Circuit 20.10 VIETNAM 2024 - Marele tur avion, 10 nopti/13 zile , pret/ persoana=2470Eur

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

20.10 VIETNAM 2024 - Marele tur avion, 10 nopti/13 zile , pret/ persoana=2470Eur / 13 zile

» Plecari: 20.Oct.2024

» Transport: cu Avion + autocar
» Durata: 13 zile
» Pret: de la 2470 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 18.10.2024
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Ho Chi Minh Da Nang Cu Chi Cai Be Hoi An Ba Na Hills Hue Hanoi Ninh Bing Ha Long Bay


Ziua 1: BUCURESTI - DOHA - HO CHI MINHIntalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:00, pentru imbarcare pe cursa companiei QATAR AIRWAYS cu destinatia Ho Chi Minh (schimbarea cursei la Doha).

Ziua 2: HO CHI MINH Mese: cinaSosire in Ho Chi Minh la ora locala 07:55. Transfer la hotel Le Duy 3* (sau similar). Cazare incepand cu ora 13:00. Timp liber pentru odihna. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon si cu program traditional.

Ziua 3: HO CHI MINH - CU CHI TUNNELS Mese: mic dejun, pranzMic dejun. Prima parte a zilei este dedicata vizitarii tunelurilor Cu Chi. Datorita locatiei strategice, aceste tuneluri au fost folosite de catre luptatorii vietnamezi in lupta pentru independenta. Este vorba, de fapt, despre o retea lunga de 200 km de tuneluri care conecteaza posturi de comanda, spitale, adaposturi si fabrici de arme, avand iesiri camuflate in diverse puncte. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza ne intoarcem in Ho Chi Minh avand la dispozitie cateva ore pentru a explora orasul. Cazare in Ho Chi Minh.

Ziua 4: HO CHI MINH Piata plutitoare Cai Be (100 km) Mese: mic dejun, pranzMic dejun. Astazi vom pleca spre Cai Be, oras situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Vom lua ambarcatiunea si vom pleca in explorarea acestor canale. In drum, vom vizita piata plutitoare de la Cai Be, unde se aduna ambarcatiuni pline cu fructe si legume. Dupa pranz (servit intr-un restaurant local), vom reveni in Ho Chi Minh pentru cazare. Timp liber pentru cumparaturi - Vietnam fiind o destinatie foarte cunoscuta si pentru nivelul scazut al preturilor.

Ziua 5: HO CHI MINH (tur de oras) DA NANG (zbor intern) Mese: mic dejunMic dejun. Vom face turul orasului Ho Chi Minh. In primul rand vom vizita Muzeul de Istorie, apoi vom admira fostul Palat al Independentei, piata locala Ben Thanh. Vom opri pentru fotografii la principalele obiective turistice precum Primaria, Teatrul, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei. Timp liber pentru masa de pranz dupa care vom avea transferul catre aeroport pentru imbarcare cursa interna Ho Chi Minh Da Nang. Transfer la hotel si cazare in Da Nang la hotel Adaline 3* sau similar.

Ziua 6: DA NANG HOI AN DA NANG (60 km) Mese: mic dejun, pranzMic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Muzeul Cham din Da Nang, unde vom gasi marturii ale existentei misterioasei civilizatii Cham. Vom pleca apoi spre Hoi An (30 km), considerat cel mai cochet oras din Vietnam, o localitate - port foarte bine conservata ce dateaza din secolul al XV-lea. Vom servi pranzul la un restaurant local si vom face un tur pietonal cu ghidul local. Orasul este situat intr-un estuar cu plaje lungi, arhitectura fiind un mix de influente japoneze, chineze si vietnameze. Vom descoperi si admira podul japonez, multe case vechi si stradute cochete. Seara, vom reveni in Da Nang pentru cazare.

Ziua 7: DA NANG BA NA HILLS (Podul de Aur) DA NANG Mese: mic dejun, pranzMic dejun. Vom pleca spre dealurile BA NA unde ne vom bucura de imagini colorate si stralucitoare, vom contempla grandoarea muntelui si padurile stravechi. Vom merge cu cea mai lunga instalatie pe cablu din lume avand o panorama superba asupra delurilor si gradinilor. Vom vedea varful Nghinh Phong, Le Nim Villa si Podul de Aur. Podul se afla la o altitudine de 1400 m deasupra nivelului marii si se intinde pe o lungime de 150 m. Ba Na hills a avut un maxim de vizitare in 2017, cu aproximativ 2,7 milioane de vizitatori. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza ne intoarcem in Da Nang pentru o noua noapte de cazare.

Ziua 8: DANANG HUE Mese: mic dejun, pranzMic dejun. Dimineata vom pleca spre Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Drumul de la Da Nang la Hue (100 km) strabate trecatoarea Hai Van, in traducere marea de nori - varful muntilor fiind in plafonul de nori, iar baza langa mare. Peisajele sunt spectaculoase! La sosirea in Hue ne vom indrepta cu barca pe Raul Parfumurilor spre Palatul Imperial si pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului. Vom vizita Mausoleul regelui Tu Duc, construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Vom servi un pranz traditional. Cazare hotel Duy Tan 3* in Hue (sau similar).

Ziua 9: HUE HANOI (zbor intern) Mese: mic dejunMic dejun. Transfer catre aeroport pentru zbor intern Hue-Hanoi. Sosire in Hanoi si transfer in centrul orasului pentru a admira Templul Literaturii - primul colegiu din Vietnam, locas dedicat confucianismului. In continuare vom vizita Muzeul de Etnologie, dupa care ne vom indrepta spre un loc deosebit de pitoresc: Lacul Hoan Kiem. Numele acestuia inseamna sabia recastigata si provine dintr-o legenda locala conform careia Imparatul Le Loi a recuperat o sabie din lac pe care a folosit-o cand a invadat China. Dupa tur vom participa la un spectacol inedit cu papusi din lemn pe o scena de apa (Water Puppet Show). Transfer si cazare la Hotel Flower Garden 4* sau similar in Hanoi.

Ziua 10: HANOI NINH BING (90 km) Mese: mic dejun, pranzMic dejun. Vom merge catre provincia Ninh Binh cunoscuta sub numele de Insula Halong. Va fi o zi deosebita, avand ocazia sa facem o plimbare cu barcile de bambus in zona Tam Coc printre plantatiile de orez si varfuri calcaroase falnice. Dupa masa de pranz pe care o vom servi intr-un restaurant local vom avea transfer (4 km) catre zona Hoa Lu, vechea capitala a Vitnamului. Aici vom vedea cele doua temple dedicate regelui Dinh si regelui Le, fondatorii vechii capitale in timpul secolului al X-lea. Ne intorcem in Hanoi pentru cazare la acelasi hotel.

Ziua 11: HANOI HA LONG BAY Mese: mic dejun, pranz, cinaMic dejun. Vom pleca spre golful Ha Long, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Drumul prin delta Red River va dura aproximativ 3 ore. Ne imbarcam pe vasul Golden Cruise sau similar. Vom incepe croaziera navigand printre insulitele pitoresti si vom vizita grota Sung Sot, cea mai mare si impunatoare din golful Ha Long. Vom servi un pranz traditional (meniu fix) la bordul vasului. Vom face o oprire la plaja Titop pentru relaxare sau pentru o plimbare cu caiacul (optional). Vom reveni pe vasul de croaziera unde ne vom delecta cu un spectacol de gatit mancaruri traditionale. La ora 18:30 vasul va ancora in Cong Do unde va ramane pentru innoptare. Doritorii se pot bucura de o sedinta de masaj (este necesara rezervare prealabila). Cina traditionala (meniu fix) la bordul vasului.

Ziua 12: HA LONG BAY HANOI DOHA Mese: mic dejun, pranzDimineata devreme (ora 06:30) vom participa la un curs de Taichi - unul din cele mai eficiente tipuri de exercitii fizice si psihice din lume. La ora 07:00 vom servi o gustare in salonul de mic dejun al vasului. In continuare vom explora grota Luon in barcute de bambus conduse de localnici si vom reveni pe vas pentru check-out. Vom debarca de pe vasul de croaziera iar inainte de a merge catre aeroport vom servi masa de pranz la un restaurant local. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Hanoi Doha a companiei QATAR AIRWAYS. Decolarea din Hanoi este prevazuta pentru ora locala 19:10.

Ziua 13: DOHA - BUCURESTIPlecare din Doha la ora locala 02:30 si sosire in Bucuresti la ora 06:40 dimineata.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti - Ho Chi Minh si Hanoi - Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Doha);
transport cu avionul: Ho Chi Minh - Da Nang si Hue - Hanoi cu companii locale;
10 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Ho Chi Minh, 3 nopti in Da Nang, 1 noapte in Hue, 2 nopti in Hanoi, 1 noapte pe vas de croaziera in Ha Long Bay;
10 mic dejunuri, 8 mese de pranz (zilele 3, 4, 6, 7, 8,10, 11, 12), 2 cine (zilele 2, 11);
transport cu autocarul conform itinerariului;
tururi de oras cu autocar si ghid local in Ho Chi Minh, Hoi An, Da Nang, Hue, Hanoi;
excursie la piata plutitoare Cai Be;
excursie la tunelurile Cu Chi;
excursie la Podul de Aur Ba Na;
vizita zona Ninh Binh;
croaziera in Ha Long Bay;
intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari);
taxa procesare acte si viza Vietnam (poate suferi modificari).


Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianurie 2024. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 USD/persoana se practica in Vietnam, se achita la sosirea in Vietnam;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR CURSE INTERNATIONALE (ore locale):
20.10.2024 Bucuresti 11:00 Doha 15:30 durata zborului: 4h30min
20.10.2024 Doha 20:00 Saigon (Ho Chi Minh) 07:55durata zborului: 7h55min
31.10.2024 Hanoi 19:10 Doha 23:20durata zborului: 8h10min
01.11.2024 Doha 02:30 Bucuresti 06:40durata zborului: 5h10min

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica tarifele si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila.
- Din acest motiv, va rugam sa verificati la agentie detaliile ofertelor de care sunteti interesati inainte de a face o rezervare.
3
- Informatiile primite in agentie vor avea intotdeauna prioritate !

Oferta din categoria:


 
20.10 VIETNAM 2024 - Marele tur avion, 10 nopti/13 zile , pret/ persoana=2470Eur - 13 zile / 2470 EURO
Plecare Pana la
20.Oct.2024 01.Nov.2024 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.02.2024




# #