Circuit 08.05 Japonia 2024 , avion , 10 nopti, pret/ persoana=3895Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

08.05 Japonia 2024 , avion , 10 nopti, pret/ persoana=3895Eur / 13 zile

» Plecari: 08.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 3895 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 07.05.2024
» Categorie cazare 4*

» Traseu: Osaka Nara - Kyoto Muntele Fuji - Hakone Kamakura - Yokohama -Tokyo


Ziua 1: BUCURESTI DOHAIntalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:45 pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 18:45 si sosire la Doha la ora locala 23:15. Schimbarea avionului si plecare spre Osaka la ora locala 01:20.

Ziua 2: DOHA - OSAKASosire in Osaka la ora locala 16:30, transfer si cazare la hotel Monterey Le Frere 4* sau similar. Seara vom avea timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar sau pentru a explora zona din apropierea hotelului. Osaka este un oras cosmopolit, renumit pentru mancarea locala, strazile comerciale moderne, cartierele iluminate si pline de viata.

Ziua 3: OSAKA Mic dejunMic dejun urmat de un tur panoramic. Vom vizita Castelul Osaka, unul dintre cele mai mari castele ale Japoniei, avand o istorie de aproape 450 de ani; Umeda Sky - o realizare uimitoare a arhitecturii nipone moderne de unde vom admira o frumoasa panorama asupra orasului. In continuare vom participa la o croaziera de aproximativ 20 de minute pe raul Tombori, o experienta placuta si relaxanta ce ne va oferi o perspectiva unica asupra vibrantului cartier Dotombori. Croaziera va fi urmata de timp liber in Dotombori, o zona cu numeroase magazine, baruri, restaurante si cluburi de karaoke. Cazare in Osaka la acelasi hotel.

Ziua 4: OSAKA MIYAJIMA - HIROSHIMA OSAKA (optional) Mic dejunMic dejun. Optional, va propunem o excursie la Miyajima si Hiroshima. Vom vizita insula sacra Miyajima si vom trece pe langa renumita poarta rosie plutitoare torii si sanctuarul Itsukushima. Ulterior vom vizita principalele atractii din Hiroshima: Parcul si Muzeul Memorial al Pacii unde sunt prezentate efectele bombardamentului, Domul Bombei Atomice (Genbaku) - un edificiu conservat care se afla in apropierea epicentrului exploziei bombei atomice din 6 august 1945. Excursia include transfer cu autocarul la gara din Osaka, tren de mare viteza pe ruta Osaka Hiroshima - Osaka, transfer cu feribotul in insula Miyajima si retur, ghid local vorbitor de limba engleza, insotitor roman de grup. Pret informativ: 380 EURO/ persoana, minim 20 participanti (rezervare si plata in agentie, datorita disponibilitatilor limitate la fata locului). Cazare in Osaka la acelasi hotel.

Ziua 5: OSAKA NARA KYOTO Mic dejunMic dejun. Ne vom desparti de Osaka si vom porni spre Kyoto. Pe drum ne vom opri in Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea si vom vizita templul Todai-ji, patrimoniu UNESCO, unul dintre cele mai mari Ci mai vechi temple budiste din Japonia. Atractia principala a templului o reprezinta masiva statuie din bronz a lui Buddha, avand o inaltime de 15 m. In continuare vom petrece putin timp liber in Parcul Nara, cunoscut pentru caprioarele salbatice care se plimba libere prin parc, acestea fiind considerate mesageri divini in cultura japoneza. In cursul dupa-amiezii vom ajunge in Kyoto si vom vizita templul Fushimi Inari, renumit pentru aleile sale impresionante acoperite de torii (porti traditionale japoneze); urmatoarea oprire va fi la templul Kiyomizu-dera, o atractie emblematica a orasului, cu o arhitectura notabila, pe care este posibil sa-l recunoasteti din mai multe filme sau seriale japoneze. De pe platforma principala a templului vom avea ocazia sa admiram o priveliste impresionanta asupra orasului. Spre finalul turului vom participa la ceremonia ceaiului si ne vom plimba pe Sannenzaka, o straduta ingusta si pietruita, cu case din lemn, magazine si ateliere traditionale aliniate de-a lungul ei, un loc unde ne vom bucura de farmecul Kyoto-ului istoric. Cazare in Kyoto la hotel Resol Trinity Kyoto 4* sau similar.

Ziua 6: KYOTO Mic dejun + cinaMic dejun. Astazi continuam explorarea orasului Kyoto si vom incepe cu templul Kinkaku-ji (Pavilionul de Aur) un templu impodobit cu foite de aur, ce se oglindeste spectaculos in iazul din fata sa. Turul continua cu padurea de bambusi Arashiyama, unde ne vom plimba pe aleile umbrite, prin tunelul natural format de tulpinile inalte ale acestor copaci si ne vom bucura de armonia si linistea locului. In apropierea padurii vom vizita templul Tenryu-ji cu a sa gradina impresionanta, vom traversa raul Katsura pe Podul Togetsukyo (Podul Lunii Pline), un pod istoric de lemn, lung de 155 m si vom ajunge la ultimul obiectiv din tur, Parcul Maimutelor din Arashiyama. Vom reveni la hotel, iar in cursul serii vom experimenta traditiile si frumusetea culturii japoneze prin participarea la o cina traditionala in compania unei Maiko (nume dat ucenicelor gheise). Cazare in Kyoto la acelasi hotel.

Ziua 7: KYOTO - MISHIMA Mic dejun + cinaMic dejun. Important! In cursul diminetii bagajele de cala vor fi preluate de o firma de curierat si vor fi transportate catre hotelul din Tokyo. Vom lua cu noi doar bagajele de mana. Dupa micul dejun vom vizita castelul Nijo, un exemplu remarcabil al arhitecturii feudale japoneze, care combina elemente traditionale japoneze cu influente ale culturii chineze. Castelul a fost construit in timpul Shogunatului Tokugawa, un regim militar si politic care a guvernat tara timp de peste 250 de ani. Dupa vizitarea castelului vom avea timp liber sa exploram Gion-ul, cartierul gheiselor, unul dintre cele mai pitoresti cartiere din Kyoto cunoscut pentru arhitectura sa traditionala, pentru strazile inguste pavate cu pietre si cladirile din lemn. Ne vom desparti de Kyoto si ne vom imbarca la trenul de mare viteza cu destinatia Mishima. Vom ajunge in Mishima si ne vom deplasa pe jos pana la hotel. Cazare la hotel Fujisan Mishima Tokyu 4* si vom servi cina (inclusa).

Ziua 8: MISHIMA MUNTELE FUJI HAKONE TOKYO Mic dejunMic dejun. Ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor, Fuji. Vom lua telecabina de la Togendai la Owakudani (Valea Marelui Clocot) si vom trece peste o vale cu stanci ascutite, cratere, vulcani noroiosi si jeturi de aburi iesind din crevase. Pe varf, la Owakudani, vom admira o cariera de extractie a sulfului si vom putea manca faimoasele oua negre. Ouale sunt normale, dar sunt fierte in apa termala si, din acest motiv, au coaja neagra. Nu ar trebui sa ratam acest deliciu, traditia spune ca ne vor prelungi viata cu 7 ani! Daca vremea permite, vom admira o spectaculoasa priveliste cu Fuji-san si vom urca (cu autocarul) pana la a Cincea Statie aflata la o altitudine de 2300 m. Continuam apoi drumul spre Tokyo, unde vom ajunge in cursul serii. Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (sau similar).

Ziua 9: TOKYO Mic dejun Mic dejun. Astazi vom participa la un tur panoramic al capitalei nipone ce va debuta cu intersectia Shibuya, o imagine emblematica o orasului Tokyo, prezenta in filme ca Lost in Translation, The Fast and the Furious sau Resident Evil. In apropierea garii Shibuya vom vedea statuia lui Hachiko ce comemoreaza povestea trista a cainelui din rasa Akita Inu, devenit simbol al loialitatii si devotamentului in cultura japoneza. Acesta a ramas in memoria intregii lumii prin faptul ca si-a asteptat stapanul in acelasi loc timp de zece ani, dupa ce acesta a murit. Continuam turul cu zona Palatului Imperial situat intr-un peisaj elegant cu iazuri si pini si cu o oprire pentru fotografierea cladirii Dietei sediul legislativ al Japoniei. Turul include si accesul in Turnul Tokyo Skytree si admirarea orasului de pe platforma situata la 350 m inaltime. Urmatorul obiectiv pe care il vom vizita va fi Templul Senso-ji (Asakusa Kannon) cu a sa pagoda cu cinci etaje in curtea careia se afla un cazan urias din bronz plin cu tamaie aprinsa. Dupa vizitarea templului ne vom plimba pe strada Nakamise, una dintre cele mai vechi zone comerciale din oras, recunoscuta pentru produsele traditionale, suvenirurile si delicatesele japoneze. In cursul serii vom explora Ginza prestigioasa zona de cumparaturi, cu magazine de firma, restaurante de lux si o atmosfera sofisticata si cartierul Akihabara, apreciat de iubitorii de anime, manga si jocuri video. Cazare in Tokyo la acelasi hotel.

Ziua 10: TOKYO NIKKO TOKYO (optional) Mic dejunMic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie optionala la Nikko, unde vom vizita templul Toshogu, aici gasindu-se mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei, cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavell). Pe drum, ne vom opri pe malul lacului Chuzenji-ko pentru a admira peisajul cu cascade si vom urca cu liftul deasupra cascadei Kegon (97m). Pret informativ: 140 EURO/persoana, minim 20 participanti (ghid vorbitor de limba engleza, transport cu autocarul; rezervare si plata in agentie, datorita disponibilitatilor limitate la fata locului). Seara, revenim in Tokyo. Cazare in Tokyo la acelasi hotel.

Ziua 11: TOKYO KAMAKURA YOKOHAMA TOKYO Mic dejunMic dejun. In aceasta zi vom vizita una dintre capitalele antice ale Japoniei, ce a servit ca sediu al shogunatului Kamakura intre 1185 si 1333. Kamakura este un oras istoric situat la aproximativ 50 km sud-vest de Tokyo, cunoscut pentru frumusetea sa naturala si templele cu gradini ce isi etaleaza frumusetea intre munte si ocean. Vom vizita 2 dintre aceste temple (Kotokuin, Hasedera) si altarul Tsurugaoka Hachimangu, iar la intoarcere ne vom opri in Yokohama, Portul Viitorului. Aici vom urca intr-unul dintre cele mai inalte turnuri de observatie din Japonia si ne vom bucura de o priveliste panoramica asupra orasului. In continuare vom avea timp liber pentru o plimbare in zona portului si a cladirii istorice Red Brick Warehouse (Depozitul de Caramida Rosie), in prezent transformat in centru comercial cu numeroase magazine, restaurante si cafenele. Seara, revenim la hotel pentru cazare. Cazare in Tokyo la acelasi hotel.

Ziua 12: TOKYO DOHA: Sayonara, Japonia! Mic dejunMic dejun si eliberarea camerelor. Transfer la aeroportul Narita din Tokyo in jurul orei 18:00. Imbarcare la zborul QATAR AIRWAYS cu destinatia Doha. Decolare la ora locala 22:30.

Ziua 13: DOHA - BUCURESTI Sosire la Doha la ora locala 04:05 dimineata, schimbarea avionului si sosire la Bucuresti la ora 13:15.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Osaka / Tokyo Bucuresti cu compania Qatar Airways (schimbarea curselor la Doha);
10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 3 nopti in Osaka, 2 nopti in Kyoto, 1 noapte in Mishima si 4 nopti in Tokyo;
2 cine (zilele 6 si 7) din care una cu spectacol si participarea unei Maiko;
transport pe tot parcursul turului conform programului;
transport cu trenul de mare viteza pe ruta Kyoto - Mishima cu bagaj de mana (bagajele de cala vor fi transportate de la Kyoto la Tokyo);
tururi de oras cu ghid local in Tokyo, Kyoto si Osaka;
vizite in Osaka: Castelul din Osaka, Umeda Sky, croaziera pe raul Tombori;
vizite in Nara: templul Todaji, parcul caprioarelor;
vizite in Kyoto: Templul Kiyomizu-dera, Templul Fushimi Inari, Templul Kinkaku (Pavilionul de Aur), padurea de bambusi Arashiyama, templul Tenryu-ji, Podul Togetsukyo, Parcul Maimutelor din Arashiyama, castelul Nijo, Gion-ul, ceremonia de servire a ceaiului;
excursie la statia nr 5 de pe Muntele Fuji si traversarea vaii Owakudani cu gondola (in functie de conditiile meteo);
vizite in Tokyo: templul Sensoji (Asakusa Kannon), Tokyo Skytree, intersectia Shibuya, Ginza, Akihabara;
excursie de o zi la Kamakura - Yokohama cu vizitarea templelor Hasedera si Kotokuin si accesul in turnul de observatie din Yokohama;
intrarile la obiectivele mentionate in program;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).


Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna septembrie 2023. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


* Cinele mentionate mai sus includ mancare cu specific japonez; in mod traditional japonezilor le place sa imparta mancarea si in unele locuri vom avea platouri/farfurii cu mancare pe care le vom imparti cu 2-4 persoane; in anumite restaurante este posibil sa participam la pregatirea mancarii sub indrumarea personalului sau ghidului, avand astfel ocazia sa experimentam si sa ne bucuram de specificul local.






NU SUNT INCLUSE:
excursia optionala Miyajima - Hiroshima: 380 EURO/ persoana se achita in agentie. Pretul este valabil pentru minim 20 platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic;
excursia optionala Nikko: 140 EURO/ persoana se achita in agentie. Pretul este valabil pentru minim 20 platitori si se majoreaza in cazul unui grup mai mic;
asigurarea medicala de calatorie;
asigurarea storno (optionala) - se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
asigurarea medicala de calatorie;
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 60 EURO/persoana se practica in Japonia se achita la sosirea in tara de destinatie;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
08.05: Bucuresti 18:45 Doha 23:15 durata zborului: 4h40min
09.05: Doha 01:20 Osaka 16:30durata zborului: 9h10min
19.05: Tokyo (Narita) 22:30 Doha 04:05durata zborului: 11h35min
20.05: Doha 08:15 Bucuresti 13:15durata zborului: 5h




GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 210 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
3

Oferta din categoria:


 
08.05 Japonia 2024 , avion , 10 nopti, pret/ persoana=3895Eur - 13 zile / 3895 EURO
Plecare Pana la
08.May.2024 20.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.12.2023




# #