Circuit MARELE TUR AL JAPONIEI - 10 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite (intrari incluse) + croaziera

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

MARELE TUR AL JAPONIEI - 10 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite (intrari incluse) + croaziera / 12 zile

» Plecari: 26.Oct.2024, 14.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 3299 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Tokyo, Nikko, Hakone, Kyoto, Nara, Osaka, Himeji (optional), Hirosima (optional)


Data de plecare/tarif:
26.10: 3299 euro/pers (1 loc disponibil)
14.11: 3359 euro/pers

Program:
Ziua 1. București – Tokyo
Check-in și îmbarcare pe Aeroportul Internațional Otopeni pentru zborul cu destinația Tokyo.

Ziua 2. Tokyo
Sosire pe Aeroportul Internațional Narita și întâlnire cu ghidul local. Transfer și cazare în zona Tokyo, la hotel Sunshine City Prince 4* sau similar.

Ziua 3. Tokyo
Mic dejun. Se vizitează principalele obiective turistice ale orașului Tokyo: Intersectia Shibuya, una dintre cele mai agglomerate intersectii din lume, bulevardele Harajuku și Omotesando - ideale pentru cumpărături și pentru a admira cultura pop, templul Senso-ji împreună cu strada Nakamise – una dintre cele mai colorate și vizitate zone ale orașului și districtul Ginza supranumit „Champs-Élysées-ul japonez”. Retur și cazare în zona Tokyo, la hotel Sunshine City Prince 4* sau similar.

Ziua 4. Tokyo – Nikko – Tokyo
Mic dejun. Plecare spre orașul Nikko, aflat la intrarea în Parcul Național Nikko și recunoscut ca centru Shinto și al budismului. Se vizitează altarul Toshogu – cel mai decorat altar din Japonia și altarul Futarasan – unul dintre cele mai vechi altare din oraș. Ambele altare sunt incluse în patrimoniul mondial UNESCO. Retur și cazare în zona Tokyo, la hotel Sunshine City Prince 4* sau similar.

Ziua 5. Tokyo – Parcul Național Fuji-Hakone – Tokyo
Mic dejun. Plecare spre Hakone – zonă cunoscută pentru peisajele fascinante și izvoarele termale. Îmbarcare pe vasul de croazieră pentru a admira frumusețea parcului și Lacul Ashi. Traseul continuă cu o plimbare cu telefericul către Vf. Komagatake. Transfer către parcul Oshino Hakkai, locul ideal pentru a fotografia muntele Fuji (dacă condițiile meteorologice sunt favorabile). Retur și cazare în zona Tokyo, la hotel Sunshine City Prince 4* sau similar.

Ziua 6. Tokyo – Kyoto
Mic dejun. Transfer la Kyoto cu trenul de mare viteza Shinkansen. Sosire în Kyoto și transfer către Bivi Nijo – un centru comercial construit în fosta clădire a Căilor Ferate Naționale Japoneze. Se vizitează castelul Nijo - fosta reședință a primului shogun din perioada Edo. Cazare în zona Kyoto, la hotel Daiwa Roynet 3* sau similar.
Atenție *** - Bagajele vor fi transferate la Tokyo prin curierat (vor ajunge în aceeași zi). Se permite un singur bagaj de persoană pe tren. Trebuie pregătit un rucsac mic cu cele necesare până când vor ajunge bagajele.

Ziua 7. Kyoto
Mic dejun. Tur de oraș in Kyoto in care se vizitează: Templul Kinkakuji, cunoscut și sub denumirea de „Pavilionul de aur”, datorită foițelor de aur ce acoperă pereții exteriori și districtul Arashiyama faimos pentru peisajele naturale și pentru celebra pădure de bambus Sagano. Retur în oraș. Oprire la magazinul Yumeyakata, unde se vor inchiria kimono. Plimbare in districtul Gion – locul ideal pentru a putea admira frumoasele gheișe și pentru cumpărături. Dupa vizita, se vor returna kimono-urile inchiriate, apoi transfer la hotel. Cazare în zona Kyoto, la hotel Daiwa Roynet 3* sau similar.

Ziua 8. Kyoto
Mic dejun. În prima parte a zilei se vizitează templul Fushimi Inari, cunoscut si sub denumirea de Templul celor 1000 porti Torii, apoi se vizitează templul Kiyomizudera - unul dintre cele mai cunoscute temple alte Japoniei, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Se va lua parte la ceremonia ceaiului. Cazare în zona Kyoto, la hotel Daiwa Roynet 3* sau similar.

Ziua 9. Kyoto – Nara – Osaka
Mic dejun. Plecare spre Nara, unde se va vizita: templul Todaiji – aici se află una dintre cele mai mari statui ale lui Buddha de pe teritoriul Japoniei și parcul din Nara – recunoscut pentru căprioarele blânde. Traseul continuă către Osaka, unde se va vizita districtul Dotonbori - una dintre cele mai apreciate zone ale orașului, recunoscută pentru viața de noapte și diversitatea restaurantelor, și castelul Osaka, ce datează din secolul al XVI-lea. Cazare în zona Osaka, la hotel Vischio Osaka 4* sau similar.

Ziua 10. Osaka – Himeji* – Osaka
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare și pentru a descoperi orașul pe cont propriu sau opțional, excursie la castelul Himeji și grădinile Kokoen*. Castelul este cunoscut sub denumirea de Castelul Stârcului Alb și este unul dintre cele mai impozante, iar alături de grădinile Kokoen este unul dintre cele mai bine conservate complexe din Japonia. Retur la Osaka. Seara, cazare în zona Osaka, la hotel Vischio Osaka 4* sau similar.

Ziua 11. Osaka – Hiroshima* – Osaka
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau opțional, excursie la Hiroshima*. Transfer cu trenul de mare viteza Shinkansen catre Hiroshima. Se vizitează Parcul Memorial al Păcii, Domul A-Bomb și Muzeul Memorial al Păcii din Hiroshima – monumente create în memoria celor ce au fost afectați de atacul nuclear din cel de-al doilea război mondial. Transfer cu ferry catre Insula Miyajima pentru vizita la altarul Itsukushima - recunoscut pentru poarta torii „plutitoare”. Transfer cu ferry inapoi spre Hiroshima, de unde se va lua trenul de mare viteza inapoi spre Osaka. Seara, cazare în zona Osaka, la hotel Vischio Osaka 4* sau similar.

Ziua 12. Osaka – București
Mic dejun. Transfer la Aeoportul Internațional Kansai pentru check-in și îmbarcarea pentru zborul cu destinația București.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul pe ruta București – Tokyo/ Osaka - București
- 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână/ persoană
- Taxe de aeroport
- Transfer cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Transfer cu trenul de mare viteza Shinkansen pe ruta Toyko - Kyoto
- Cazare 10 nopți în cameră dublă, în hoteluri de 3 si 4 stele cu mic dejun
- Intrari la obiectivele turistice
- Participare la ceremonia ceaiului (in Kyoto)
- Inchiriere kimono-uri si plimbare in cartierul Gion (Kyoto)
- Croaziera pe Lacul Ashi si ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake (Fuji Hakone)
- Asistență turistică în limba română

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala si storno
- Bacșișuri pentru șoferi și ghizi locali: 7 USD/ persoana/ zi
- Alte servicii suplimentare si cheltuieli personale

Excursii opționale* neincluse în preț:
• Excursie la Himeji: 179 Eur/ persoana
• Excursie la Hiroshima: 359 Eur/ persoana
Tarifele sunt disponibile pentru minim 10 persoane participante la excursii.
Excursiile se pot rezerva doar in avans, la agentie.

Conditii de plata:
- 20% avanas la rezervare
- rest de plata cel tarziun cu 30 zile inainte de plecare

Oferta din categoria:


 
MARELE TUR AL JAPONIEI - 10 nopti cazare cu mic dejun + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite (intrari incluse) + croaziera - 12 zile / 3299 EURO
Plecare Pana la
26.Oct.2024 06.Nov.2024 Rezervare
14.Nov.2024 25.Nov.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 20.03.2024




# #