Circuit Revelion CIRCUIT si SEJUR VIETNAM - Ho Chi Minh City, Delta Mekong si plaja Phan Thiet: 8 nopti cu mic dejun + cina festiva + avion Bucuresti + taxe + vizite

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Revelion CIRCUIT si SEJUR VIETNAM - Ho Chi Minh City, Delta Mekong si plaja Phan Thiet: 8 nopti cu mic dejun + cina festiva + avion Bucuresti + taxe + vizite / 10 zile

» Plecari: 26.Dec.2024

» Transport: cu Avion
» Durata: 10 zile
» Pret: de la 2399 EURO de persoana

» Categorie cazare 4*

» Traseu: București – Ho Chi Minh City – Delta Mekong – Can Tho - Ho Chi Minh City – Phan Thiet - – Ho Chi Minh City – București


Ziua 1. București – Ho Chi Minh City
Seara, check-in și îmbarcare pe Aeroportul Internațional din București, Otopeni pentru zborul cu destinația Ho Chi Minh City, Vietnam.

Ziua 2. Ho Chi Minh City
Sosire pe Aeroportul Internațional din Ho Chi Minh City, întâlnire cu ghidul local și transfer la hotel. Seara, cazare la hotel Central Palace 4* sau similar, în zona Ho Chi Minh City.

Ziua 3. Ho Chi Minh City
Mic dejun. Tur de oraș în Ho Chi Minh City pentru a admira arhitectura specifică epocii coloniale, dar și influențele chineze. Turul include: Sediul Central al Poștei – a cărei structură metalică a fost realizată de către Gustave Eiffel, Catedrala Notre Dame (exterior) construită din cărămidă roșie, dar asemănătoare celei din Paris, Palatul Reunificării și strada Dong Khoi. În a doua parte a zilei se vor vizita tunelurile Cu Chi. Acestea au fost săpate manual de către rezistența vietnameză în timpul războiului francezo-vietnamez. Zona a fost extinsă în timpul războiului din Vietnam, ajungând să măsoare 200 km de galerii cu o adâncime de 3-4 metri și adăpostesc săli de ședință, saloane medicale, bucătării, dormitoare, grupuri sanitare. La finalul vizitei se va degusta o specialitate locală, khoai my loc (manioc fiert) – un preparat des întâlnit în perioada războiului. Seara, cazare la hotel Central Palace 4* sau similar, în zona Ho Chi Minh City.

Ziua 4. Ho Chi Minh City – Delta Mekong – Can Tho
Mic dejun. Dimineața, plecară către „Veneția Verde” a Vietnamului, Ben Tre din Delta Mekong. Turul continuă cu fabrica de cărămizi Phong Nam pentru a urmări procesul manual de creare a acestora, urmând îmbarcarea pe vasul de croazieră pentru a admira fermecătorul râu Chet Say. Croaziera include opriri pentru a descoperi ateliere locale, precum un sat recunoscut pentru covoarele țesute. Cei doritori pot încerca acest meșteșug, iar în continuare plimbare cu xe loi (un fel de rișcă) sau cu bicicletele pentru a vizita satul. Masa de prânz va fi servită la un restaurant tradițional unde vor fi servite specialități precum pește ureche de elefant și creveți de apă dulce. Retur cu barcă către autocar și transfer către Can Tho. Seara, cazare la hotel Iris 4* sau similar, în zona Can Tho.

Ziua 5. Can Tho – Ho Chi Minh City
Mic dejun. Dimineață continuă aventurile pe râul Mekong și se vizitează piața plutitoare Cai Rang unde se pot încerca numeroase fructe și legume tropicale, dar și pește proaspăt. Turul continuă către grădina Vam Xang pentru un tur cu bicicleta în care se poate admira frumusețea acestor locuri. La finalul plimbării se va servi ceai și fructe proaspete. Transfer către Ho Chi Minh City. Seara, cazare la hotel Central Palace 4* sau similar, în zona Ho Chi Minh City.

Ziua 6. Ho Chi Minh City – Phan Thiet
Mic dejun. Dimineața, transfer către orașul de pe malul mării: Phan Thiet. Orașul este cunoscut pentru plajele cu palmieri, dunele de nisip albe și roșii, plaja Mui Ne, dar și pentru magazinele, restaurantele și resorturile de vacanță. Seara, cină de gală și cazare la hotel Pandanus Resort 4* sau similar, în zona Phan Thiet.

Zilele 7 - 9. Phan Thiet
Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru relaxare la plajă pe cont propriu. Seara, cazare la hotel Pandanus Resort 4* sau similar, în zona Phan Thiet.

Ziua 10. Phan Thiet – Ho Chi Minh City – București
Mic dejun. Transfer către Aeroportul Internațional din Ho Chi Minh City pentru check-in și îmbarcare pe zborul cu destinația București.


Servicii incluse:
- Transport cu avionul Bucuresti - Ho Chi Minh City si retur Compania Turkish Airlines (escala la Istanbul)
- 1 bagaj de cală și 1 bagaj de mână/ persoană
- Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la momentul calatoriei)
- Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
- Cazare 8 nopti in camera dubla in hoteluri de 4* cu mic dejun
- Cina de Revelion (se va servi la restaurantul hotelului)
- Intrari la obiectivele turistice
- Asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:
- Asigurare medicala si asigurare storno
- Taxa de viza pentru Vietnam: aprox 25 USD (se achita local)
- Bacsis pentru ghizii si soferii locali: 5 USD/ persoana/ zi

Conditii de plata:
20% avans la rezervare
80% cu 30 zile inainte de plecare


Oferta din categoria:


 
Revelion CIRCUIT si SEJUR VIETNAM - Ho Chi Minh City, Delta Mekong si plaja Phan Thiet: 8 nopti cu mic dejun + cina festiva + avion Bucuresti + taxe + vizite - 10 zile / 2399 EURO
Plecare Pana la
26.Dec.2024 04.Jan.2025 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 21.03.2024




# #