Circuit Oferta speciala PORTUGALIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = 895 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Oferta speciala PORTUGALIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = 895 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 04.Jun.2024, 11.Jun.2024, 18.Jun.2024, 25.Jun.2024, 02.Jul.2024, 09.Jul.2024, 16.Jul.2024, 23.Jul.2024, 30.Jul.2024, 06.Aug.2024, 13.Aug.2024, 20.Aug.2024, 27.Aug.2024, 03.Sep.2024, 10.Sep.2024, 17.Sep.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 895 EURO de persoana

» Categorie cazare 3*

» Traseu: Lisabona – Queluz – Sintra– Cabo da Roca - Porto – Coimbra – Viana do Castelo - Braga – Guimaraes Fatima– Tomar – Batalha – Alcobaca– Nazare - Obidos - Cascais – Estoril – Algarve


Ziua 1 - Bucuresti – Faro – Lisabona
Calatoria noastra incepe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Faro. Dupa aterizare pornim spre Lisabona. Sosire si cazare la hotel in Lisabona.

Ziua 2 - Lisabona – Queluz – Sintra – Cabo da Roca
Praça do Comércio este piata publica in care ne tragem sufletul alaturi de oamenii locului, in timp ce ne bucuram de privelistea uimitoare oferita de estuarul raului Tejo. Ne odihnim la o pauza de cafea si ne rasfatam cu celebrele pasteis de nata, aromate, din foietaj pufos si crema onctuoasa. Asteapta la rand, Piata Rossio, asa cum numesc localnicii din Lisabona istorica Praca de Dom Pedro IV din districtul Baixa. Statuia inalta de 27 de metri, ce il intruchipeaza pe Dom Pedro IV, ne lasa fara cuvinte! Monumentul are, la baza, patru statui alegorice. Sub forma a patru figuri feminine, acestea intruchipeaza patru virtuti importante in cultura portugheza: Puterea, Moderatia, Justitia si Intelepciunea. Trecem si pe langa libraria Bertrand. Desi nu impresioneaza neaparat prin marime, are un secret uluitor: este cea mai veche librarie din lume, infiintata fiind in 1732!
Timp liber la dispozitie in Lisabona sau optional excursie in vestul Portugaliei. Incepem cu Palatul Queluz, construit in sec.al XVII-lea si servea drept resedinta de vara al Regelui Pedro al II-lea. Ulterior edificiul a fost largit si transformat intr-un splendid palat roz ce imbina mai multe stiluri arhitecturale : Baroc, Rocaille si Neoclasic. Ne continuam excursia noastra de azi spre Sintra, un orasel de un pitoresc aparte intrat in Patrimoniul UNESCO datorita elegantelor palate construite aici (inclusiv resedinta de vara a fostei case regale), apoi deplasare spre Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei. In cursul serii ne reintoarcem in Lisabona pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 3 - Lisabona - Coimbra - Porto
Alto Douro este regiunea unde se produce vinul de Porto, insa, il gasim in toata Portugalia. In unele crame si podgorii de pe malul fluviului Douro poti chiar sa iti creezi propriul vin, dupa gust si preferinte. Orice varianta ai alege, nu uita ca vinul de Porto este grozav de bun si grozav de tare!
Dupa turul de oras ne indreptam catre hotelul nostru. Cazare la hotel in Porto.

Ziua 4 - Porto - Viana do Castelo – Braga – Guimarães
Dupa micul dejun va propunem o incursiune in nordul Portugaliei. Excursia optionala incepe cu Viana do Castelo. Viana se mandreste cu una dintre cele mai fotografiate privelisti de coasta din Portugalia, incadrand templul din Santa Luzia, inspirat de Sacre Coeur din Paris, aflat pe panta dealului intr-un decor format din plajele idilice, dupa cat se pare, de dedesubt. In realitate estuarul raului Lima este acum distrus de structurile industriale, insa orasul in sine, invizibil in aceasta imagine clasica, este o surpriza placuta. Strazile pietonale, bogatia de arhitectura in stil baroc sau renascentist, restaurantele bune si atmosfera relaxanta sunt excelente pentru o vizita agreabila. Coboram apoi spre superbul oras Braga, cu o istorie milenara si un rol de prim rang atat in plan religios, cat si cultural, ceea ce i-a atras denumirea de “Roma Portugaliei. Aici vizitam Santuario Bom Jesus do Monte, cu scari magnifice in stil baroc, deservit de cel mai vechi funicular cu mecanism hidraulic din Peninsula Iberica.
Ultimul punct pe lista noastra de azi este Guimarães, locul unde natiunea Portugheza a fost inradacinata in secolul al XII-lea, cand Alfonso Henriques, urmasul contelui Portucaliei, a alungat maurii si s-a declarat pe sine rege. Tronul sau regal a fost castelul care domina Guimarães, construit in secolul al X-lea pentru a proteja manastirea Nossa Senhora da Oliveira. Zidurile castelului au fost restaurate fidel fapt ce perimite vizitatorilor sa mearga pe metereze. Statutul istoric, gastronomia, biserica si un pic de verva contemporana se combina in acest oras medieval care este pe lista Patrimoiului Universal. Cu o armonie arhitecturala rara si transformat inteligent in oras pentru pietoni, Guimarães este un oras care trebuie vizitat. Seara ne vom intoarce pentru cazare la acelasi hotel din Porto.

Ziua 5 - Porto – Fatima - Tomar
Dimineata dupa micul dejun plecare spre Fatima, orasel care s-a dezvoltat dupa ce in 1917 trei copiii au povestit ca au avut o viziune cu Sfanta Fecioara Maria, devenind renumit loc de pelerinaj. Ajungem la hotel unde ne vom caza si vom avea timp liber. Va propunem o excursie optionala optionala in Tomar pentru a se admira castelul Cavalerilor Templieri si splendida manastire de la Tomar – Manastirea Ordinului lui Hristos. La origine, ansamblul de cladiri a fost o fortareata a Ordinului Templierilor. Dupa dizolvarea Ordinului Cavalerilor Templieri, in secolul al XIV-lea, ramura portugheza a Ordinului s-a transformat in Ordinul Cavalerilor lui Hristos si a sprijinit intreaga campanie de descoperiri maritime ale Portugaliei secolului al XV-lea. Din 1983, Manastirea se afla pe lista patrimoniului mondial al UNESCO. Cazare la hotel in Fatima.

Ziua 6 - Fatima – Manastirile Alcobaca si Batalha - Nazare – Obidos
In Obidos, este celebru lichiorul de Ginja. Cu gust de cirese, dulceata sa parfumata se lasa degustata cu ochii inchisi, savurand fiecare acord din buchetul de arome pe care nu il poti uita, odata descoperit. Este ideal si pentru adus acasa, drept suvenir! Seara ne vom intoarce pentru cazare la acelasi hotel din Fatima.

Ziua 7 - Fatima - Lisabona - Cascais – Estoril
Mic dejun. Ne indreptam spre Lisabona pentru a vizita Panteonul Lisabonei si Manastirea Sao Vicente, unde se afla mormintele Casei regale de Braganza. Dupa pranz, timp liber la dispozitie in Lisabona sau optional excursie in renumitele statiuni de pe malul Atlanticului, Cascais si Estoril. Spre seara pornim spre Algarve. Cazare la hotel in zona Algarve.

Ziua 8 - Faro – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Faro pentru zborul spre tara.


Servicii incluse:
Bilet de avion Bucuresti - Faro ÅŸi retur (in functie de orarul de zbor al companiilor aeriene, zborul poate fi si cu escala)
Taxe de aeroport
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Transport cu autocar/minibus clasificat
7 nopti cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun
Insoţitor din partea agenţiei

Nu sunt incluse:
Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel, alte taxe şi cheltuieli personale
Excursiile optionale, pentru grup minim de 25 de persoane
Asigurare de calatorie (storno + medicala)

Excursii optionale
1. Excursie Queluz, Sintra, Cabo da Roca - 60 €/pers.
2. Excursie Viana do Castelo, Braga si Guimaraes - 60 €/pers.
3. Excursie Tomar - 50 €/pers.
4. Excursie Batalha, Alcobaca, Nazare, Obidos - 60 €/pers.
5. Excursie Cascais si Estoril - 50 €/pers.
NOU! 10% Discount la achitarea din tara a excursiior optionale

Servicii optionale:
Locuri premium – 35 €/pers. (se rezerva la cerere, locuri in autocar pe prima bancheta)
Locuri preferentiale - 25 €/pers. (se rezerva cronologic, locuri in autocar pe banchetele a doua si a treia);
Locuri cu reducere - reducere 15 €/pers. (se rezerva la cerere, locuri pe ultima bancheta din autocar);

Reduceri si suplimente
Supliment de single – 295 €
Reducere copil 6-12 ani - 30 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
Reducere al 3-lea adult in camera - 20 €

Disponibilitatea si tariful sejurului sunt valabile in momentul postarii ofertei; datorita dinamicitatii domeniului acestea se pot modifica de la un moment la altul, motiv pentru care va rugam sa verificati situatia momentana la agentie.

Oferta din categoria:


 
Oferta speciala PORTUGALIA - 7 nopti cazare cu mic dejun + transport avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = 895 euro/pers - 8 zile / 895 EURO
Plecare Pana la
04.Jun.2024 11.Jun.2024 Rezervare
11.Jun.2024 18.Jun.2024 Rezervare
18.Jun.2024 25.Jun.2024 Rezervare
25.Jun.2024 02.Jul.2024 Rezervare
02.Jul.2024 09.Jul.2024 Rezervare
09.Jul.2024 16.Jul.2024 Rezervare
16.Jul.2024 23.Jul.2024 Rezervare
23.Jul.2024 30.Jul.2024 Rezervare
30.Jul.2024 06.Aug.2024 Rezervare
06.Aug.2024 13.Aug.2024 Rezervare
13.Aug.2024 20.Aug.2024 Rezervare
20.Aug.2024 27.Aug.2024 Rezervare
27.Aug.2024 03.Sep.2024 Rezervare
03.Sep.2024 10.Sep.2024 Rezervare
10.Sep.2024 17.Sep.2024 Rezervare
17.Sep.2024 24.Sep.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.03.2024




# #