Circuit Grecia Circuit si Sejur Loutraki

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Grecia Circuit si Sejur Loutraki / 6 zile

» Plecari: 12.Sep.2024, 11.Aug.2024, 27.Jul.2024, 25.Jun.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 649 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti–Atena-Loutraki-Mycene-Nafplio-Croaziera in Insulele Agistri si Aegina-Olympia-Patras-Loutraki-Atena–Bucuresti


Ziua 1 | Bucuresti–Atena-Loutraki
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 07:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei Aegean A3 961 cu destinatia Atena. Decolare la ora 09:50 si aterizare la Atena la ora 11:25, ora locala. Suntem in capitala Greciei, locul de nastere al democratiei si leaganul civilizatiei moderne. Incepem direct cu un tur panoramic de oras Atena cu ghid local care cuprinde Stadionul Panateneean Callimarmaron, Templul lui Zeus Olimpianul, Piata Syntagma cu Palatul Parlamentului, "Trilogia neoclasica" (Universitatea, Academia și Biblioteca Nationala), Piata Omonia. Si, cum nici o vizita in Atena nu este completa fara Acropole si noul Muzeu al Acropolei, le vom vizita impreuna cu ghidul local (biletele de intrare se achita la fata locului). Cele mai importante monumente sunt din secolul de aur al lui Pericle (Sec al V-lea i.Hr.): Propileele, templul Athenei Nike (Athena Victorioasa), Erehteionul–elegantul templu al Cariatidelor si desigur Parthenonul-cel mai mare si cel mai important monument al civilizatiei grecesti care inca din antichitate a impresionat prin rafinamentul arhitectural si prin proportiile sale perfecte. Transfer la hotel in Loutraki pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare la Hotel Bacos 3* sau similar Loutraki.

Ziua 2 | Loutraki–Mycene-Nafplio
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau, optional, Excursie cu pranz inclus la Mycene si Nafplio. Ne indreptam catre Mycene–cel mai important sit istoric din Peloponez. Regatul micenian a fost unul dintre cele mai importante formatiuni statale ale Greciei antice. Un regat prosper ce a inspirat numerosi poeti si scriitori de-a lungul vremurilor: de la originile mitice ce atribuie intemeierea regatului de catre Perseus, fiul lui Zeus si al pamantencei Danae, la miticul rege Agamemnon din Iliada lui Homer. Vizitam apoi Nafplio–cel mai incantator oras din intregul Peloponez, farmecul sau irezistibil datorandu-se atat arhitecturii medievale din orasul vechi care dateaza din timpul ocupatiei venetiene, cat si din cauza castelelor impunatoare si privelistii sale marine deosebite. Retur la hotel in Loutraki. Cazare la Hotel Bacos 3* sau similar Loutraki.

Ziua 3 | Loutraki–Croaziera in Insulele Agistri si Aegina
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau, optional, Croaziera in Insulele Agistri si Aegina. Ne indreptam catre Istmul Corinth–cel mai ingust canal navigabil din intreaga lume care leaga Marea Egee de Marea Ionica. Continuam cu o Croaziera care va atinge prima data Insula Agistri-un mic rai pe pamant, plin de plante și pini care par sa atinga apele albastre cristaline. Fara indoiala, aceasta insula fermecatoare va poate oferi relaxarea suprema! Continuam apoi cu frumoasa Insula Aegina, renumita pentru fistic, unde puteti vizita Catedrala Sfantul Nectarie si templul doric din Afaia, cel mai bine conservat templu din Grecia. Cu plajele sale superbe si clima minunata, Aegina este o statiune de vara foarte populara. Retur la hotel in Loutraki. Cazare la Hotel Bacos 3* sau similar Loutraki.

Ziua 4 | Loutraki
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, o vizita la casino sau un rasfat la spa. Trebuie neaparat sa descoperiti Loutraki-o statiune populara din prefectura Corintului, renumita pentru izvoarele sale minerale naturale si apele termale dar si pentru unul dintre cele mai luxoase cazinouri din Europa. „Apa Vietii”, asa cum a fost descrisa in vremurile stravechi, apa naturala de izvor care curge din izvoarele din Loutraki promoveaza starea de bine si intinerirea corpului, evidentiind Loutraki ca un spa renumit in intreaga lume... testati si dvs rasfatandu-va cateva ore la spa ! Cazare la Hotel Bacos 3* sau similar Loutraki.

Ziua 5 | Loutraki–Olympia-Patras
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau, optional, Excursie cu pranz inclus la Patras si Olympia. Olympia este cunoscut ca locul de nastere si de desfasurare al Jocurilor Olimpice antice. Jocurile se desfasurau la fiecare patru ani, vara, in zilele sarbatorilor lui Zeus, iar participarea era exclusiv doar a barbatilor de origine greceasca. De asemenea, Olympia mai este cunoscuta si pentru statuia imensa a lui Zeus din fildes si aur, opera a maestrului Phidias–una din cele sapte minuni ale lumii antice. Se viziteaza situl arheologic. Se continua apoi cu Patras unde, impreuna cu ghidul veti incepe explorarea in jurul orasului de la Aghiou Nikolaou (Ayiou Nikoláou), cea mai faimoasa strada pietonala. De acolo, 192 de pasi asteapta sa va conduca in Orasul Vechi. O plimbare romantica pe strazile sale pietruite va dezvalui mari conace neoclasice colorate, amintiri ale trecutului glorios al orasului. Va sugeram sa vizitati castelul medieval al orasului, construit in a doua jumatate a Sec al VI-lea d.Hr., pe ruinele vechii Acropole. Zidurile sale acopera o suprafata de aproximativ 22 mp. Consta dintr-un compus exterior triunghiular imbunatatit cu turnuri si metereze. Treceti pe langa cladirile ramase si admirati privelisti uluitoare ale orasului. Retur la hotel in Loutraki. Cazare la Hotel Bacos 3* sau similar Loutraki.

Ziua 6 | Loutraki-Atena–Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Atena pentru imbarcare pe zborul Companiei Aegean A3 962 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:40 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda la ora 21:15.


Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Otopeni=>Atena=Otopeni, Compania Aegean
• Taxele de aeroport
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun in Loutraki la Hotel Bacos 3* sau similar
• Tur de oras panoramic Atena
• Ghid local de Lb Romana pentru vizita la Acropole

Nu sunt incluse:
• Excursiile optionale
• Taxele de oras-se achita individual la receptia hotelurilor: 3 €/camera/noapte la hotelurile de 3*
• Asigurare medicala de calatorie si asigurare storno

• Transferuri contra cost dus intors din orasele:
Brasov (36 €), Buzau (21 €), Campina (25 €), Constanta (50 €)
Cernavoda (45 €), Fetesti (45 €), Focsani (28 €), Iasi (45 €)
Medgidia (45 €), Onesti (42 €), Pitesti (28 €), Ploiesti (20 €)
Predeal (32 €), Roman (40 €), Sinaia (30 €), Slobozia (45 €)
Targu frumos (45 €), Urziceni (20 €), Adjud (33 €), Bacau (35 €)

Excursii optionale: Tarife informative valabile pentru minim 20 platitori:

Excursie cu pranz inclus la Mycene si Nafplio:
Tarif: 100 €/adult; 60 €/copil 2-11.99 ani si include: transport autocar, intrare Mycene, pranz, ghid local, insotitor de grup roman.

Croaziera in Insulele Agistri si Aegina:
Tarif: 85 €/adult; 45 €/copil 2-11.99 ani si include: transport autocar, croaziera, insotitor de grup roman.

Excursie cu pranz inclus la Patras si Olympia:
Tarif: 110 €/adult; 60 €/copil 2-11.99 ani si include: transport autocar, intrare sit arheologic Olympia, pranz, ghid local, insotitor de grup roman.

in

Oferta din categoria:


 
Grecia Circuit si Sejur Loutraki - 6 zile / 649 EURO
Plecare Pana la
12.Sep.2024 17.Sep.2024 Rezervare
11.Aug.2024 16.Aug.2024 Rezervare
27.Jul.2024 01.Aug.2024 Rezervare
25.Jun.2024 30.Jun.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.02.2024




# #