Circuit COSTA DEL SOL - PROGRAM SOCIAL FARA LIMITA DE VARSTA, FARA TAXA DE NONSENIORI

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

COSTA DEL SOL - PROGRAM SOCIAL FARA LIMITA DE VARSTA, FARA TAXA DE NONSENIORI / 8 zile

» Plecari: 30.May.2024, 23.May.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 689 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: COSTA DEL SOL


Descriere Program
Ziua 1. Bucuresti – Malaga – Costa del Sol
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 14:50 pentru imbarcare la cursa Hisky H40261 cu decolare la ora 17.50 spre Malaga. Aterizare la Malaga la ora 21.00. Dupa preluarea bagajelor, transfer in Costa del Sol. Seara, cazare la hotel 4*.

Zilele 2 – 7. Costa del Sol / Hotel 4* in Costa del Sol – Demipensiune (un pahar de vin si apa la mese)
Timp liber pentru odihna, plaja, sau pentru activitati optionale de-a lungul incantatoarei Coste del Sol. Pe langa satele albe ale localnicilor, ascunse in munti, oferind privelisti incredibile, in Costa del Sol exista plaje cu nisip auriu, hoteluri superbe, vile de poveste ale vedetelor de la Hollywood, piscine si baruri de lux, restaurante traditionale si o vreme excelenta tot timpul anului. „Coasta Soarelui” este considerat cel mai frumos litoral continental al Marii Mediterane. Are o intindere de 160 km, dintre care cea mai mare parte, de peste 100 km este la vest de capitala Andaluziei. Datorita darniciei naturii, multitudinii de atractii turistice si distractiilor turistice propuse in Malaga, Granada, Sevilla, Cordoba, Cadiz - Costa del Sol este cea mai vizitata zona turistica a Mediteranei. Inscrierea pentru excursii optionale se face la fata locului, la ghidul local al partenerului.

Ziua 8. Costa del Sol – Malaga / Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Check-out. Transfer de la hotelul din Costa del Sol la Aeroportul din Malaga. Imbarcare la cursa Hisky H40262 cu decolare la ora locala 22:00 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 02:50 dimineata (08.05).
Descriere Hotel
Hotel 4*, demipensiune; Hotelul va fi anuntat in saptamana dinaintea plecarii, impreuna cu informarea si biletul de avion).

Excursii optionale - preturi informative
Granada & Alhambra (excursie de o zi): 85 Euro/persoana
Palatul Alhambra este cel mai frumos castel medieval din Europa şi unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură islamică. Alhambra a fost palatul, citadela şi fortăreaţa regilor mauri pana la căderea Granadei. Datorită maiestriei cu care a fost construit, acesta nu a fost daramat, ci a ramas mai departe in folosinta ca palat regal. Aici se găsesc edificii proeminente din epoci diferite, precum Palatul renascentist al regelui Carlos al V-lea, unde se află Muzeul Alhambra şi Muzeul Artelor Frumoase (Museo de Bellas de Artes).Grădinile Alhambra simbolizează apogeul unei lungi tradiţii de grădinărit, care a inceput in Cordoba la mijlocul secolului al VIII-lea. Tariful include: transport cu autocarul, bilet de intrare Alhambra si Generalife, vizita Albaicin(1h), vizita Alhambra(3h), ghid oficial de limba romana, audio vox Alhambra.

Córdoba (excursie de o zi): 80 Euro/persoana
Cordoba este un important punct de referinta a culturii europene, un amestec al diverselor culturi care s-au stabilit aici de-a lungul istoriei. Orasul a fost declarat patrimoniu mondial. Centrul istoric al orasului este o aglomerare de stradute, alei, piete si cladiri varuite, dispuse in jurul Catedralei - Moschee. Putine locuri din lume se pot lauda ca au fost capitala Hispaniei Ulterior in timpul Imperiului roman si capitala Califatului Umayyad. Splendoarea vremurilot trecute se regaseste in bogatia intelectuala a acestui centru cultural, Cordoba dand nastere unor figuri precum Seneca, Averroes si Maimonides. Fara a-si neglija trecutul, Cordoba este un oras modern care s-a adaptat prezentului si cerintelor turismului. Orasul este sinonim cu arta si cultura, datorita numeroaselor evenimente culturale care se organizeaza aici pe parcursul anului - festivaluri de flamenco, concerte, balet si alte activitati care vin in completarea muzeelor si a vietii de noapte animate. Tariful include: transport cu autocarul, bilet de intrare moschee - catedrala, vizita in vechiul cartier evreiesc, vizita ateliere de piele, timp liber in central orasului (2h), ghid oficial de limba romana, audio vox.

Sevilla (excursie de o zi): 85 Euro/persoana
Sevilia sau Sevilla, capitala regiunii spaniole Andalusia, este unul dintre cele mai vechi orase din Europa. Arhitectura acestui oras este o reflexie a istoriei sale tumultoase cu perioade lungi de ocupatie de catre Imperiului Roman si mai tarziu de catre Mauri. Acest oras este locul in care a luat nastere un fenomen care deja a depasit granitele Spaniei; este vorba de tapas. La tot pasul se gasesc restaurante, cafenele si baruri care servesc mancaruri si bauturi tipic andaluze. Dintre obiectivele turistice se disting masiva catedrala gotica – cea mai mare din lume – si palatul Alcazar, o atractie care taie rasuflarea oricarui turist. Printre aleile ca un labirint din Santa Cruz, fostul cartier evreiesc al orasului, turistii se pot bucura de o atmosfera plina de liniste iar malurile raului Guadalquivir, al doilea rau ca marime din Spania, sunt cu adevarat incantatoare si aici inca se poate vedea ca acesta este locul unde a luat nastere celebrul flamenco. Daca mergeti in Sevilia primavara veti putea participa la procesiunile din Semana Santa (saptamana sfanta), iar doua saptamani mai tarziu puteti participa la Feria de Abril (targul din aprilie), o fiesta a dansului ce dureaza o saptamana intreaga. Excursia la Sevilla cuprinde: Piata Americii, Piata Spaniei, Barrio de Santa Cruz, Catedrala. Tariful include: transport cu autocarul, bilet de intrare catedrala Santa Maria de la Sede, vizita Piata Americii, Piata Spaniei, timp liber in centrul orasului (1h30 min), vizita catedrala interior, ghid oficial de limba romana, audio vox inclus la catedrala.

Gibraltar: 84 Euro/persoana
Gibraltar este teritoriu de peste mari al Marii Britanii, situat pe coasta de sud a Spaniei, la rascrucea dintre Oceanul Atlantic si Marea Mediterana.Intinderea de apa ce separa Gibraltar de Africa de nord se numeste Stramtoarea Gibraltar si de-a lungul istoriei a jucat un rol strategic in luptele pentru controlul rutelor marine din Mediterana. Stanca Gibraltar cuprinde 143 de pesteri,(Pestera Sf. Mihail este cea mai mare, plina de stalactite si stalagmite, cu sali avand diferite denumiri, in final se ajunge intr-o sala mare amanajata pentru evenimente artistice). peste 48 km de drumuri si kilometri intregi de tuneluri. Inconjurat aproape in totalitate de mare, Gibraltar are sase plaje publice. Se spune ca Gibraltarul a fost capatul apusean al lumii cunoscute, Lumea Antica desemnandu-l ca fiind una din cele doua coloane ale lui Hercules. «Stanca» domină cu impozanţa sa stramtoarea de aproximativ 20 km care desparte Africa marocana de Spania, fiind un amestec de necrezut intre influentele spaniole, britanice si maure, separand ingustul drum dintre Mediterana si Oceanul Atlantic, catre «Indii». La intoarcere vom vizita Puerto Banus, un port de lux si un important centru de divertisment, care este vizitat anual de milioane de turiști. Tariful include: transport cu autocar, ghid de limba romana, timp liber in Gibraltar, oprire in Puerto Banus la intoarcere, intrare in rezervatia naturala, tur Gibraltar, vizita la maimute si intrare in pestera Sf Mihail. § (Preturile excursiilor optionale sunt calculate pentru un numar minim de 15 participanti)
Conditii de realizare a grupului
GRUP MINIM 20 PERSOANE. Pentru un grup mai mic de 20 pax, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 10 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.


Servicii incluse:
Servicii incluse
Bilet de avion, zbor direct Bucuresti-Malaga-Bucuresti;
1 bagaj de cala 158 cm (23 kg /persoana); 1 bagaj de mana 90 cm (8kg/persoana);
Cazare 7 nopti cu DEMIPENSIUNE (apa si vin incluse) la hotel 4* in Costa Del Sol;
Transfer shuttle aeroport Malaga-hotel-aeroport Malaga;
Cocktail de bun venit!
Asistenta turistica.

Pretul nu include
Intrarile la obiectivele turistice;
Asigurarea medicala;
Excursiile optionale;
Taxele de statiune (se achita la hotel);
Alte servicii decat cele mentionate in program;

Oferta din categoria:


 
COSTA DEL SOL - PROGRAM SOCIAL FARA LIMITA DE VARSTA, FARA TAXA DE NONSENIORI - 8 zile / 689 EURO
Plecare Pana la
30.May.2024 06.Jun.2024 Rezervare
23.May.2024 30.May.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.01.2024




# #