Circuit Giardini di Zoe Castelul Lupilor Cetatea Devei Castelul Huniazilor

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Giardini di Zoe Castelul Lupilor Cetatea Devei Castelul Huniazilor / 2 zile

» Plecari: 18.May.2024

» Transport: cu Autocar
» Durata: 2 zile
» Pret: de la 490 RON de persoana
Oferta valabila pana la date de: 17.05.2024
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Bucuresti – Valcea – Deva – Hunedoara


Ziua I : Sambata Ora 06.00 Intalnire la parcare Piata Constitutiei (in fata Casei Poporului) si plecare pe traseu mentionat, vom face oprire pentru pauza de masa pe Valea Oltului .Continuam traseu catre Deva iar prima vizita o facem la I Giardini di Zoe, un proiect de suflet al proprietarului, dl. Giovanni Salvatelli, un italian din zona Ancona, regiunea Marche. Amenajarea acestor grădini de basm a început în anul 2003, dl. Salvatelli susține că acest loc l-a atras de la prima vizită, deoarece are un spirit pozitiv. Grădina poartă numele nepoatei sale Zoe, dar ar putea reprezenta prototipul femeii ideale, deoarece în grădină găsești echilibru. Proiectul a fost conceput după planuri proprii, pe care le-a dezvoltat fără niciun ajutor specializat. Proprietarul a început să amenajeze o parte de teren pentru nepotul său Achille, concretizată într-un labirint. Din anul 2018, Giardini di Zoe a devenit obiectiv turistic, reușind să își câștige popularitatea prin îmbinarea armonioasă a plantelor cu obiectele decorative. Au fost aduse din Italia (vase, coloane și fatani din materiale naturale cum ar fi travertinul și piatra vulcanică numită Peperino. Prin viziune, dăruire, iubire și muncă I Giardini di Zoe a ajuns cea mai frumoasă grădina aristocrată din România.
Vizitam apoi Castelul Lupilor ,amplasat pe locurile genezei uneia dintre cele mai vechi legende istorice ale Romaniei. Aici Marele Lup Alb a unit sub comanda sa toti lupii din Dacia pentru a fi de ajutor stramosilor daci. Adevarul acestei legende dainuieste si azi, filmari de noapte efectuate de o echipa specializata din Italia pe Dealul Rosile. In anul 2008, surprinzand aparitii fantomatice de luptatori insotiti de lupi. Actuala cladire a Castelului Lupilor este, in fapt, rezultatul unui proces migalos de consolidare, restaurare si extindere a unui castel medieval. Folosit ulterior in secolul XVIII, ca loc de cazarmare pentru ofiterii garnizoanei Austro-Ungare. Învăluit intr-o aură de mister medieval Castelul Lupilor este fără indoială un reper al istoriei şi ospitalităţii din Transilvania. Meleagurile lui Vlad ţepes (Dracula), principe aflat sub semnul dragonului (corp de şarpe şi cap de lup). Datorita locatiei sale, Castelul Lupilor constituie o oaza de liniste si relaxare. Castelul Lupilor pastreaza vii traditiile ospitalitatii medievale transilvanene. Cazare la hotel /pensiune in zona Hunedoara/Deva.
Ziua II : Duminica – Micul dejun . Vizitam Castelul Huniazilor (cel mai frumos castel din Romania). Monumentul are un farmec aparte datorat stilurilor de construcţie diverse, a prezenţei unor inovaţii în plan militar şi civil, precum şi vieţii tumultoase de curte care l-a animat vreme de peste 400 de ani. Castelul Corvinilor impresionează prin prezenţa sa, ce domină oraşul Hunedoara. Pentru cei atraşi de evul mediu, castelul reprezintă un monument singular în România, printre cele mai atractive din spaţiul european. Vizita se face cu ghid. Vizitam apoi Cetatea Devei, una dintre cele mai importante fortificaţii de Ev Mediu din Transilvania și una dintre atracțiile de prim rang din judetul Hunedoara . Grație poziționării sale pe dealul care a ajuns să-i poarte numele (Dealul Cetății) fortăreața a fost un punct strategic de apărare pe Valea Mureșului, la granița de astăzi dintre Transilvania și Banat, pe principala arteră de legătură a României cu centrul și vestul Europei.
Pauza de masa si plecare catre Bucuresti pe acelasi traseu , Sibiu, Valcea, Pitesti, Bucuresti , sosire seara in functie de trafic .
Tarif : 490 lei / persoana (acceptam si tichete de vacanta)
Tarif camera single: 600 lei/persoana


Servicii incluse:
Tariful include:
- transport autocar clasificat, cu aer conditionat;
- 1 noapte cazare cu mic dejun in Hunedoara/Deva
- vizite conform programului
- insotitor de grup

Tariful nu include:
- Mesele nespecificate in program;
- bilet de intrare la I Gardini di Zoe ~ 30 lei/pers
- bilet de intrare la Castelul Lupilor – 25 lei/pers
- bilet de intrare Castelul Huniazilor – 45 lei/adult ; 11 lei /elev/student ; 23 lei /pensionar;

Oferta din categoria:


 
Giardini di Zoe Castelul Lupilor Cetatea Devei Castelul Huniazilor - 2 zile / 490 RON
Plecare Pana la
18.May.2024 19.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 24.04.2024




# #