Circuit JAPONIA - sarbatoarea Sakura: 10 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + bilet tren + vizite + croaziere + spectacol

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

JAPONIA - sarbatoarea Sakura: 10 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + bilet tren + vizite + croaziere + spectacol / 12 zile

» Plecari: 08.Oct.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 3795 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Osaka - Kyoto-Nara-Hiroshima - Miyajima - Yokohama - Kamakura - Muntele Fuji-Tokyo


Ziua 1 (01.04.2024) Bucuresti Otopeni – Munchen – Osaka
La ora 03:00 dimineata prezentare la Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare pe cursa LH 1655, compania Lufthansa, spre Munchen. Decolare din Otopeni la 06:00, sosire in Munchen la 07:10. Din Munchen ne vom imbarca pe zborul LH 742, plecare la ora 12:15 cu destinatie finala Osaka, sosire la ora 07:20 (+1).

Ziua 2 (02.04.2024) Osaka – Kyoto
Dupa sosire in Osaka preluam bagajele si plecam cu autocarul catre centrul orasului unde vom avea tur de orientare si vom vizita Castelul Osaka. Dupa vizite vom pleca spre Kyoto unde la ora 15:00 vom face check-in la hotel. Cazare la Hotel Sotetsu Fresa Inn Kyoto-Kiyomizu Gojo 3* (fabulous 8.7 Booking.com) https://sotetsu-hotels.com/en/fresa-inn/kiyomizugojo/ (sau similar).

Ziua 3 (03.04.2024) Kyoto
Mic dejun. Vom pleca in turul orasului Kyoto unde vom vizita Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur) (patrimoniu UNESCO). Dupa pauza de pranz vom vizita Templul Kiyomizu – templul apei pure (patrimoniu UNESCO) si ne vom plimba pe stradutele istorice Ninenzaka si Sannenzaka. Continuam experienta autentic japoneza prin participarea la Ceremonia Ceaiului – un ritual traditional japonez inspirat din budismul Zen prin care ceaiul este preparat in cadrul unei ceremonii de catre o persoana initiata si este servit oaspetilor. Aceasta ceremonie are o semnificatie foarte puternica in cultura japoneza. Cazare la Hotel Sotetsu Fresa Inn Kyoto-Kiyomizu Gojo 3* (fabulous 8.7 Booking.com) https://sotetsu-hotels.com/en/fresa-inn/kiyomizugojo/ (sau similar).

Ziua 4 (04.04.2024) Kyoto
Mic dejun. Dupa micul dejun plecam in tur de oras cu autocarul in Kyoto si vom vizita faimosul altar Fushimi Inari si Templul Ryoanji cu cea mai frumoasa gradina de pietre ZEN (monument UNESCO). Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV este cel mai cunoscut templu datorita gradinii de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai, bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai. Dupa amiaza suntem invitati sa descoperim spiritul si cultura japoneza in forma pura, participand la Samurai Kembu Theater – un spectacol deosebit cu lectii si demonstratii cu sabii Katana (costumatia nu este inclusa). Dupa spectacol vom merge la Piata Nishiki (Nishiki Market) – renumita ca fiind bucataria orasului Kyoto - piata cu o foarte mare varietate de specialitati culinare si cu o istorie bogata, avand primul magazin deschis in anul 1310. Multe dintre magazine au rezistat in timp, fiind administrate de aceleasi familii, din generatie in generatie. Cazare la Hotel Sotetsu Fresa Inn Kyoto-Kiyomizu Gojo 3* (fabulous 8.7 Booking.com) https://sotetsu-hotels.com/en/fresa-inn/kiyomizugojo/ (sau similar).

Ziua 5 (05.04.2024) Kyoto – Nara – Kyoto
Mic dejun. Dupa micul dejun vom vizita Templul Todaiji – cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buddha de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), dupa care vom merge in Parcul Nara (Nara Deer Park) – renumit ca fiind orasul caprioarelor, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, acestea fiind considerate mesagere ale divinitatilor sintoiste din primele generatii. Nara este fosta capitala (din anul 710) a Japoniei. Dupa amiaza vom merge in Gion – cel mai renumit cartier al gheiselor si una dintre cele mai bune zone de luat masa din Kyoto, unde vom avea cina inclusa. Cazare la Hotel Sotetsu Fresa Inn Kyoto-Kiyomizu Gojo 3* (fabulous 8.7 Booking.com) https://sotetsu-hotels.com/en/fresa-inn/kiyomizugojo/ (sau similar).

Ziua 6 (06.04.2024) Kyoto – Okayama – Hiroshima
Mic dejun. Dimineata trimitem bagajele prin curier rapid la Tokyo (1 bagaj/persoana). Trebuie sa pregatim bagaj de mana cu strictul necesar pentru 2 nopti cazare in Hiroshima. Dupa micul dejun plecam spre Okayama unde vom avea pauza de pranz si stop pentru poze la Castelul Okayama. De asemenea, vom vizita si Gradina Korakuen – fiind una dintre cele trei mari gradini ale Japoniei, construita in anul 1700. Dupa vizite vom pleca spre Hiroshima.
Cazare la Hiroshima Washington Hotel 3* (foarte bine 8.2 Booking.com) https://washington-hotels.jp/hiroshima/ (sau similar).

Ziua 7 (07.04.2024) Hiroshima
Mic dejun. Dimineata vom vizita Muzeul Hiroshima, Parcul Memorial al Pacii si Domul Bombei Atomice. Hiroshima este un oras situat in Sud-Vestul Insulei Honshu, in centrul Golfului Hiroshima. Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat un punct militar strategic in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime. In 1949, Hiroshima a fost declarata "Altarul International al Pacii" si in fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Dupa amiaza vom pleca spre Miyajima unde vom vizita Sanctuarul sintoist Itsukushima cu poarta simbolica a sintoismului, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica.
Cazare la Hiroshima Washington Hotel 3* (foarte bine 8.2 Booking.com) https://washington-hotels.jp/hiroshima/ (sau similar).

Ziua 8 (08.04.2024) Hiroshima – Tokyo
Mic dejun. Vom pleca spre Gara Hiroshima de unde vom lua trenul de mare viteza Shinkansen (Bullet Train) cu destinatia Tokyo – capitala Japoniei, cel mai important centru economic si cultural, cu un intens caracter modern si in deplina armonie cu obiectivele si atractiile turistice. Ajunsi in Tokyo vom pleca intr-o placuta plimbare in celebrul cartier Shibuya iar dupa amiaza vom prelua bagajele si vom avea transfer la hotel.
Cazare la Sotetsu Fresa Inn Tokyo Roppongi 3* (foarte bine 8.1 Booking.com) https://sotetsu-hotels.com/fresa-inn/roppongi/ (sau similar).

Ziua 9 (09.04.2024) Tokyo – Muntele Fuji – Tokyo
Mic dejun. La ora 09:30 plecam spre Muntele Fuji unde vom avea o frumoasa croaziera pe Lacul Kawaguchiko si (daca vremea va permite) vom face ascensiune cu telecabina pentru vedere panoramica la Muntele Fuji. Continuam calatoria spre Oshino Hakkai – un sat micut, localizat intr-un cadru feeric, ideal pentru relaxare. Cuvantul Hakkai inseamna „opt mari”, care se refera la cele opt piscine naturale rezultate in urma eruptiilor istorice si activitatii vulcanice intense, acestea fiind principala atractie in Oshino Hakkai. La ora 17:00 vom pleca spre Tokyo.
Cazare la Sotetsu Fresa Inn Tokyo Roppongi 3* (foarte bine 8.1 Booking.com) https://sotetsu-hotels.com/fresa-inn/roppongi/ (sau similar).

Ziua 10 (10.04.2024) Tokyo – Yokohama – Kamakura – Tokyo
Mic dejun. Dimineata plecam cu autocarul spre Yokohama si Kamakura. Kamakura este un oras superb, inconjurat de munti, paduri si mare, localizat intre Yokohama si Tokyo si a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada infloritoare intre secolele XII – XIV, perioada ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China. Vom vizita Sanctuarul sintoist Tsurugaoka Hachiman – fost centru spiritual si politic al noii capitale, fondat in 1063 de catre primul Shogun. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, Zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor in general. Ne vom plimba pe Kamakura Komachi, o strada moderna intr-un oras antic care ofera un mix incredibil de istorie si cultura. Dupa pauza de pranz vom continua vizita la Templul Hase care dateaza din anul 736 este unul dintre cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o gradina spectaculoasa, de unde se poate vedea panorama superba asupra orasului Kamakura si a Marii. In continuare vom vizita Statuia Marelui Buddha la Templul Kotokuin - simbol al orasului, turnat in 1252, fiind considerat protector al locuitorilor din Japonia de Est. In continuare vom vizita Minato Mirai, denumit Portul Viitorului si zona turistica de pe malul oceanului cu numeroase optiuni de petrecere a timpului liber. Seara ne intoarcem in Tokyo.
Cazare la Sotetsu Fresa Inn Tokyo Roppongi 3* (foarte bine 8.1 Booking.com) https://sotetsu-hotels.com/fresa-inn/roppongi/ (sau similar).

Ziua 11 (11.04.2024) Tokyo
Mic dejun. Dimineata plecam in tur de oras cu autocarul in Tokyo, vom merge in Asakusa si vom vizita Templul Asakusa Sensoji Kanon. Ne vom plimba pe renumita strada comerciala Nakamise si vom pleca intr-o frumoasa croaziera pe Raul Sumida (in functie de disponibilitate si conditii meteo). Vom merge in fosta piata de peste Tsukiji – renumita ca “Orasul Mancarii” unde vom gasi diverse feluri de mancare traditionala japoneza si cel mai proaspat peste. Fosta piata, veche de peste de 85 ani a fost cea mai mare piata de peste din lume si tocmai si-a mutat activitatea in Odaiba (Toyosu) in anul 2018. Vom trece pe renumitul pod Rainbow Bridge, vom vizita Odaiba dupa care vom avea transfer la hotel. Cazare la Sotetsu Fresa Inn Tokyo Roppongi 3* (foarte bine 8.1 Booking.com) https://sotetsu-hotels.com/fresa-inn/roppongi/ (sau similar).

Ziua 12 (12.04.2024) Tokyo – Aeroport Haneda HND
Mic dejun. Dupa micul dejun vom fi preluati pentru transfer la aeroportul Tokyo Haneda, unde vom face check-in pentru imbarcare pe zborul de retur LH 717, plecare din Tokyo la ora 11:45 si sosire in Frankfurt la 19:05. In continuare ne vom imbarca pe zborul LH 1422, cu plecare din Frankfurt la ora 20:20 si sosire in Otopeni la ora 23:35.


Servicii incluse:
Zbor Lufthansa, Otopeni-Munchen-Osaka / Tokyo-Frankfurt-Otopeni;
Taxele de aeroport (pot suferi modificari)
Tururi si vizite in Osaka, Kyoto, Nara, Hiroshima, Miyajima, Muntele Fuji, Yokohama, Kamakura, Tokyo
10 nopti cazare in hoteluri excelent cotate cu mic dejun + 1 cina traditionala, astfel:
4 nopti in Kyoto la Hotel Sotetsu Fresa Inn Kyoto-Kiyomizu Gojo 3* (sau similar).
2 nopti in Hiroshima la Hiroshima Washington Hotel 3* (sau similar).
4 nopti in Tokyo la Sotetsu Fresa Inn Tokyo Roppongi 3* (sau similar).
Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO
Tren de mare viteza Shinkansen pe ruta Hiroshima-Tokyo
Transfer bagaje prin curier pe ruta Kyoto-Tokyo
1 sticla cu apa 500 ml/persoana/zi
Experiente autentice incluse in program:
Cina traditionala
Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului
Samurai Kembu Theater – spectacol deosebit, lectii si demonstratii cu sabii Katana
Croaziere pe Lacul Kawaguchiko si pe Raul Sumida
Ascensiune cu telecabina pentru vedere panoramica la Muntele Fuji (daca vremea permite)
Insotitor roman de grup pe toata durata programului
Ghid local vorbitor de limba engleza pe durata tururilor

Nu sunt incluse:
Alte excursii sau vizite decat cele mentionate in program
Asigurare medicala, asigurare storno cu acoperire covid (optionala dar recomandata)
Test RT-PCR Covid daca va fi necesar pentru calatorie in Japonia la momentul plecarii.
Bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.
Pachet 9 cine = 360 euro/persoana (optional, recomandat doar celor familiarizati cu bucataria japoneza)
Cheltuieli personale

GRUP MINIM 29 PERSOANE. Pentru un grup mai mic de 29 de persoane tariful se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea tarifului se va face pana la data de 26.11.2023.

Oferta din categoria:


 
JAPONIA - sarbatoarea Sakura: 10 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + bilet tren + vizite + croaziere + spectacol - 12 zile / 3795 EURO
Plecare Pana la
08.Oct.2024 19.Oct.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 02.11.2023




# #