Croaziera de grup Fiorduri norvegiene si Capitale nordice

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Croaziera de grup Fiorduri norvegiene si Capitale nordice


MSC Cruises este o divizie a mediteranean Shipping Company SA.Fondata iniţial ca Lauro Lines de Achille Lauro, compania a intrat în afaceri de croazieră în anii 1960, cu două nave de operare, Lauro Angelina şi Achille Lauro MS, ambele fiind sfasiate de foc. După ce Lauro Angelina a ars în portul St.Thomas în 1979, Lauro Linii, cunoscuta sub numele de Flotta Lauro, s-a întâlnit cu vremuri...

Imbarcare din:  
BUCURESTI
Destinatie:  
Durata croaziera:  
9 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Warnemunde,Germania - 17:00
2 NAVIGARE - -
3 Stavanger, Norvegia 08:00 18:00
4 Eidfjord, Norvegia 08:00 17:00
5 Kristiansand, Norvegia 12:00 20:00
6 Oslo, Norvegia 07:00 17:00
7 Copenhaga, Danemarca 09:00 18:00
8 Warnemunde,Germania 07:00 -
9 Excursie Lubeck cu pranz inclus - -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
18.Aug.2024 1749 1879 1999 2069 Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1 18 august 2024, Hamburg
Intalnire cu reprezentantul agentiei pentru zborul din Bucuresti, respectiv Cluj Napoca. Aterizare in Hamburg si transfer in portul Warnemunde pentru imbarcare pe MSC Poesia.
Ziua 2 19 august 2024, Navigare
Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activitati, doar sa citesti cu atenție programul de la bord, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant.
Ziua 3 20 august 2024, Stavanger
Aici, in Stavanger incep Fiordurile Norvegiene, zona continand unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale ale Norvegiei. Stavanger este aproape de munti, fiorduri si plaje unice. Cel de-al treilea oras al Norvegiei a prosperat din activitati petroliere, astazi fiind un stalp al economiei domestice norvegiene si un protagonist cheie in comertul european. Nu rata oportunitatea de a vizita Muzeul Petrolului, vei fi fascinat de arhitectura deosebit de moderna. Exploreaza Gamale, un cartier plin de case albe, construite din lemn, care te vor face sa te „intorci in timp”, in vechea Norvegie. Iar maretul Lysefjorden este la doar o excursie distanta!
Ziua 4 21 august 2024, Eidfjord
Eidfjord este un satuc pitoresc, tipic norvegian, casa a doar cateva sute de locuitori. Este inconjurat de natura extraordinara, paduri verzi, munti inalti si cascade dramatice, un loc unde natura imbraca cea mai frumoasa forma a ei. Principala sa atractie, Cascada Voringsfossen este una dintre cele mai vizitate obiective naturale din Norvegia.
Ziua 5 22 august 2024, Kristiansand
Kristiansand cunoscut ca fiind „Barcelona Norvegiei” este un oras mic dar vibrant, situat in sudul tarii. Kristiansand este despartit de Danemarca prin stramtoarea Skagerrak, cea care contecteaza Marile Baltica si Nordului. Desi are o istorie care poate fi urmarita pana la epoca de piatra, Kristiansand a fost fondat oficial in 1641 de catre regele Cristian al IV-lea, acesta construindu-si
aici Palatul Regal. S-a dezvoltat in continuu, azi devenind destinatia preferata de vacanta pentru norvegieni care se bucura aici de cele mai insorite zile pentru plaja, city break-uri si multa istorie, toate adunate intr-o locatie relativ mica si foarte accesibila. Aici vei gasi si cea mai veche biserica in stil romanesc din Norvegia (Oddernes) si cel mai mare tun terestru din lume in Muzeul Tunului.
Ziua 6 23 august 2024, Oslo
Cea mai veche capitala a Scandinavei si centrul comercial al Norvegiei, Oslo a fost un port major in ruta schimbului de marfuri pentru mai mult de un mileniu. Oslo, desi are doar 550.000 de locuitori este una dintre cele mai mari orase capitala ale lumii din punct de vedere al teritoriului. Un oras sofisticat, chic, unde vei gasi un mix arhitectural al secolelor XIX si XX, multe dintre case fiind decorate cu fresce luminoase si sculptura in lemn, si bulevarde largi presarate cu parcuri si piete publice. Oslo este casa Parcului de Sculptura Vigeland, a Primariei unde se tine ceremonia Premiului Nobel si a Galeriei Nationale unde poti admira „Tipatul” lui Edvard Munch.

Ziua 7 24 august 2024, Copenhaga
Copenhaga este, fara niciun dubiu, cea mai primitoare capitala a Europei de Nord! De la curajosii vikingi, la castele antice si palate, la stradute pavate, case din lemn si o anumita sculptura a Micii Sirene, Copenhaga este o poveste moderna cu final fericit. Coloratul cartier Nyhavn cu cafenele si restaurantele sale, Palatul Amalienborg sau resedinta de iarna a regilor danezi, Gradinile Tivoli – cel mai faimos parc de distranctii din Danemarca sunt doar cateva din minunile Copenhagai!
Ziua 8 25 august 2024, Lubeck
Debarcare de pe MSC Poesia si excursie cu pranz inclus la Lubeck. Fosta capitala si regina Ligii Hanseatice, Lubeck este o bijuterie istorica ce gazduieste cladiri de secol al XII-lea si privelisti de carte postala. Dupa incheierea excursiei vei fi transferat la aeroportul din Hamburg pentru zborul catre Bucuresti.
Nota oferta:
TARIFUL INCLUDE:
- cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, cina; apa, ceai, cafea in restaurantul bufet;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara
- seara de gala
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi).
- bilet avion, Bucuresti –Hamburg – Bucuresti sau Cluj Napoca – Hamburg – Cluj Napoca, cu bagaj de mana si bagaj de cala incluse
- transfer aeroport – nava –aeroport;
- insotitor de grup roman (pentru un grup minim de 25 persoane);
- taxe portuare si taxe de aeroport
- excursie cu pranz inclus in Lubeck

tarfiul nu include:
- servicii medicale la bord
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- internetul
- asigurarea medicala cu protectie Covid (optionala)
- service Charge-ul – 84 euro/ persoana/ croaziera (obligatoriu, se achita la agentie)

Conditii rezervare:
Orice croaziera confirmata atrage o plata din partea clientului sau agentiei partenere de minim 40%. Diferenta se achita cu 60 de zile inainte de plecare.

Conditii anulare:
Mai mult de 60 de zile – pierderea avansului
59 - 0 zile – penalizare 100%
In caz de neprezentare la program penalizarea este 100%.

c hb
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.04.2024



# #