Circuit CIRCUITE 2024 India –Triunghiul de Aur & Ranthambor

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

CIRCUITE 2024 India –Triunghiul de Aur & Ranthambor / 9 zile

» Plecari: 20.Apr.2025, 12.Sep.2024, 12.Mar.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1650 EURO de persoana

» Categorie cazare 5*

» Traseu: Delhi (Jama Mosque, Rajghat Sheeshgunj Gurudwara, Humayun’s Tomb, Parliament House, India Gate, Qutab Minar, Laxmi Narayan Temple and Lotus Temple, Akshardham Temple) - Jaipur (Birla Temple, Amer fort, Hawa Mahal) - Ranthambore (safari and Bengal Tigers, Ranthambore fort)- Agra (Taj Mahal, Agra fort) - Fatehpur Sikri


De la capitala Delhi te vei îndrepta către orașul regal Jaipur, apoi dumul te va călăuzi către Ranthambore și, ulterior, orașul Taj - Agra. Fiecare oraș vă va uimi cu atracțiile sale. Fortul Roșu și Poarta Indiei din Delhi, Hawa Mahal și Palatul Orașului din Jaipur, Parcul National Ranthambore, Fatehpur Sikri și Taj Mahal din Agra. Hai cu noi într-o vacanță pentru suflet!
De ce veţi iubi această călătorie :
 Descoperiti vechiul Delhi într-un tur cu ricșa plimbandu-va pe aleile înguste și explorând cea mai veche moschee din Delhi.
 Vizitati Minaretul Qutb, cel mai inalt minaret din lume realizat din caramida, obiectiv inclus in Patrimoniul UNESCO.
 Ca toate monumentele din India, Fortul Amber te uimeste cu grandoarea sa! Poti alege sa urci dealul pe elefant sau poti face o plimbare pana in varf. Urcarea cu elefantul dureaza aproximativ 15 minute.
 Taj Mahal nu este doar o capodoperă somptuoasă a arhitecturii indiene, ci și o oprire cu adevărat semnificativă în călătoria oricărui călător. Priviți cum răsare soarele peste clădirea emblematică.
 Parcul Național Ranthambore este o vastă rezervație de viață sălbatică în apropiere de orașul Sawai Madhopur din Rajasthan, nordul Indiei. Este un fost teren de vânătoare regal și adăpostește tigri, leoparzi și crocodili de mlaștină.
Program
 Ziua 1: București – Delhi
Prezentare în Aeroportul București Otopeni pentru zborul cu escala spre Delhi.

 Ziua 2: Delhi
La aterizarea în Delhi, suntem întâmpinati de ghidul local. Transfer si cazare la hotel.Timp liber pentru odihna. Dupa amiaza începem vizita în Delhi, însoţiţi de ghidul local. Facem un tur al oraşului vechi, ale cărui ziduri fortificate datează din secolul al XVII-lea vizitând Jama Masjid, cea mai mare moschee din India, construită în 1656. Ne îndreptăm spre Chandni Chowk, odinioară centrul oraşului Delhi, o piaţă exotică şi pitorească, plină de bazare, magazine şi diverse ateliere.


MOMENT DE RĂGAZ :
Pentru o experienţa locală inedita vă invităm la o scurtă o plimbare cu ricşa prin piaţa Chandni Chowk, unde vei avea ocazia să interacţionezi cu localnicii.

Ajungem apoi la Red Fort (Fortul Roşu), cel mai important monument al oraşului şi palat al Imperiului Mughal construit de către Shah Jaehan în anul 1648. Vizita noastră continuă cu New Delhi, oraş planificat și construit pentru a deveni capitală începand din anul 1911 şi care a continuat să fie capitală și după retragerea trupelor britanice. Se vizitează Rhaj Ghat, memorial închinat lui Mahtma Ghandi, considerat Părintele Naţiunii, o platformă de marmură neagră care marchează locul unde la 31.01.1948 a avut loc ceremonia de incinerare a rămăşiţelor pământeşti ale conducătorului. Admirăm în turul nostru panoramic Indian Gate (Poarta Indiei), memorial construit în 1931 şi dedicat eroilor căzuţi în Primul şi al doilea Război Mondial, Rashtrapati Bhawan (Palatul Prezindenţial), construit în 1931, dar care până în 1950 a servit drept reşedinţă pentru Guvernatorul General la Indiei Britanice, Mormântul împăratului Mogul Humayum, construit în 1562 şi inclus în patrimoniul UNESCO înca din 1993, una din primele construcţii ale stilulul arhitectural Mughal. Programul de vizită în Delhi se încheie cu Minaretul Qutub, a cărui înălţime de 72 m îl plasează pe primul loc în lume între cele mai înalte minarete din cărămidă din lume. A fost construit în 1206 de către Qutub-ud-din-Aybak iar azi face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Întoarcere la hotel. Cazare in Delhi la hotel Vivanta Dwarka 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

 Ziua 3: Delhi – Jaipur
După micul dejun vom pleca spre capitala Rajahstanului, Jaipur, cunoscut ca „oraşul roz”, culoare dată clădirilor oraşului cu ocazia vizitei din anul 1886 a prinţului britanic Albert. Oraşul a fost fondat în 1728 de către Maharaja Sawai Jai Singh II, conducătorul fortului Amber, iar cele 9 sectoare în care este împărţit, simbolizează cele 9 diviziuni ale universului. Ajunsi ne indreptam spre hotelul nostru si pe seara avem transfer la Templul Birla pentru a asista la ceremonia Atari. Templul Birla, un reper arhitectural mândru din Jaipur, este construit din marmură albă pură, ale cărei interioare conțin idoli frumos sculptați - Vishnu și Zeița Lakshmi, precum și alți zei și zeițe hinduse și evenimente mitologice sunt gravate pe pereții săi. Considerat în mod obișnuit o adevărată operă de artă, acest templu formează un fundal minunat pentru a asista la o ceremonie tradițională. Întoarcere la hotel . Cazare in Jaipur la hotel Radisson City Center 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

 Ziua 4: Jaipur
Mic dejun. Începem vizita dimineaţa devreme la Fortul Amber, având inclusă şi o plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri). Fortul este un exemplu clasic al arhitecturii specifice zonei Rajasthanului, ascunzând în interior o frumuseţe de neegalat. Continuăm apoi cu vizită la City Palace (Palatul Maharajahului), în centrul oraşului vechi, o îmbinare perfectă între arta Rajahstani şi cea Mughal, împărţit în mai multe curţi interioare, grădini şi clădiri, din care o parte s-au transformat în muzeu iar în cealaltă parte serveşte încă drept reşedinţă pentru familia regală din Jaipur şi continuăm cu Jantar Mantar, cel mai mare din cele cinci observatoare astronomice construite în secolul al XVIII-lea. Vedem şi Hawa Mahal (Palatul Vânturilor) care a fost construit în 1799 de către maharajahul Sawai Pratap Singh ca parte din Palatul Orașului cu funcția de zenana - camerere ale femeilor din harem. Funcția inițială a palatului era de a permite femeilor din harem de a observa viața cotidiană de pe stradă fără ca ele să poată fi văzute. Palatul are cinci niveluri, cele superioare mai puțin extinse ceea ce îi dă formă piramidală clădirii. Este construit din gresie roșie și roz, iar decorațiunile sunt formate din ghips. Fațada principală, cea care dă la stradă, are 953 ferestre mici prin care vântul pătrunde și astfel cladirea se menține răcoroasă tot timpul chiar și în zilele călduroase de vară. Pe seară exploram bazarele locale apoi revenim la hotel. Cazare in Jaipur la hotel Radisson City Center 5* (sau similar).
Mese: mic dejun si cina.

 Ziua 5: Jaipur – Ranthambore
După micul dejun vom pleca spre Ranthambore. Parcul Național Ranthambore este o vastă rezervație de viață sălbatică în apropiere de orașul Sawai Madhopur din Rajasthan, nordul Indiei. Este un fost teren de vânătoare regal ce adăpostește tigri, leoparzi și crocodili. După-amiaza, bucurați-vă de safari unde veți vedea cel mai faimos rege al jungle: tigru Bengal dar și elefanți, căprioare, antilope și alte animale sălbatice în habitatul natural. Seara sosire şi cazare în Ranthambore la hotel Ranthambore Regency 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

 Ziua 6: Ranthambore
Ziua incepe în aceeași notă liniștită și relaxantă specifică acestui oraș si ne bucuram de înca o zi de safari în Parcul Național Ranthambore. La pranz vizităm cea mai veche așezare din zona, de lângă Sawai Madhopur , în jurul fortului Ranthambhore. Originea exactă a fortului Ranthambore este încă disputată, dar este în general acceptat că a existat o așezare pe locul Fortului, încă din secolul al VIII-lea d.Hr. Se crede că construcția Fortului Ranthambore a fost începută în timpul domnia regelui Chauhan Rajput Sapaldaksha în 944 d.Hr. O altă teorie prevede că regele Jayant, de asemenea un rajput Chauhan, a construit Fortul Ranthambore în timpul anului 1110 d.Hr. Cel mai probabil, construcția fortului a început la mijlocul secolului al X-lea d.Hr. și a continuat câteva secole după aceea.
Cazare în Ranthambore la hotel Ranthambore Regency 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

 Ziua 7: Ranthambore - Agra
După micul dejun vom pleca spre Agra. Pe traseu vom vizita Fatehpur Sikri (Oraşul Victoriei), fosta capitală a Imperiului Mogul, construită în timpul domniei lui Akbar, în anul 1569. Însă după numai 14 ani oraşul a fost părăsit datorită lipsei severe de apă. Seara sosire şi cazare în Agra la hotel Crystal Sarovar 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina..

 Ziua 8: Agra
Începem dimineața cu un mic-dejun clasic şi continuam cu vizita la Taj Mahal (eternul monument al dragostei), o construcţie “emblemă” pentru India, realizată din marmură albă la ordinul Sahului Jahan în memoria soţiei sale Mumtaz Mahal, construcţie începută în 1631 şi finalizată după 22 de ani. Înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO palatul a fost caracterizat de către poetul şi cunoscutul om de cultură, Rabindranath Tagore, laureat al Premiului Nobel, ca “ o lacrimă de dragoste pe obrazul timpului “. Continuăm cu vizita la Fortul din Agra, un edificiu impozant realizat din calcar roşu care adăposteşte în interior Palatul Jahangir, grădini şi două moschei. Fortul a rămas o mărturie a grandorii şi puterii pe care mogulii au avut-o cândva. Ne îndreptăm apoi spre Mausouleul Marelui Vizir Itimad- Ud Daula, socrul Sahului Jahangir. După amiază plecare spre Delhi cu vizită pe traseu la Sikandra, la Mausoleul Împăratului Akbar cel mai important dintre conducătorii Moguli. Mausoleul a fost început chiar de Akbar, dar a fost finalizat de fiul acestuia, Sahul Jahangir.
Pe de-o parte și pe cealaltă sunt numeroase temple și ashram-uri, dar si piețe unde diferiți artizani indieni vând amulete, cărți de religie și spiritualitate sau idoli inspirați din zei și zeițe. Cazare in Agra la hotel Crystal Sarovar 5* (sau similar). Mese: mic dejun si cina.

 Ziua 9: Agra - Delhi
Dupa micul dejun avem timp liber pana la pranz cand vom pleca spre Delhi si unde vom vizita Akshardham Temple. „Akshardham” înseamnă sălașul divin al lui Dumnezeu. Este salutat ca un loc etern de devotament, puritate și pace. Swaminarayan Akshardham din New Delhi este un Mandir – o locuință a lui Dumnezeu, o casă de cult hindusă și un campus spiritual și cultural dedicat devotamentului, învățării și armoniei. Mesajele spirituale hinduse atemporale, tradițiile devoționale vibrante și arhitectura antică, toate au ecou în arta și arhitectura sa. Mandir este un umil tribut adus lui Bhagwan Swaminarayan (1781-1830), avatarurilor, devas și marilor înțelepți ai hinduismului. Complexul în stil tradițional a fost inaugurat la 6 noiembrie 2005 cu binecuvântările HH Pramukh Swami Maharaj și prin eforturile devotate ale artizanilor și voluntari calificați.
Pe seara ne bucuram de o cina tarzie ca mai apo isa ne indreptam spre Aeroportul din Delhi pentru zborul de retur.

 Ziua 10: Delhi – Bucuresti
Încărcaţi cu multe amintiri plecăm spre Bucureşti dornici să le împărtăşim celor dragi din experienţele noastre trăite în această frumoasă excursie.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
• Bilet de avion Bucuresti – Delhi si retur, zbor cu escală (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
• Taxele de aeroport
• Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
• Transfer aeroport– hotel – aeroport
• 7 nopţi de cazare în hoteluri de 5*;
• Demipensiune (mic dejun+cina)
• Spectacol de sunet şi culoare în Jaipur, include şi cinal
• Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
• Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program;
• Plimbare cu ricşa in piaţa Chandni Chowk din Delhi;
• Plimbare cu elefanţii (sau ca alternativă cu jeep-uri) la fortul Amber în Jaipur;
• 2 safari cu jeep-uri în Parcul Național Ranthambore
• Ghizi locali
• Conducător de grup român

TARIFUL NU INCLUDE
• Taxa de viză + procesare pentru India 70 € /persoana (se achită la înscriere)
• Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi, se achită la faţa locului ;
• Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).
• Alte taxe şi cheltuieli personale
• Alte mese decât cele menţionate
• Băuturile la mese
• Alte obiective turistice decât cele menţionate în program
• Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
• Taxe de oraş plătibile la hotel

SUPLIMENTE
• Supliment prânz (7 prânzuri) 140 €
• Supliment single 345 €
• Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15-19 persoane) se percepe un supliment de 90 €/ pers.



ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI DE INDIA
• Formularul pentru viză completat;
• Paşaport valabil minim 6 luni de la data călătoriei;
• Copie în format electronic după prima pagină din paşaport cu detaliile personale : nume, data naşterii, numărul de paşaport, etc.
• Copie după cartea de identitate;
• Dacă aţi mai avut viză de India aplicată pe un alt paşaport, copie după acesta;
• Asigurarea medicala valabilă pe perioada călătoriei;
• O fotografie tip paşaport, în format digital color, pe fundal alb.

Oferta din categoria:


 
CIRCUITE 2024 India –Triunghiul de Aur & Ranthambor - 9 zile / 1650 EURO
Plecare Pana la
20.Apr.2025 28.Apr.2025 Rezervare
12.Sep.2024 20.Sep.2024 Rezervare
12.Mar.2024 20.Mar.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.12.2023




# #