Circuit 22.09 MAROC - CIRCUIT - ORASE IMPERIALE 2024 , avion , 7 nopti, pret/ persoana =1294Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

22.09 MAROC - CIRCUIT - ORASE IMPERIALE 2024 , avion , 7 nopti, pret/ persoana =1294Eur / 9 zile

» Plecari: 22.Sep.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1294 EURO de persoana

» Categorie cazare 4/5*

» Traseu: Bucuresti – Istanbul – Maroc/Casablanca - – Rabat – Meknes - Moulay Idris –Volubilis - Fes


22.09.2024 – Bucuresti – Istanbul – Maroc/Casablanca
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei la ora 07.00 si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1044 cu decolare la 09.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 11.00 local si trecere prin tranzit in aeroportul din Istanbul, pentru imbarcare la cursa TK617 cu decolare spre Casablanca la ora 12.20. Sosire la Casablanca la ora locala 15.20. Transfer, cazare si cina la hotel 4* in Casablanca.

23.09.2024 – Casablanca – tur panoramic
Dimineata, mic dejun la hotel. Se pleaca in turul inclus al orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil Art Deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Timp liber pentru praz (nu este inclus). Intrare optionala si vizita la Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca (biletul de intrare la moschee nu este inclus – informativ 15€/persoana). Seara, cina si cazare hotel 4* in Casablanca.

24.09.2024 – Casablanca – Rabat – Meknes - Moulay Idris –Volubilis - Fes (300 km)
Mic dejun. Plecare spre Rabat – Capitala administrativa a Marocului, cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbah din Oudayas. Timp liber pt pranz, optional. Ziua se continua spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si sacra Moschee Moulay Idriss- dedicata intemeietorului orasului Fes. Meknes este considerat Versailles-ul marocan. Turul orasului Meknes include monumentala poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, Piata El Hedim, Mormantul lui Moulay Ismail si vechea Medina. Seara, cina si cazare hotel 4* in Fes.

25.09.2024 – Fes – unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes/Fez – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe Drumul Medinei si al Souk-ului unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici vechi, traditionale. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice, veche scoala coranica. Dupa pauza de pranz, pentru care reprezentantul agentiei va propune varianta servirii lui optionale in centrul orasului, pentru aprox. 25 € de persoana – fara bauturi, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele 7 porti. Cina si cazare la hotel 4* in Fes.

26.09.2024 – Fes – Marrakech (490 km) – Optional, seara traditionala berbera la „Chez Ali”
Mic dejun. Plecare spre Marrakech, pe autostrada, pentru confortul dvs. Pauza pentru servirea optionala a pranzului. Optional, seara, participare la spectacol traditional CHEZ ALI, in Marrakesh, cu bauturi traditionale incluse si transfer dus-intors https://chezaliofficiel.com. Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

27.09.2024 – Marrakech – Tur de oras
Mic dejun. Se continua descoperirea Perlei Marocului, orasul Marrakech, cu vizitarea celor mai importante obiective: Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, mormintele Saadiene, Gradina Menara- plantatie de maslini si Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza souk-ul (bazarul) si optional, se pot vizita gradinile luxuriante Majorelle, intitulate asa dupa numele pictorului francez, primul proprietar si cu amprenta unui alt proprietar faimos- Yves Saint Laurent (intrarea in gradini nu este inclusa si este aprox.8 €). Cina si cazare la hotel 5* in Marrakech.

28.04.2024 – Marrakech – Excursie la Valea Ourika cu pranz inclus (120 km) sau la Essaouira, pe Coasta Oceanului Atlantic (360 km)- excursie recomandata!
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orasului Marrakesh, odihna, sau participare la excursia optionala la Valea Ourika cu pranz inclus. Se pleaca dimineata spre Muntii Atlas, iar dupa 60 km parcursi va situati la aproximativ 1000m Altitudine. Valea Ourika este faimoasa pentru aerul curat si gradinile luxuriante. Veti descoperii sate micute, traditionale, situate pe panta muntelui, culturi terasate aproape de malurile raului.Veti vizita o casa traditionala berbera si veti intra in atmosfera vietii simple a localnicilor. Veti lua masa de pranz intr-o atmosfera traditionala. Va oferim si o varianta de excursie mai relaxanta la Oceanul Atlantic, spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea data de portughezi), localitate aflata in patrimoniul UNESCO. Se va face un scurt popas la o cooperativa ce produce renumitul ulei de argan, unde aveti posibilitatea sa achizitionati cosmetice naturale pe baza de ulei din arbore de argan si unde puteti fotografia arborii de argan- locul preferat al caprelor din zona. Essaouira a devenit foarte cunoscuta in 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70 strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se viziteaza Skala-fortareata din sec.al XVIII-lea. Seara, cina si cazare la hotel 5* in Marrakech.

29.09.2024 - Marrakech – Istanbul
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orasului Marrakech. Eliberarea camerelor la ora 12.00. Functie de disponibilitatea hotelului, se poate prelungii cazarea contra cost direct la receptia hotelului. Seara, la ora 19:30 transfer la aeroportul Menara din Marrakech si imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES TK622 cu decolare la ora locala 22.45 spre Istanbul.

30.09.2024 – Istanbul - Bucuresti
Aterizare la Istanbul la ora 05.35 local, trecere prin zona de tranzit a aeroportului si decolare cu TK1043 la ora locala 07.00 din Istanbul spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 08.15 local.


Servicii incluse:
Servicii incluse
7 nopti cazare, 7 mic dejunuri + 7 cine incluse: 2 nopti hotel 4/5* in Casablanca, 2 nopti hotel 4*sup in Fes, 3 nopti hotel 5* in Marrakech
Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat;
Transport avion Compania TURKISH AIRLINES cu orar informativ, pe ruta Otopeni – Istanbul - Casablanca si retur Marrakech – Istanbul - Bucuresti, cu un bagaj de cala de 30 kg maxim si un bagaj de cabina de 8 kg;
Vizitele mentionate in program pe traseu si tururi de oras incluse:
Tur oras Marrakech
Tur oras Fes
Tur Meknes si Volubilis
Tur oras Rabat
Tur oras Casablanca
Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
Asistenta turistica: ghid marocan si insotitor de grup roman din partea agentiei pe toata perioada excursiei

Pretul nu include
Asigurare Medicala si STORNO (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional.
Bacsisuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan si pt soferul local: 45 €/persoana, ce se predau insotitorului de grup la intalnirea pe aeroport
Excursii optionale, intrarea la Moscheea din Casablanca (15 €/persoana) si intrarea la Gradinile Majorelle din Marrakech (8 €/persoana); Excursie optionala la Essaouira sau la Valea Ourika
Prelungirea cazarii la hotel in ziua plecarii
Alte obiective turistice decat cele mentionate;
Bauturi la mese sau mesele nementionate in program;
Cheltuieli personale, inclusiv transportul bagajelor la hotel

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !
100

Oferta din categoria:


 
22.09 MAROC - CIRCUIT - ORASE IMPERIALE 2024 , avion , 7 nopti, pret/ persoana =1294Eur - 9 zile / 1294 EURO
Plecare Pana la
22.Sep.2024 30.Sep.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.03.2024




# #