Circuit MAURITIUS - Circuit & Sejur: 7 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + excursii = 1999 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

MAURITIUS - Circuit & Sejur: 7 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + excursii = 1999 euro/pers / 9 zile

» Plecari: 26.Nov.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 1999 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: BUCURESTI – VIENA - MAURITIUS – Tropical Escape, zona centrala, partea sudica,Pamantul celor 7 culori - VIENA – BUCURESTI


26 Noiembrie. BUCURESTI – VIENA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:20 pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS784 cu destinatia Mauritius, via Viena. Decolare la ora 13:20 si sosire in Viena la ora 14:00. Dupa escala, imbarcare pe zborul OS17 cu destinatia Mauritius cu decolare la ora 19:50 si relaxati-va.

27 Noiembrie. VIENA – MAURITIUS – Partea Nord
Sosire pe aeroportul din Mauritius la ora 09:05. Bonzour! Dupa indeplinirea formalitatilor vamale plecam spre partea de nord a acestei insule vulcanice – considerata un paradis pentru oricine ajunge sa paseasca aici. Petrecem prima parte a zilei explorand orasul Port Louis, capitala statului Mauritius si experimentam principalele sale atractii intr-un tur ghidat. Vibratiile coloniale ale orasului, minunile arhitecturale stralucitoare si privelistile uimitoare definesc perfect farmecul acestui oras exuberant. Urcam pana la Fort Adelaide, cunoscut sub numele “La Citadelle”, o fortareata militara construita de britanici pentru a apara capitala care o oferta vedere uluitoare asupa orasului. Cetatea veche, cu ziduri inalte din piatra gazduieste acum magazine si serveste drept loc pentru spectacole si alte evenimente culturale. Ne plimbam in Piata Centrala si Promenada, unde gasim o gama impresionanta de imbracaminte, suveniruri, legume locale si condimente exotice. Transfer la hotel. Cazare si cina Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa 4* sau similar Pointe aux Cannoniers.

28 Noiembrie. MAURITIUS – Tropical Escape
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a ne bucura de plajele idilice cu nisip alb marginite de palmieri si recife de corali. Zambetul larg si sincer al localnicilor fac din aceasta o destinatie extrem de primitoare. Ne relaxam in resortul ce ne oferta vederi remarcabile ale insulelor din nord, gradini tropicale si piscine spectaculoase. Apele cristaline sunt perfecte pentru scufundari, snorkeling, inot, caiac si acesta este doar inceputul. Un sejur la hotelul Canonnier este o evadare de vis din rutina de zi cu zi. Cazare si cina Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa 4* sau similar Pointe aux Cannoniers.

29 Noiembrie. MAURITIUS – Croaziera pe Coasta de Nord
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in resort sau optional, o Croaziera pur si simplu spectaculoasa la bordul unui catamaran. Navigam catre insulele Ilot Gabriel, Ile Plate si Celebra Coin de Mire care gazduieste o mare populatie de “Paille-en-Queue", pasare tropicala cu coada lunga, emblema transportatorului aerian din Mauritius. Avem posibilitatea sa facem snorkeling in lagunele cu ape linistite sau sa ne relaxam la soare. Savuram impreunua un pranz la gratar si bauturi locale. Intoarcere la hotel. Cazare si cina Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa 4* sau similar Pointe aux Cannoniers.

30 Noiembrie. MAURITIUS – zona CENTRALA – Partea Sudica
Mic dejun. Plecam spre centrul insulei si ne oprim la una dintre principalele puncte de atractie din Mauritius – o vedere panoramica asupra insulei la vulcanul adormit Trou aux Chefs. Craterul vulcanic inactiv este inconjurat de o padure luxurianta cu specii de plante indigene si pini giganti. Continuam cu o vizita cu ghid local la Grand Bassin – un lac situat intr-o zona de munte retrasa situat la aproximativ 600 de metri altitudine. Acesta este considerat sfant pentru locuitorii din Mauritius de credinta hindusa. Se spune ca apele lacului comunica cu apele sfinte ale Gangelui. Pe malul acestuia se gaseste un templu dedicat zeilor Shiva, Hanuman si Lakshmi, dar si o statuie uriasa a lui Shiva, cea mai mare din Mauritius. Transfer la hotel si relaxare la plaja. Amplasat pe o plaja alba uimitoare, Tamassa Resort 4* este inconjurat de munti spectaculosi si campuri dense de trestie de zahar. Marginit de o laguna turcoaz cu Oceanul Indian drept fundal, putem admira unele dintre cele mai bune apusuri de soare de pe insula. Cazare si cina Hotel Tamassa 4* sau similar Bel Ombre.

01 Decembrie. MAURITIUS – Pamantul celor 7 culori
Mic dejun. Plecam catre o destinatie inedita si colorata din Mauritius, principalul geoparc al insulei – Pamantul cel 7 culori de la Chamarel. Acesta ofera o experienta unica iubitorilor de natura si celor care doresc sa inteleaga mai bine acest fenomen geologic rar cu o istorie de peste 600 milioane de ani. Vedem dune de nisip rosu, maro, violet, verde, albastru, violet si galben, asezate in mijlocul unei vegetatii verzi si luxuriante, cu lantul muntos Black River in fundal. Admiram si Cascada Chamarel, cea mai inalta cascada cu o singura picatura din Mauritius, cu o inaltime de aproximativ 100 de metri. Ne deplasam catre Rhumeria de Chamarel, o distilerie cu o istorie bogata adanc inradacinata in traditia mauritiana a productiei de rom. Turul ghidat ne poarta intr-o calatorie prin intregul proces de fabricare a romului, de la campurile in care se cultiva trestia de zahar pana la camera de imbuteliere unde produsul finit este pregatit pentru expediere. Nicio vizita la distileria Chamarel nu ar fi completa fara o degustare din deliciosul lor rom. Indiferent daca il preferati simplu sau intr-un cocktail, acesta o sa va lase cu siguranta o impresie de durata asupra papilelor gustative. Ultima oprire o facem la Black River Gorges unde amestecul de peisaje naturale muntoase, padurile tropicale dense si fauna salbatica fascinanta creeaza unul dintre cele mai magnifice locuri din lume de fotografiat. Intoarcere la hotel. Cazare si cina Hotel Tamassa 4* sau similar Bel Ombre.

02 Decembrie. MAURITIUS – Croaziera pe Coasta de Vest si Inot cu Delfinii
Mic dejun. Timp liber sau optional, o croaziera pe Coasta de Vest. Astazi ne bucuram de o experienta unica si incredibil de emotionanta. Pornim intr-o plimbare matinala cu barca de mare viteza unde vom observa peisaje de o frumusete aparte si animale minunate. Vom avea ocazia sa inotam cu delfinii jucausi in habitatul lor natural. Dupa aceea ne indreptam spre faimoasa Crystal Rock unde putem facem snorkeling in reciful de corali din laguna Tamarin si ne bucuram de privelistea muntelui Le Morne Brabant, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. In continuare ne indreptam spre insula Benitiers pentru a savura un pranz delicios cu bauturi locale incluse. Dupa pranz, avem timp liber pentru relaxare la plaja. Intoarcere la hotel. Cazare si cina Hotel Tamassa 4* sau similar Bel Ombre.

03 Decembrie. MAURITIUS – Excursie in Sud la plajele salbatice & Vanilla Park
Mic dejun. Timp liber sau optional, o excursie in Sud la plajele salbatice & Vanilla Park. Fie ca este vorba de drumetii prin munti, plaje si parcuri nationale, aceasta este cu adevarat o destinatie pentru toata lumea. Astazi exploram partea salbatica a insulei cunoscuta pentru frumusetea sa naturala si pentru coastele salbatice. Ne plimbam printr-un cadru verde tropical, unde palmierii si bambusul urias ofera umbra sutelor de crocodili de Nil si o multime de broaste testoase Aldabra. Il intalnim pe Domino, testoasa uriasa de 110 ani care cantareste aproximatix 275 kg. Mergand mai departe ne bucuram de o fauna exuberanta formata din iguane, maimute, manguste, lilieci mauritieni, geckos, cameleoni si multe altele. Luam un pranz autentic creol la un restaurant local cu o vedere incredibila asupra stancilor negre. Ne oprim pentru a admira privelistile uluitoare de la Gris Gris si La Roche Qui Pleure – moment perfect pentru iubitorii de fotografie. Completam ziua timp liber pentru relaxare pe una dintre cele mai frumoase plaje din sud, St. Felix. Intoarcere la hotel. Cazare si cina Hotel Brabant Tamassa 4* sau similar Bel Ombre.

04 Decembrie. MAURITIUS - VIENA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines OS18. Decolare la ora 10:45 si ajungem in Viena la ora 18:35. Dupa scurta escala, decolare la ora 21:15 pe zborul OS787 cu destinatia Bucuresti, si sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 23:50.


Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti – Mauritius - Bucuresti, via Viena, compania Austrian Airlines
- Taxele de aeroport, cu bagaj de mana de 8 kg + bagaj de cala 23 kg
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport
- Transport cu autocar local modern, pe durata circuitului
- 3 nopti cazare standard la Hotel Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa 4*
- 4 nopti cazare standard la Hotel Tamassa 4* Bel Ombre
- Mese incluse : DEMIPENSIUNE
- Excursie in Port Louis si cu ghid local
- Excursie in Centrul Insulei : Trou aux Cerfs, lacul si templul Grand Bassin si ghid local
- Excursie la Chamarel & Pamantul celor 7 culori si cu ghid local
- Vizita la fabrica de rom cu degustare
- Insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala (obligatorie), asigurare storno
-Taxele de oras, se achita individual la receptia hotelului
-Bilete de intrare la obiectivele turistice, bauturi, mese optionale
-Excursiile optionale
-Bacsisuri recomandate pentru ghidul local si soferi: 25 eur/pers Note: bacsisurile se achita numerar direct insotitorului de grup la sosire, bacsisurile nu se refera si la excursiile opţionale.

Transferuri gratuite din urmatoarele orase: SIBIU, FAGARAS, BRASOV, SINAIA, CAMPINA, PLOIESTI, TARGOVISTE, RM. VÂLCEA, PITESTI, CRAIOVA, BACAU, FOCSANI, RM. SARAT, BUZAU, GALATI, BRAILA, TULCEA, CONSTANTA, MEDGIDIA, SLATINA.

EXCURSII OPTIONALE (se incaseaza din agentie, la inscriere):
- Croaziera pe Coasta de Nord cu pranz: 145 euro/persoana
- Croaziera pe Coasta de Vest, inot cu Delfinii si pranz: 165 euro/persoana
- Excursie in Sud la plajele salbatice, Vanilla Park si pranz creol: 120 euro/persoana
Nota: Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 15 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau tarifele vor fi recalculata in functie de numarul de participanti.

Conditii de plata: 30% la inscriere , 20% pana la 60 de zile inainte de plecare, diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

Oferta din categoria:


 
MAURITIUS - Circuit & Sejur: 7 nopti cazare 4* cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + excursii = 1999 euro/pers - 9 zile / 1999 EURO
Plecare Pana la
26.Nov.2024 04.Dec.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 15.03.2024




# #