Circuit VALENCIA – Hoinarind prin „Orasul Viitorului”

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

VALENCIA – Hoinarind prin „Orasul Viitorului” / 7 zile

» Plecari: 24.Jul.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 7 zile
» Pret: de la 799 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: Valencia orasul artelor si stiintelor, Orasul vechi El Carmen, Valencia Bioparc, Oceanograful, Lectie de gatit Paella, Timp liber pentru plaja.


24 Iulie | BUCURESTI - VALENCIA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda – Otopeni la ora 07:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish TK1044 cu destinatia Valencia, via Istanbul. Decolare din Bucuresti la ora 09:35, sosire in Istanbul la ora 11:00. Decolare din Istanbul cu zborul TK1313 la ora 15:00 si sosire in Valencia la ora 18:00. Suntem in Valencia, unul dintre cele mai vibrante, cosmopolite si inovatoare metropole, al treilea oras ca marime din Spania si unul dintre putinele care pastreaza intre zidurile sale viata secolelor demult apuse, alaturi de constructii impresionante, futuriste si ingenioase. Transfer la hotel si cazare. Cazare la Hotel Port Azafata Valencia 4* sau similar Valencia.

25 Iulie | VALENCIA
Mic dejun. Intalnire cu ghidul local pentru un tur de oras care include zona portului, Orasul Artelor si Stiintelor (exterior) – pe care ati avut ocazia sa il vedeti in 2015 in filmul “Tomorrowland” - dar si orasul vechi – El Carmen, locul de origine al celor mai importante cladiri. Incepem cu Lonja de la Seda (Bursa Matasii) – obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO, considerat cel mai bine conservat exemplu al arhitecturii gothice tarzii, si continuam cu Catedrala, care te copleseste prin maretia ei, si Biserica Sfanta Maria care adaposteste - dupa cum sustine chiar Vaticanul - autenticul Graal; in turul nostru vom trece si prin Piata Fecioarei Maria in centrul careia troneaza fantana lui Neptun, Mercado Central (Piata Centrala) – una dintre cele mai mari si vechi piete din Europa si multe altele care ne vor incuraja sa exploram mai mult acest oras. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Port Azafata Valencia 4* sau similar Valencia.

26 Iulie | VALENCIA – „ORASUL ARTELOR SI STIINTELOR”
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plimbari. Valencia se mandreste in primul rand cu gandirea deschisa catre proiecte culturale si de arhitectura, astfel incat va sugeram o vizita in “Orasul de Arte si Stiinte” renumit la nivel mondial.....acesta trebuie vazut pentru a putea crede. Centrul cultural se intinde pe o suprafata de 2 Km, este construit din cladiri si spatii deschise desprinse din filmele SF; orasul este, de asemenea, un loc minunat pentru cei ce doresc relaxare in aer liber. Daca doriti doar sa va relaxati atunci va propunem o plimbare prin albia uscata a raului Turia care ne pune la dispozitie nu mai putin de 9 Km de parcuri si gradini botanice, chiar in inima orasului. Cazare la Hotel Port Azafata Valencia 4* sau similar Valencia.

27 Iulie | VALENCIA – BIOPARC & OCEANOGRAF
Mic dejun. Adulti si copii deopotriva, va recomandam cu caldura si o vizita la Valencia Bioparc, o gradina zoologica iesita din comun, unde va veti simti ca in junglele Africane; un proiect inovativ care ofera vizitatorilor oportunitatea de a vedea animalele in habitaturile lor naturale si de a le observa co-existenta cu alte specii, asa cum se intampla in mod natural in natura. Si, ca sa fie ziua completa, va sugeram sa nu ratati o vizita la Oceanograf – cel mai complex de acest fel din Europa si al treilea din lume! Acesta este cel mai mare acvariu din Europa, cu capacitatea de a adaposti 45.000 de creaturi vii din 500 de specii diferite. Aici sunt reprezentate principalele ecosisteme marine ale planetei. Arhitectura sa de avangarda, amenajarea diferitelor acvarii si obiectivele sale stiintifice, recreative si educationale aduc lumea marina la public, sporind gradul de constientizare cu privire la protectia florei si faunei sale. Mai mult, serveste ca platforma pentru cercetarea stiintifica. Cazare la Hotel Port Azafata Valencia 4* sau similar Valencia.
28 Iulie | VALENCIA – LECTIE DE GATIT PAELLA !!!
Mic dejun. A gati paella este cu siguranta cea mai remarcabila experienta valenciana, nu numai culinara cat si sociala, familia si prietenii adunandu-se pentru a gati impreuna. Optional, puteti participa la aceasta experienta in cadrul Scolii de orezuri si paella valenciana. Experienta incepe cu o plimbare prin cartierul istoric Barrio del Carmen pentru a ajunge la Mercado Central unde veti targui ingredientele necesare pentru o paella de calitate. Cu ingredientele cumparate va intoarceti la Scoala unde incepe adevarata experienta. Fiecare turist, in valencia, mananca cel putin o data paella, dar dvs.veti invata sa gatiti paella ca apoi sa aratati celor de acasa ce-ati invatat. Imbracati ca un adevarat Chef veti urmari si veti participa la procesul, deloc simplu, de elaborare a paellei din ingredientele cumparate tot de dvs. Veti deprinde secretele si tehnicile pentru o autentica paella pe care le veti putea repeta apoi acasa. Sigur ca la final veti manca chiar paella gatita, insotita in traditia valenciana de salata si un desert facut in casa. Tarif informativ: 70 euro/adult; 50 euro/copil.


Seara, daca veti mai putea 😊, incercati sa faceti un tur de tapas si pinchos prin centrul vechi. Cazare la Hotel Port Azafata Valencia 4* sau similar Valencia.

29 Iulie | VALENCIA - PLAJA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja. Valencia se mandreste cu peste 13 Km de plaje cu nisip auriu unde linistea si deconectarea va vor fi cu siguranta asigurate. Cazare la Hotel Port Azafata Valencia 4* sau similar Valencia.

30 Iulie | VALENCIA – BUCURESTI
Mic dejun. Imediat dupa micul dejun eliberarea camerelor de hotel si transfer catre aeroportul din Valencia pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish TK1302 cu decolare la ora 12:00. Sosire in Istanbul la ora locala 16:50. Decolare din Istanbul cu zborul TK1045 la ora 19:00 si sosire in Otopeni la ora 20:20.



Servicii incluse:
Servicii incluse:
• Bilete de avion Bucuresti–Valencia–Bucuresti, Compania Turkish, via Istanbul
• 6 nopti cazare cu mic dejun Hotel Port Azafata 4* Valencia sau similar
• Tur de oras Valencia cu ghid local
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup in Valencia
• Transferuri Aeroport – Hotel – Aeroport
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile optionale
• Taxele de oras - se achita individual la receptia fiecarui hotel (acolo unde se aplica)
• Bacsis pentru soferi, ghizi, personal hotelier, personal restaurante etc: recomandat 5 Euro/persoana/zi


Transferuri la aeroportul Otopeni/Piata Victoriei din urmatoarele orase:
• Constanta (50 euro/pers.), Medgidia (45 euro/pers.), Cernavoda (45 euro/pers.), Fetesti (45 euro/pers.), Slobozia (45 euro/pers.)
• Iasi (45 euro/pers.), Targu Frumos (45 euro/pers.), Roman (40 euro/pers.), Bacau (35 euro/pers.), Onesti (42 euro/pers.), Adjud (33 euro/pers.), Focsani (28 euro/pers.), Buzau (21 euro/pers.), Urziceni (20 euro/pers.)
• Brasov (36 euro/pers.), Predeal (32 euro/pers.), Sinaia (30 euro/pers.), Campina (25 euro/pers.), Ploiesti (20 euro/pers.)
• Pitesti (28 euro/pers.)


INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL DIN PROVINCIE
 Transferul se rezerva odata cu pachetul turistic DOAR la cererea expresa a turistului! Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 Tarifele mentionate mai dus sunt pe persoana, valabile pentru ambele sensuri (dus-intors).

in

Oferta din categoria:


 
VALENCIA – Hoinarind prin „Orasul Viitorului” - 7 zile / 799 EURO
Plecare Pana la
24.Jul.2024 30.Jul.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.03.2024




# #