Circuit GERMANIA – Drumul Romantic si Castelele Bavariei

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

GERMANIA – Drumul Romantic si Castelele Bavariei / 9 zile

» Plecari: 24.Aug.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1099 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Munchen| Regensburg| Nuremberg| Rothenburg ob der Tauber| Dinkelsbuhl| Nordlingen| Donauworth| Kempten| Castelul Neuschwanstein| Castelul Hohenschwangau| Castelul Linderhof| Castelul Medieval Fussen


24 August | BUCURESTI - MUNCHEN
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 16:30 la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1653 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 19:20, sosire la Munchen la ora 20:30. Dupa preluarea bagajelor transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare la Hotel Holiday Inn Express Munich - City East 3* sau similar Munchen.

25 August | MUNCHEN
Mic dejun. Ne aflam in Munchen, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, al treilea ca marime dupa Berlin si Hamburg si un important centru cultural si economic. Acest minunat oras vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea – Oktoberfest, cel mai mare festival din lume dedicat berii, care aduna anual in jur de sase milioane de participanti. Nu putem sa mergem mai departe fara a face un tur de oras Munchen cu ghid local! Din tur nu vor lipsi obiective precum: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz etc. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru a explora orasul. Cazare la Hotel Holiday Inn Express Munich - City East 3* sau similar Munchen.

26 August | MUNCHEN – REGENSBURG - NUREMBERG
Mic dejun. Azi ne indreptam catre Regensburg. Cu 2.000 de ani de istorie si aproape 1.500 de cladiri de patrimoniu, acest oras protejat UNESCO functioneaza ca un muzeu in aer liber, cu restaurante pline de viata, magazine, baruri si lucruri de facut. Situat chiar pe Dunare, acest loc medieval arata foarte bine si in fotografii. Impreuna cu insotitorul de grup vom strabate stradutele orasului admirand obliective precum emblematicul pod de piatra al orasului, Porta Praetoria, Catedrala Sf. Petru sau Primaria veche. Continuam apoi catre Nuremberg. De la arhitectura sa medievala uimitoare pana la siturile sale semnificative din cel de-al Doilea Razboi Mondial, nu lipsesc atractiile captivante de explorat in acest oras. Nuremberg este renumit pentru reperele sale istorice bine conservate, cum ar fi castelul imperial si orasul vechi cu ziduri. Amplasarea orasului a facut din el un important nod comercial din Evul Mediu incoace, iar aceasta mostenire bogata poate fi vazuta si simtita si astazi. Cazare la Hotel Arvena Park 4* sau similar Nuremberg.

27 August | NUREMBERG – ROTHENBURG OB DER TAUBER
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, va propunem o Excursie la Rothenburg ob der Tauber. Rothenburg ob der Tauber este un oras din regiunea Franconia din Bavaria, Germania. Este cunoscut pentru orasul vechi medieval bine conservat, inconjurat de ziduri si turnuri. Principalele atractii ale orasului includ Primaria - cu turnul sau impresionant, Plönlein - un loc pitoresc cu doua case bine cunoscute cu cherestea - si Biserica Sf. Iacob - care gazduieate faimosul altar sculptat in lemn al „Sangelui Sfant”. Rothenburg se mandreste, de asemenea, cu mai multe muzee, inclusiv Muzeul Crimei Medievale si Muzeul German al Craciunului. Dupa ce efectuati un tur de oras impreuna cu insotitorul de grup veti avea timp liber la dispozitie pentru aprofundare, in functie de dorintele fiecaruia. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel Arvena Park 4* sau similar Nuremberg.

28 August | NUREMBERG – DINKELSBUHL – NORDLINGEN – DONAUWORTH - KEMPTEN
Mic dejun. Pornim astazi pe ceea ce toti cunoastem ca si „Drumul Romantic”. Calatoria pe drumul romantic incepe cu Dinkelsbuhl, fost oras imperial, inconjurat de ziduri groase, unde va puteti intoarce in timp plimbandu-va prin centrul vechi al orasului. Continuam apoi cu Nördlingen, un oras cetate unic in Europa si in lume prin diversele elemente proprii, orasel ideal pentru o viata linistita cu conditii moderne intr-un cadru pur istoric. Orasul vechi este dominat de turnul inalt de aproape 100m al bisericii St. George. Urmam apoi „romantic strasse” pana la Donauworth - capitala districtului Donau-Ries, situat pe malul Dunarii, de unde si denumirea de „Perla Dunarii Bavareze”. Va recomandam aici, optional, vizitarea Muzeului Papusilor Käthe-Kruse. Käthe Kruse a dat startul carierei sale magice creand o papusa fermecatoare pentru a o darui fiicei sale, de Craciun. La fabrica din Donauwörth, arta confectionarii papusilor ramane un proces manual, pastrand astfel vie traditia si pasiunea pentru frumusetea papusilor. Transfer la cazare in Kempten. Cazare la Hotel BigBox Allgaeu 4* sau similar Kempten.

29 August | KEMPTEM – CASTELUL NEUSCHWANSTEIN – CASTELUL HOHENSCHWANGAU
Mic dejun. Ziua de azi va fi dedicata in totalitate celor doua castele emblema ale Bavariei – Castelul Neuschwanstein si Castelul Hohenschwangau! Situat in Alpii bavarezi, Castelul Neuschwanstein (sau „Castelul Frumoasei din Padurea Adormita” cum mai este cunoscut) pare desprins parca dintr-un basm. Castelul Neuschwanstein a fost construit pentru o singura persoana – regele Ludwig al II-lea – desi acesta a dormit doar 11 nopti in castel. Ludwig a fost sustinatorul lui Richard Wagner, astfel ca operele lui Wagner au inspirat multe incaperi ale castelului. Walt Disney a vizitat acest castel si l-a folosit ca inspiratie pentru castelul Cenusaresei si Frumoasa Adormita din Disneyland. O alta minunatie de castel pe care il vom vizita azi este Castelul Hohenschwangau – fratele mai putin cunoscut al Castelului Neuschwanstein. Nu are marile pasiuni si visurile romantice care au inconjurat cladirea spectaculoasa a vecinului sau, dar este discutabil ca acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care ideea lui Neuschwanstein a inceput vreodata. Schloss Hohenschwangau este situat usor la sud de Neuschwanstein, pe un mic deal intre Alpsee si Schwansee. Castelul Hohenschwangau a fost multa vreme resedinta conducatorilor zonei, dar devenise o ruina in momentul in care a fost achizitionat de tatal regelui Ludwig, Maximilian al II-lea, in secolul al XIX-lea. L-a reconstruit si redecorat in stilul unui palat romantic din perioada gotica. Unul dintre decoratori a fost celebrul scenograf Domenik Quaglio, care a pictat peretii cu legende din istoria germanica. Si aici, in copilarie, Ludwig a fost expus pentru prima data la legenda Regelui Lebada Lohengrin - o figura care a aparut initial in legendele Graalului si mai tarziu a fost subiectul operei lui Wagner. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel BigBox Allgaeu 4* sau similar Kempten.

30 August| KEMPTEM – CASTELUL LINDERHOF – CASTELUL MEDIEVAL FUSSEN
Mic dejun. Astazi le vine randul altor doua castele frumoase din zona, poate nu chiar atat de spectaculoase dupa ce le-am vizitat pe cele de ieri, dar fara indoiala cu propriile povesti si farmece. Castelul Linderhof este unul mic, adevaratul castigator aici fiind terenul din jur. Cadrul montan si cladirile unice fac cu adevarat Palatul Linderhof sa merite o vizita. Regele Ludwig al II-lea a fost fascinat de lumea mistica a Orientului si de epoca romantica medievala a cavalerismului, dar mai ales de splendoarea curtii Bourbon. La Linderhof a incercat sa recreeze palatul si gradinile din Versailles, fosta resedinta magnifica a Regelui Soarelui Ludovic al XIV-lea. Urmatorul pe lista noastra este Castelul Medieval din Fussen (sau „Hohes Schloss”). Hohes Schloss din Füssen este una dintre cele mai importante cladiri seculare ale goticului tarziu german si nu doar la interior, in curtea interioara putand fi descoperite picturi iluzorii unice. Hohe Schloss este cocotat pe varful unui deal cu vedere la orasul Füssen. Structura impresionanta dateaza din anii 1200 si este considerata printre cele mai bine conservate castele din Bavaria. Avand o fatada gotica impunatoare, castelul a fost candva resedinta de vara a printilor episcopi de Augsburg. Locul gazduieste acum o colectie de arta fantastica, printre care se remarca picturile iluzorii. Intoarcere la hotel. Cazare la Hotel BigBox Allgaeu 4* sau similar Kempten.

31 August | KEMPTEM – MUNCHEN
Mic dejun. Lasam in urma magia castelelor din Bavaria si revenim in cosmopolitul oras Munchen. Dupa ce ne cazam, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Holiday Inn Express Munich City West 3* sau similar Munchen.

01 Septembrie | MUNCHEN – BUCURESTI
Mic dejun. Zi libera pentru relaxare in Capitala Bavariei. Aflat pe malurile Isar si in apropiere de Alpi, München este de cateva secole si una dintre destinatiile preferate ale sefilor de state, personalitatilor si vedetelor din lumea filmului si a muzicii. Aici au venit cel putin o data Napoleon si Maria Callas, Goethe si Rockefeller, Lenin si Ford, Mozart, Caruso, Ibsen, Richard Strauss si multi altii. Max Planck, Werner Heisenberg si Albert Einstein au invatat la scolile de aici, si de aceea München-ul a fost numit adesea „Perla Europei”. Insa Munchen-ul este mai mult decat atat, fiind un important centru cultural cu nenumarate muzee si galerii, un oras verde reprezentat de Gradina Engleza – unul dintre cele mai mari spatii verzi urbane din lume, chiar mai mare decat Central Park din New York, patria masinilor BMW si centrul industriei cinematografice Germane. Transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1654 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:55 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:50 (a doua zi).

Data de plecare: 24 August


Servicii incluse:
Tarife: calculate pentru un grup de 30 platitori
 1.099 Euro adult loc in camera dubla
 1.099 Euro adult a-3-a persoana pat suplimentar in camera dubla
 999 Euro copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti
 1.349 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
• Zbor direct Bucuresti => Munchen => Bucuresti, compania Lufthansa
• Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Transport cu autocar propriu conform programului
• Cazare 8 nopti cu mic dejun astfel:
 2 nopti la Hotel Holiday Inn Express Munich - City East 3* sau similar Munchen
 2 nopti la Hotel Arvena Park 4* sau similar Nuremberg
 3 nopti la Hotel BigBox Allgaeu 4* sau similar Kempten
 1 noapte la Hotel Holiday Inn Express Munich City West 3* sau similar Munchen
• PACHET DE EXCURSII SI VIZITE:
 Tur de oras cu ghid local la Munchen
 Excursie la Regensburg si Nuremberg
 Excursie pe Drumul Romantic: Dinkelsbuhl-Nördlingen-Donauworth
 Vizite (cu bilete de intrare incluse) la urmatoarele castele din Bavaria: Castelul Neuschwanstein, Castelul Hohenschwangau, Castelul Linderhof si Castelul Medieval din Fussen
• Taxe autostrazi si parcari incluse
• Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
• Taxele de oras - se achita individual la receptia fiecarui hotel (acolo unde se aplica)
• Asigurarea storno si medicala
• Intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele mentionate in program ca fiind incluse)
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, personal restaurante etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi

Excursii optionale (Tarife informative valabile pentru minim 25 de participanti)
• Excursie la Rothenburg ob der Tauber
Tarif: 45 Euro/pers. si include: transport autocar, taxe autostrazi si parcari, insotitor roman de grup


Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

Oferta din categoria:


 
GERMANIA – Drumul Romantic si Castelele Bavariei - 9 zile / 1099 EURO
Plecare Pana la
24.Aug.2024 01.Sep.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.03.2024




# #