Circuit Grand Kerala Tour-India

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Grand Kerala Tour-India / 12 zile

» Plecari: 24.Jul.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1850 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 10.05.2024
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Kochi ( 2 Nights)
Munnar ( 2 Nights)
Thekkady ( 1 Nights)
Alleppey (Houseboat) ( 1 Nights)
Kovalam ( 2 Nights)
Varkala (3 Night)


KERALA INDIA
Locația romanului “Dumnezeul lucrurilor mărunte”, câștigător al premiului Booker, este paradisul tropical superb din Kerala, în sudul Indiei. Kerala este raiul apelor strălucitoare, plajelor lungi și a arborilor jack imenși și de caju, cu fructe coapte. Dacă ai nevoie de o oază de liniște, departe de mulțimile și zgomotul din restul Indiei, acesta este locul perfect.
Vom vizita Munnar cea mai mare plantatie de ceai din Sudul Indiei, in drumul nostru spre Munnar, vom observa cascadele Valara și Cheeyappara. Cina lângă focul de tabără vă așteaptă în prima noapte în Munnar.
Priviți câmpurile de orez de pe puntea bărcii tradiționale din paie Kerala, în timp ce navigați ușor de-a lungul apelor liniștite, marginite cu palmieri de cocos.
Kerala cea mai frumosa zona din India
Acont 650 euro
Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare
Ziua 1 Abu Dhabi
Plecare din Bucuresti Otopeni -Kochi India,
Ziua 2 Kochin
Când ajungem la aeroportul Kochi, vom fi întâmpinați la terminalul de sosire de către reprezentantul nostru. Vom continua să mergem spre Munnar . Verificam stațiunea. Cazare peste noapte la stațiunea din Munnar.
Ziua 3 Munnar
După micul dejun, petrecem ziua vizitand obiectivele turistice locale în Munnar. Munnar numele său de la confluența a trei fluxuri montane - Mudrapuzha, Nallathanni și Kundale. . Punctele turistice populare din Munnar care pot fi vizitate includ, de asemenea, Poopara, Pothanmedu, proiectul Mattupetty Indo Swiss, Parcul Național Eravikulam. Sejur peste noapte la stațiunea din Munnar.
Ziua 4 Thekkady
După micul dejun, plecam la Thekkady. Thekkady este bine cunoscut pentru una dintre cele mai fascinante rezervati de viață sălbatică din lume - Sanctuarul Peliyar Wildlife Sanctuary. Sanctuarul Periyar sălbatic din Thekkady este împărțit pe 777 km și este bine cunoscut pentru viața sălbatică și frumusețea scenică. Puteți opta pentru o croazieră pe Lacul Periyar. În timpul plimbării cu barca, puteti observa viața sălbatică (elefanți, Gaur indian, maimuțe, caprioare, cerbi și păsări de soiuri diferite). Peste noapte în stațiune.
Ziua 5 Thekkady
Vizitarea obiectivelor turistice Thekkady
Thekkady se numără printre rezervele rare de tigru din India și vă puteți bucura de o excursie cu bambus rafting în Thekkady .Dacă doriți să vă bucurați de raft și trekking și vom face aranjamente pentru bilete în avans, astfel încât să aveți o excursie fără probleme.
Ziua 6 Alleppey
După micul dejun plecam spre Alleppey. La sosirea ne imbarcam pe houseboat Vom avea o croazieră minunată pe timp de noapte în casa tradițională din Kerala. Plecând de la Alleppey, vom vedea câmpurilor nedecorticate create din Lac în timpul domniei regelui și aici cultivarea se petrece sub nivelul mării) și vam trece prin mai multe canale de apă și vom reveni la Alleppey.
Ziua 8 Kovalam
După micul dejun, checkout de la Alleppey Houseboat și continuam cu Kovalam. Relaxați-vă în stațiune și vizitați faimoasa plajă Kovalam, Plaja Kovalam a fost printre cele mai importante locuri turistice din India în timpul epocii hippy. Există trei plaje la Kovalam, separate de aflorimente care ies în mare. Cea mai mare se numește Plaja Light House Al doilea cel mai mare este Hawah Beach. . Peste noapte în stațiune.
Ziua 9 -Kanyakumari
După micul dejun, plecam spre Kanyakumari. Kanyakumari este renumit ca locul unirii celor trei oceane - Marea Arabiei, Golful Bengal și Oceanul Indian, precum și pentru Memorialul Vivekananda Rock, memorialul Mahatma Gandhi și statuia Thiruvalluvar. Bucurați-vă de Kanyakumari, excursia cu barca la memorial și plajă în timpul zilei
Ziua 10, 11, 12 zi de relaxare la plaje.


Servicii incluse:
✅Zbor ✈️ Bucuresti-Kochi cu escala in Abu Dhabi
✅Zbor ✈️Thiruvanathapuram-Bucuresti cu escala în Abu Dhabi
✅Cazare 11 nopti cu mic dejun
✅Toate transferurile si transportul pe toata durata excursiei
✅Asistenta pe toata durata excursiei
✅Taxele de aeroport
✅Asigurare medicală ❗❗❗Bonus :
Neinclus:
❌ Viza India
❌Tips
❌Întrări La obiective.

Oferta din categoria:


 
Grand Kerala Tour-India - 12 zile / 1850 EURO
Plecare Pana la
24.Jul.2024 04.Aug.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 23.04.2024




# #