Circuit Oferta speciala MALLORCA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = de la 1049 euro/pers

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Oferta speciala MALLORCA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = de la 1049 euro/pers / 8 zile

» Plecari: 18.Jun.2024, 17.Sep.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 8 zile
» Pret: de la 1049 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Palma de Mallorca -Playa de Palma – Manacor - Pestera Dragonului - Porto Cristo - Sierra de Tramuntana - Puerto de Sóller - Valldemossa – Lluc - Alcudia


Data de plecare/tarif:
18.06: 1049 euro/pers
17.09: 1199 euro/pers

Transferuri gratuite din urmatoarele orase: SIBIU, FAGARAS, BRASOV, SINAIA, CAMPINA, PLOIESTI, TARGOVISTE, RM. VÂLCEA, PITESTI, CRAIOVA, BACAU, FOCSANI, RM. SARAT, BUZAU, GALATI, BRAILA, TULCEA, CONSTANTA, MEDGIDIA, SLATINA.

Program:
Ziua 1. BUCURESTI – MALLORCA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:30 pentru imbarcare pe zborul Wizz Air W4 3023 cu destinatia Palma de Mallorca. Decolare la ora 16:05 si aterizare in Palma de Mallorca ora 18:25. Ati ajuns in Mallorca – cea mai mare dintre Insulele Baleare, situata intre coasta Africii de Nord si Spania. Mallorca a fost de-a lungul veacurilor tinta constanta a cuceritorilor, fie ca ei s-au numit fenicieni, cartaginezi, romani, mauri sau corsari spanioli. Peisajul insulei este presarat cu golfuri, plaje si stanci de-a lungul coastei in timp ce in interior exista sate traditionale si lanturi muntoase care ating inaltimi de 1.500 de metri. Transfer la hotel. Cazare si cina – Hotel HSM Atlantic Park 4* in Magaluf (18-25 Iunie, camere superior) / Hotel BG Caballero 4* in Playa de Palma (17-24 Septembrie, camere standard).

Ziua 2. PALMA DE MALLORCA
Mic dejun. Vizitam Palma, capitala vibranta a Mallorca, eleganta si intima, dar plina de viata. Aproximativ jumatate din populatia insulei locuieste in acest oras energic, pe tot parcursul anului, cu hoteluri de lux, restaurante la moda, cafenele, magazine si viata de noapte. Incepem cu un tur de oras cu ghid local. Principalele atractii ale orasului sunt situate in jurul uriasei catedrale gotice de pe malul marii.
Aceasta zona, cunoscuta drept orasul vechi al Palma, este plina de monumente istorice si arhitectura magnifica. Admiram cladirile medievale: Catedrala La Seu – cea mai emblematica, construita pe locul unei moschei care, la randul ei, a fost un templu roman si Palatul L''''''''Almudaina, cu gradini splendide. Continuam prin vechiul cartier Arab, cu labirintul sau de strazi inguste, curti fermecatoare si arhitectura unica. Ulterior, ajungem in Placa Cort unde gasim Primaria si legendarul maslin stravechi care se crede ca are aproximativ 1000 de ani fiind unul dintre cele mai admirate repere ale orasului. Intoarcere la hotel si timp liber. Cazare si cina – Hotel 4*.

Ziua 3. MALLORCA – Partea Vestica: Sierra de Tramuntana-Puerto de Soller-Valldemossa
Mic dejun. Timp liber sau optional o excursie in partea Vestica a insulei. Exploram zona Sierra de Tramuntana, un lant muntos impresionant – lung de aproape 90 km care formeaza “coloana vertebrala” a insulei Mallorca. Peisajul rural este dominat de terase, ziduri antice din piatra uscata si sculpturi proprii ale naturii cu maslini vechi de secole. Ajungem in cel mai frumos sat pitoresc – Valldemossa – cu farmecul sau autentic mallorcan si aflam despre istoria si secretele acestuia. Probabil cel mai cunoscut sat de pe insula deoarece compozitorul polonez Frederic Chopin si iubita sa, scriitoarea franceza George Sand, si-au trait aici povestea de dragoste, departe de zvonurile pariziene. Admiram frumoasa manastire Cartuja Real ridicata in 1339, fost palat de resedinta al lui Sancho I de Mallorca. Ne plimbam pe enigmaticele strazi pietruite, pline de magazine, buticuri si tot felul de cafenele. Continuam cu Portul Soller – o mica comoara ravnita de corsari cu peisaje splendide si miros de flori de portocal. Fiind un vechi port de pescuit aici ne putem delecta cu preparate delicioase din peste si fructe de mare, putem admira locuintele marete care dateaza din secolele XVI-XVIII sau tramvaiul vintage din lemn, utilizat acum zeci de ani pentru a transporta citrice, care trece prin centrul orasului. Intoarcere la hotel Cazare si cina – Hotel 4*.

Ziua 4. MALLORCA – Cruise, Sun & Fun!
Mic dejun. Ne aflam in una dintre cele mai mari statiuni de vacanta din Mallorca cu o intindere de cativa kilometrii de nisip alb, ape cristaline, ideala pentru practicarea multor tipuri de sporturi si o multime de baruri, cluburi, restaurante și hoteluri. Privelistile incredibile ale golfului, apusurile de soare de neuitat si centrul cultural al orasului, va vor asigura o experienta de vacanta uimitoare. Timp liber la dispozitie pentru relaxare si pentru a va bucura de facilitatile hotelului ce ofera confort, relaxare, divertisment, gastronomie cu specialitati locale si internationale si servicii de calitate. Puteti opta pentru o croaziera la bordul unui catamaran de-a lungul coastei de sud-vest a insulei Mallorca unde vom petrece cateva ore relaxante. Puteti face plaja pe vas, o baie racoritoare sau snorkeling in apele cristaline ale Mediteranei. De asemenea, vom descoperi cele mai frumoase pesteri si plajele protejate cum ar fi Portals Vells sau rezervatia naturala marina Cala Vella. Intoarcere la hotel si timp liber. Cazare si cina – Hotel 4*.

Ziua 5. MALLORCA – Partea Nordica: Lluc & Alcudia
Mic dejun. Timp liber sau optional o excursie in partea Nordica a insulei. Descoperim aceasta zona stancoasa cu golfuri izolate si plaje mici, ascunse, cu privelisti uluitoare asupra nuantelor turcoaz ale marii. Vizitam orasul Alcudia, plin de istorie si cu o atmosfera locala autentica. Exploram orasul vechi cu stradute idilice inconjurat de un zid medieval, care a fost restaurat pe locul unei asezari romane din anul 123 i.Hr. Maurii au reinfiintat aici un oras care ulterior a devenit posesie feudala a Cavalerilor Templieri. In continuare ne indreptam catre satul Lluc unde vizitam cel mai sacru loc din Mallorca aflat intr-un cadru spectaculos in muntii Sierra de Tramuntana. Este un important loc de pelerinaj de mai bine de 800 de ani. Obiectul pelerinajului este o mica statuie a Fecioarei gasita de un arab convertit la crestinism. Statuia, numita La Morenta sau Madona Intunecata, a fost adapostita in biserica locala, dar s-a tot intors la locul in care a fost gasita si astfel a fost construita acolo o capela pentru a o gazdui. Manastirea are o curte interioara frumoasa, o gradina botanica si un muzeu cu arta religioasa. Intoarcere la hotel. Cazare si cina – Hotel 4*.

Ziua 6. MALLORCA – Partea Estica: Manacor – Pestera Dragonului – Porto Cristo
Mic dejun. Astazi, vom descoperi Partea Estica insulei, o zona deosebita unde linistea si atmosfera relaxata au determinat oameni importanti precum Boris Becker – solistul trupei Abba, Bon Jovi si Emily Blunt sa isi faca o casa de vacanta aici. Prima oprire va fi in Manacor la renumitul magazine de perle, unde aflam despre industria de cultivarea acestor bijuterii clasice. Continuam catre legendarul Pestera Dragonului (Cuevas del Drach), un adevarat miracol al naturii, plin de formatiuni spectaculoase cu stalactite si stalagmite. Ascuns in interiorul pesterilor, Lacul Martel este considerat a fi unul dintre cele mai mari lacuri subterane din lume. Inca din anul 1935, in fiecare zi, aici au loc concerte din aria lui Chopin, Caballero si Offenbach. Vom asculta un concert live al unui cvartet format din doua viori, un violoncel, armoniu si urmarim un spectacol de lumini. Ulterior, ajungem in Porto Cristo, singurul loc din Mallorca care a fost prins in razboiul civil spaniol si capturat pentru scurt timp de fortele republicane dar care a reusit sa isi pastreze farmecul sau original. Despre pesterile din Porto Cristo localnicii vorbeau inca din 1632, cand credeau ca in interiorul lor se adaposteste un dragon. Intoarcere la hotel. Cazare si cina – Hotel 4*.

Ziua 7. MALLORCA – Sun & Fun!
Mic dejun. Ne vom petrece aceasta zi la malul Marii Mediterane. Mallorca este renumita pentru minunatele plaje de nisip, apele cristaline, vremea permanent placuta si soarele pe tot parcursul anului. Va puteti relaxa la plaja, puteti lua masa pe o terasa la malul marii sau puteti incerca sporturile nautice ce se practica in zona. Insula este o destinatia perfecta pentru ciclism si atrage aproximativ 150.000 de cicloturisti in fiecare an. Clima calda si varietatea de trasee, de la urcari solicitante la teren moderat, fac ca ciclistii de toate nivelurile sa se poata bucura de numeroasele trasee pitoresti de pe insula. Cazare si cina – Hotel 4*.

Ziua 8. MALLORCA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Palma de Mallorca pentru imbarcare pe zborul Wizz Air W4 3024 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 19:05 sosire in Bucuresti la ora 23:15.


Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti – Palma de Mallorca – Bucuresti, zbor direct Compania Wizz Air
- Taxele de aeroport
- Bagaj de mana (40 × 30 × 20 cm) + bagaj de cala 20 kg
- Transferuri cu autocar local modern, aeroport-hotel-aeroport
- 7 nopti cazare cu hoteluri 4* conform pachetului
- Mese incluse: DEMIPENSIUNE
- Excursie cu ghid local in Palma de Mallorca
- Excursie cu ghid local in Partea Estica: Manacor, Pestera Dragonului & Puerto Cristo
- Intrarea in Pestera Dragonului
- Insotitor roman de grup

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala, asigurare storno
- Taxele de oras, se achita la hotel aprox 4 eur/pers/noapte
- Bilete de intrare la obiectivele turistice
- Excursiile optionale
- Bacsis/tips –echipaj (sofer+ghizi)– aprox 5 eur/pers/zi

Nota: numarul locurilor pentru ofertele special este limitat!
Tarife standard:
plecare 18.06: 1119 euro/pers
plecare 17.09: 1269 euro/pers

Conditii de plata: 30% la inscriere , 20% cu pana la 60 de zile inainte de plecare, diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

Oferta din categoria:


 
Oferta speciala MALLORCA - 7 nopti cazare cu demipensiune + bilet avion Bucuresti + taxe aeroport + transferuri + vizite = de la 1049 euro/pers - 8 zile / 1049 EURO
Plecare Pana la
18.Jun.2024 25.Jun.2024 Rezervare
17.Sep.2024 24.Sep.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.04.2024




# #