Circuit Circuit Paste Spania - Maura - Maroc - Gibraltar

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Circuit Paste Spania - Maura - Maroc - Gibraltar / 10 zile

» Plecari: 30.Apr.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 1359 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Malaga - Algeciras - Granada (Complexul Alhambra) - Gibraltar - Tanger - Rabat - Casablanca - Marrakech - Ouarzazate - Meknes - Fez - Meknes - Algeciras - Sevilla - Cordoba - Malaga


Ziua 1. Bucuresti - Malaga - Algeciras
Ora 14:40 intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Malaga la ora 17:50. Aterizare la 21:00. Transfer la hotel in zona Algeciras.

Ziua 2. Algeciras - Gibraltar
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic. Cazare in zona Algeciras.

Ziua 3. Algeciras - Tanger - Rabat - Casablanca
Mic dejun. Transfer de la hotel in port, plecam din portul Algeciras in jurul orei 10:00 si vom ajunge in Tanger Med la ora 10:30 (diferenta de fus orar). Vom traversa stramtoarea Gibraltar, catre Tanger si ne continuam drumul pana in Rabat, capitala Marocului. In functie de trafic putem face scurte vizite si la: Palatul Regal (exterior), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Plecam spre Casablanca, unde ne cazam.

Ziua 4. Casablanca - Marrakech
Mic dejun. Vom incepe zua cu vizita la: Moscheea Hassan al II-lea, Piata Mohamed al V-lea si Piata Natiunilor Unite. Mic dejun. Continuam cu Marrakech - al doilea cel mai vechi oras Imperial, fondat de catre Almoravizi in sec. Al XI-lea, cunoscut si sub numele de Perla Sudului, unde vom face un tur panoramic de oras, ce include Moscheea Koutoubia si Palatul Bahia. Vom vedea plantatiile de maslini de la Menara si Piata Jamaa El Fna. Cazare in Marrakech.

Ziua 5. Marrakech - Ouarzazate, poarta Saharei
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Ouarzazate - ne vom indrepta spre Muntii Atlas, admirand peisaje pitoresti si spectaculoase, si vom traversa trecatoarea Tiz-in-Tichka, situata la o altitudine de 2260 de metri deasupra nivelului marii. Pe masura ce drumul incepe sa se indrepte spre Quarzazate calatorii vor putea sa se minuneze in regiunile pre-Sahara care se afla uscate si nemiscate si varfurile tacute ale marilor Munti Atlas. Quarzazate, este un oras in sudul Marocului, si resedinta provinciei cu acelasi nume, fiind supranumit “Poarta Desertului”. Nenumaratele Kasbah din desert, munti si campii aride, vai si oaze luxuriante, palmieri si satele pe pamant rosu dau farmec acestei zone, constituind un punct de atractie turistica importanta. Vom vizita aici asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout, declarate monumente internationale, care fac parte din Patrimoniul UNESCO. Vom vizita asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout. Ne intoarcem in Marrakech. Cazare in Marrakech.

Ziua 6. Marrakech - Meknes - Fez
Mic dejun. Plecam catre Fez cu un scurt popas in Meknes, fosta capitala imperiala. Cazare in Fez.

Ziua 7. Fez
Mic dejun. Avem la dispozitie o zi intreaga pentru vizitarea orasului Fez, capitala religioasa a Marocului , nul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului. Initial o mica asezare pe malurile raului cu acelasi nume, Fez are in prezent trei parti distincte care se intind pe dealurile din jur. La distanta de 3 km de Ville Nouvelle, partea cea mai noua a orasului, se afla medina, partea veche. Veti intalni un stil de viata total necunoscut dar fascinant. Medina, aici impartita in doua, este cea mai veche parte a asezarilor arabe caracterizate printr-un labirint de strazi inguste care se intersecteaza intre ele si care sunt pline de buticuri cu produse de artizanat local. Fez-al-Bali, cea mai mare dintre cele doua medina din Fez, este un oras medieval care s-a pastrat aproape intact de-a lungul timpului. Vizitam: Palatul Regal Dar El Makhzen (exterior), Medina medievala, Moulay Idriss, Moscheea Karaouin. Cazare in Fez.

Ziua 8. Fez - Tanger - Algeciras
Dupa micul dejun, plecam catre Tanger pentru traversare cu feribotul spre portul Algeciras, plecam in jurul orei 18:00 si ajungem la destinatie in jurul orei 20:30. Sosire in Spania si cazare in zona Granada.

Ziua 9. Granada - Complexul Alhambra
Mic dejun. In Granada vom face un tur de oras. Optional, vizita la Complexul Alhambra (Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba si Palatul lui Carol al V-lea). Cazare in zona Sevilla.

Ziua 10. Sevilla - Cordoba - Malaga - Bucuresti
Mic dejun. In functie de orarul de zbor continuam cu transfer la aeroport sau cu scurt tur de Sevilla. Continuam cu Cordoba - se viziteaza Moscheea Mezquita, unica in lume. In Sevilla vizitam catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei - una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa - locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929.

Transfer la aeroportul Malaga, pentru zborul catre Bucuresti de la ora 22:00. Sosire in Bucuresti in jurul orei 02:50.


Servicii incluse:
Servicii incluse
• Transport avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania Hisky;
• Taxele de aeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
• 2 nopti cazare cu mic dejun in zona Algeciras la hotel de 3*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Casablanca la hotel de 4*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Marrakesh la hotel de 3*;
• 2 nopti de cazare cu mic dejun in Fez la hoteluri de 3*-4*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Sevilla la hotel de 3*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in zona Granada la hotel de 3*;
• Ghid local la obiectivele turistice din Fez si Marrakesh;
• Transport feribot pe ruta: Algeciras - Tanger - Algeciras;
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz - categoria locala;
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• Asistenta turistica in limba romana (ghid roman);

Nu sunt incluse
• Casablanca: Imperial Casablanca Hotel Spa 4* categoria locala, 291, Boulevard Mohamed V Angle Rue Azilal, Ex Rond Point Shell، Casablanca 20110, Morocco, sau similar.
• Marrakesh: Hotel Hotel Marrakech House 3* categoria locala, N°1, Avenue Abdelkrim Al Khattabi lot Bouizgaren Gueliz, 40000 Marrakech, sau similar.
• Fez: Hotel Ibis 3*, Avenue Des Almohades - Place De La Gare Oncf, 30000 Fes, sau similar.
• Algeciras: Mercure Algecira 3*, Cl Malta 1 - 11204 - Algeciras - sau similar.
• Granada - Hotel Don Juan 3*, Martinez de la Rosa 9, Ronda District, 18002 Granada, Spain sau similar
• Sevilla: Hotel Dona Carmela 3*, Calle De Jerez, 72 sau similar.

Suplimente, reduceri
Supliment camera single: 309 euro; copil sub 12 ani 999 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Orar de zbor
Bucuresti 17:50 / Malaga 21:00
Malaga 22:00 / Bucuresti 02:50
Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.
Compania HiSky

et

Oferta din categoria:


 
Circuit Paste Spania - Maura - Maroc - Gibraltar - 10 zile / 1359 EURO
Plecare Pana la
30.Apr.2024 09.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 04.03.2024




# #