug.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1714 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 16.08.2024
» Categorie cazare 5*

» Traseu: HAMBURG - KIEL - COPENHAGA - HELLESYLT - MOLDE - FLAM


Ziua 1: BUCURESTI HAMBURG KIEL (imbarcare pe vas)Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 07:00 si sosire in Amsterdam la ora 08:55. Plecare din Amsterdam la ora locala 10:30. Sosire in Hamburg la ora locala 11:35. Transfer in portul orasului Kiel pentru formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera MSC EURIBIA, care va pleca din port la ora 19:00. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 2: COPENHAGA (DANEMARCA)Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Copenhaga la ora 08:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00. Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau Paradisul Nordului, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitectura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau de a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic si plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici.

Ziua 3: PE MAREAstazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele. MSC Euribia ofera oaspetilor sai 5 piscine remarcabile si unice, inclusiv unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase parcuri acvatice de pe mare. Piscinele sunt capabile sa gazduiasca peste 1.000 de oaspeti. Coral Reef Aquapark este unul dintre cele mai interesante parcuri acvatice de pe mare, cu o noua piscina Life, trei tobogane, un Pod Himalayan aventuros si o gama diversificata de activitati pentru toate varstele. Ne vom bucura de o zi de rasfat la bordul unui vas senzational.

Ziua 4: HELLESYLT (NORVEGIA)Mic dejun. In jurul orei 09:00, vasul MSC EURIBIA va acosta in portul Hellesylt, o micuta localitate inclusa in patrimoniul UNESCO, poarta de intrare intr-unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger. Vasul va ramane in Hellesylt pana la ora 20:00 cand va pleca mai departe spre Molde.Lonely Planet a stabilit ca Geiranger este cea mai frumoasa destinatie din Scandinavia, in timp ce despre Hellesylt se spune ca are cele mai bune standarde de viata. Fiordul Geiranger este o regiune intens vizitata mai ales pentru peisajele de o frumusete aproape ireala, pentru zgomotul cascadelor ce creaza un fel de muzica a naturii si pentru multitudinea pasarilor care nu fac decat sa intregeasca acest peisaj unic. Acest fiord reprezinta visul oricarui turist care ajunge pe taramurile nordice, fiind considerat bijuteria fiordurilor norvegiene, cel mai frumos si mai spectaculos fiord norvegian, Geiranger a fost inclus in anul 2005 in Patrimoniul Mondial UNESCO. Geirangerfjord este localizat pe coasta norvegiana vestica, cea mai spectaculoasa regiune a Norvegiei. Are o lungime de 15 kilometri, fiind inconjurat de munti care, in cel mai inalt punct, ating 1700 m. Geirangerfjord este cunoscut pentru desfasurarea spectaculoasa, apele croindu-si de-a lungul timpului un drum intortocheat prin munte, sub forma literei \\\\\\\\''''S\\\\\\\\''''.

Ziua 5: MOLDE (NORVEGIA)Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Molde la ora 07:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 16:00.Molde este un mic oras din zona fiordurilor cu mult farmec local, supranumit inca din 1913 si Orasul Trandafirilor datorita multitudinii de gradini luxuriante din oras si din imprejurimi. Orasul este cel mai apropiat de Atlantic Road. Din Molde peisajele spectaculoase nordice sunt accesibile de pe doua drumuri notabile: Trollstigen (literalmente scara trollilor), pe care veti urca in munti, intr-un punct care traverseaza un pod de piatra impresionant peste o cascada; si Drumul Oceanului Atlantic, de doar cinci kilometri lungime, care trece peste insulelele mici, pe opt poduri, chiar la marginea oceanului. De-a lungul coastei au fost construite numeroase forturi de catre germani in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, unul dintre acestea a fost transformat in muzeu si permite explorarea partiala a retelei subterane de buncare. In oras se pot vizita pe cont propriu principalele atractii turistice cum ar fi Muzeul Romsdal (infiintat in 1912 si prezinta cladiri si interioare frumoase ale caselor din intreaga regiune), catedrala orasului (construita in stil gotic si cu vitralii in interior), sau gradinile din Molde.

Ziua 6: FLAM (NORVEGIA)In aceasta dimineata vasul de croaziera MSC EURIBIA va acosta in portul din Flam la ora 08:00 dimineata si va ramane aici pana la ora 17:00. Flam este un orasel situat in Aurland, Norvegia. Orasul a devenit punct de atractie turistica inca din secolul 19 si primeste astazi in jur de 450 de mii de turisti anual, datorita peisajelor pitoresti, fiordurilor sale spectaculoase si a reliefului deosebit. In Flam vom avea parte de peisaje unice si vom putea vizita diverse atractii pe cont propriu, cum ar fi: biserica orasului (construita in 1670 de catre Magne Essen, din lemn), Muzeul Cailor Ferate (ofera o perspectiva completa asupra unuia dintre cele mai abrupte sistem de cai ferate din Europa). Cele mai frumoase suveniruri pe care le vom putea aduce inapoi acasa din Flam sunt fotografiile facute peisajelor spectaculoase din aceasta zona.

Ziua 7: PE MAREMic dejun. Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele. Vasul de croaziera ofera oaspetilor sai 5 piscine remarcabile si unice, inclusiv unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase parcuri acvatice de pe mare.MSC EURIBIA este cel mai nou vas din flota Msc. Vom avea astfel o zi intreaga la dispozitie pentru a ne relaxa.

Ziua 8: KIEL (GERMANIA)Mic dejun. Sosire in portul din Kiel la ora 09:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas vom porni spre aeroportul din Hamburg. Dupa amiaza ne vom imbarca pe cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Plecare la ora locala 15:00 din Hamburg. Sosire in Amsterdam la ora locala 16:10 si decolare spre Bucuresti la ora 20:55. Aterizare la Bucuresti la ora locala 00:35 (noaptea de 24 spre 25 august).


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Hamburg Bucuresti compania KLM (schimbarea cursei in Amsterdam)
7 nopti cazare pe vasul MSC EURIBIA in functie de tipul de cabina aleasa;
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;
transferuri aeroport Hamburg, Hamburg port Kiel, port Kiel aeroport;
insotitor roman de grup;
taxele portuare (pot suferi modificari);
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, noiembrie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (7 - 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie sau storno (optionala);
taxa de servicii la bord in valoare de aproximativ 84 EURO/persoana (se achita obligatoriu in agentie la momentul rezervarii);
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;
alte mese decat cele mentionate in program si bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;
excursiile de pe parcursul itinerariului (pot fi efectuate sub forma de excursii optionale fiind organizate si incasate in numele companiei de croaziera, inscrierea se face din tara inainte de plecare). Lista ecursiilor optionale se va comunica cu aproximativ 60 de zile inainte de plecare.
intrarile la obiectivele turistice.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
17.08: Bucuresti 07:00 Amsterdam 08:55 durata zborului: 2h 55min
17.08: Amsterdam 10:30 Hamburg 11:35 durata zborului: 1h 05min

24.08: Hamburg 15:00 Amsterdam 16:10 durata zborului: 1h 10min
24.08: Munchen 20:55 Otopeni 00:35 (25 august) durata zborului: 2h 45min

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
17.08 Croaziera de grup FIORDURILE NORVEGIENE 2024 , plecare Hamburg, 7 nopti, pret/ persoana= - 8 zile / 1714 EURO
Plecare Pana la
17.Aug.2024 24.Aug.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Pensiune completa inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 01.12.2023




# #