NOU ! Croaziera de grupp Craciun si Revelion in America de Sud 2024 - 2025 !

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

NOU ! Croaziera de grupp Craciun si Revelion in America de Sud 2024 - 2025 !


Princess Cruises este o linie de croazieră britanic - americana, cu sediul in Santa Clarita, California, Statele Unite ale Americii. Compania a devenit celebra datorita serialului de televiziune american, "The Love Boat", unde au aparut 2 dintre navele companiei: Island Princess si Pacific Princess. La începutul anului 2010, Fincantieri şi Carnival Corporation & PLC ajuns la un acord pentru a construi...

Imbarcare din:  
BUCURESTI
Destinatie:  
Durata croaziera:  
1 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Cazare Santiago de Chile Hotel Pullman Vitacura 4*, mic dejun - -
2 Cazare Santiago de Chile Hotel Pullman Vitacura 4*, mic dejun - -
3 Excursie Vina del Mar si Valparaiso - -
4 Santiago (San Antonio), Chile - 18:00
5 Navigare - -
6 Puerto Montt, Chile 07:00 17:00
7 Navigare - -
8 Amalia Glacier, Chile (navigare scenica) - -
9 Punta Arenas, Chile 07:00 19:00
10 Ushuaia (Tara de Foc), Argentina 12:00 20:00
11 Capul Horn (navigare scenica) - -
12 Insulele Falkland (Stanley) 08:00 18:30
13 navigare - -
14 Puerto Madryn, Argentina 08:00 18:00
15 Navigare - -
16 Montevideo, Uruguay 08:00 18:00
17 Buenos Aires 07:00 -
18 Buenos Aires - 18:00
19 Cazare Buenos Aires NH Collection Jousten 4*, mic dejun - -


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
16.Dec.2024 6449 - - - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Ziua 1
16 decembrie 2024,
Bucuresti - Santiago de Chile

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni
pentru zborul catre Santiago de Chile
Ziua 2
17 decembrie 2024,
Santiago de Chile
Transfer la hotel, brunch si cazare la Hotel Pullman Vitacura 4* (sau similar) in Santiago de Chile, un oras surprinzator, cosmopolit, plin de energe si sofisticat
Ziua 3
18 decembrie 2024,
Santiago de Chile
Dupa micul dejun poti vizita Santiago de Chile pe cont propriu sau poti participa la excursia optionala (4h, neinclusa) pe care ti-o propunem: tur ghidat de oras si dealul Santa Lucia. Vei vizita unele dintre cele mai importante obiective ale Santiago de Chile, de la centrul sau istoric cu ale sale Palat al Parlamentului „La Moneda” (exterior) si Plaza de Armas, urmate de cartierul boem al capitalei: Bellavista si accesul pe jos pe dealul Santa Lucia. Dupa Mercado Central te vei indrepta spre cartierele moderne Santiago Providencia, Las Condes si Vitacura care creeaza asa numitul „Sanhattan”. Cazare la Hotel Pullman Vitacura 4* (sau similar).
Ziua 4
19 decembrie 2024,
Santiago de Chile – Majestic Princess
Dupa check-out, iti vei incepe calatoria in excursia inclusa catre frumosul oras - port Valparaiso, cunoscut pentru strazile inguste, casele colorate si piata Sotomayor. Vei trece pe langa Cladirea Congresului National in drumul tau spre Vina del Mar, „orasul-gradina” si Quinta Vergara, scena unora dintre cele mai importante festivaluri din tara. Vei continua sa descoperi Vina del Mar care la inceput era doar o regiune viticola insa care a devenit acum cea mai importanta statiune a litoralului din Chile. Excursia se termina in portul San Antonio pentru imbarcare pe Majestic Princess.
Ziua 5
20 decembrie 2024,
Navigare
O zi pe mare si timp in care sa te familiarizezi cu noul tau hotel pentru urmatoarele doua saptamani, Majestic Princess, o destinatie in sine.
Ziua 6
21 decembrie 2024,
Puerto Montt, Chile
Puerto Montt, capitala regiunii Los Lagos, este adesea numit poarta de acces spre lacurile glaciare, peisajele vulcanice si parcurile nationale din Chile. Portul este, de asemenea lacasul unei asezari germane vechi, precum si a comunitatilor indigene Mapuche. Orasul a atras numerosi oameni de-a lungul timpului, mixul dintre cultura locala si cultura germana fiind unul dintre punctele sale forte. O plimbare in jurul Puerto Varas cu vedere spre Lacul Llanquihue, unul dintre cele mai mari lacuri din Chile, sau o masa copioasa in satul de pescari Angelmo sunt printre activitatile preferate de turistii care ajung in Puerto Montt.
Ziua 7
22 decembrie 2024,
Navigare
O zi de relaxare sau/si plina de muzica, spectacole si activitati cu echipa de divertisment. Azi vei naviga pe apele Pacificului de Sud catre Ghetarul Amalia.
Ziua 8
23 decembrie 2024,
Ghetarul Amalia (navigare scenica)
Navigarea Amalia Glacier inseamna o incursiune unica in salbaticia neatinsa din Chile – presarata cu ape imaculate, varfuri pline de zapada si ghetari albastrui. Ghetarul Amalia este situat in Parcul National Bernardo O''''Higgins, cea mai mare zona protejata din Chile. Daca esti norocos, aici poti zari delfini curiosi care se joaca pe langa nava, cormorani, vidre si condori.

Ziua 9
24 decembrie 2024,
Punta Arenas, Chile

Punta Arenas, cel mai sudic oras al Patagoniei, este scaldat de apele reci ale Stramtorii Magellan. Foarte multi calatori trec grabiti prin Punta Arenas, tratandu-l ca pe un popas in drumul lor spre peisajele incredibil de frumoase din Torres del Paine National Park si alte atractii din Patagonia, dar exista o multime de locuri in acest oras pe care le poti vizita precum Plaza de Armas, Cladirile Guvernului, gradinile bine intretinute si memorialul lui Ferdinand Magellan. Poti face o excursie pe Isla Magdalena, un habitat nealterat de pinguini, cormorani si multe alte pasari sau sa te plimbi cu caiacul prin Stramtoarea Magellan.
Ziua 10
25 decembrie 2024,
Ushuaia
De Craciun esti la Capatul Lumii, o notiune care a incantat dintotdeauna calatorii si i-a chemat catre tinuturile australe ale globului. Ushuaia este capitala regiunii Tierra del Fuego (Tara de Foc) un veritabil caleidoscop de ghetari stralucitori, munti acoperiti de zapada, paduri dese si lacuri cristaline. Nimic nu-i poate egala pozitia la antipozi, unde drumurile lumii se sfarsesc si unde incepe, intr-un fel o noua lume...Antarctica. Peisajele superbe pot fi contemplate mergand in excursii panoramice la Parcul National Tierra del Fuego, Canalul Beagle, Lacul Escondido sau cu trenul pana la...Capatul Lumii.
Ziua 11
26 decembrie 2024,
Capul Horn (navigare scenica)
Capul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud, face parte din Arhipelagul Tarii de Foc. De asemenea, insula se afla in partea de nord a Stramtorii Drake si a fost numita dupa orasul Hoorn din Olanda. Capul Horn marcheaza locul in care Oceanul Pacific intalneste Oceanul Atlantic si linia dintre America de Sud si Antarctica. In Capul Horn traiesc pinguinii Magellan, o specie denumita dupa exploratorul portughez Magellan care i-a descoperit in 1520. Langa Capul Horn se afla doua faruri, unul dintre ele fiind cel mai sudic far, ca situare, din lume. Sa inconjori Capul Horn este echivalentul simbolic al escaladarii Muntelui Everest!
Ziua 12
27 decembrie 2024,
Insulele Falkland (Stanley)
Stanley capitala cea mai sudica a lumii este situata in Arhipelagul Falkland, format din doua insule principale Est si Vest Falkland, impreuna cu insulele mai mici din apropiere. Stanley este mandru de patrimoniul sau britanic, Insulele Falkland fiind revendicate pentru prima oara de englezi la 1765. In primii ani ai colonizarii, acestea au fost folosite ca baza pentru navele de vanatoare a balenelor. Astazi, pescuitul si turismul sunt la baza economiei. Pentru entuziastii faunei salbatice, aceasta este o oportunitate exclusiva de a vedea pinguinii regali, pe cei imperiali si alte specii interesante.
Ziua 13
28 decembrie 2024,
Navigare

Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activitati, diverse concursuri si lectii. Doar sa citesti cu atentie programul primit in cabina, pe tot parcursul zilei se intampla ceva interesant!
Ziua 14
29 decembrie 2024,
Puerto Madryn, Argentina

Dupa revolutia industriala din Marea Britanie, galezii au imigrat in Argentina in cautare de pamant ieftin. Condusi de vicontele Madryn, un grup de colonizatori s-a asezat in Patagonia si au pus bazele micului oras Puerto Madryn in 1865. Viata in Patagonia, insa, nu a fost usoara. Iernile sunt brutal de reci, preriile salbatice si vanturile aspre dar galezii au supravietuit si azi putem vedea mostenirea lasata de ei. Puerto Madryn este poarta ta catre una dintre cele mai mari zone de reproducere pentru mamifere si pasari – Rezervatia Nationala Tombo.
Zilele 15 - 16
30 – 31 decembrie 2024,
Navigare

Ultimele zile din an le vei petrece la bord navigand pe apele Atlanticului de Sud. Te relaxezi si te pregatesti pentru Revelion! La multi ani, 2025!

Ziua 17
01 ianuarie 2025,
Montevideo

Capitala Uruguaiului este un oras cu o atmosfera cosmopolita si plina de oameni foarte deschisi si relaxati. Centrul orasului cu zgarie norii sai este un tezaur de cladiri Art Deco, in timp ce noile suburbii din est pot evoca un Miami pentru vizitatori. Odata ajunsi aici nu uitati sa vizitati si Ciudad Vieja (Orasul Vechi) cu cladirile sale coloniale meticulos restaurate aflat pe o peninsula care separa Río de la Plata de port. Punta del Este si Colonia del Sacramento (patrimoniu Unesco construit la 1680 de portughezi) aflate la aproximativ 2 ore de Montevideo sunt de asemenea puncte de mare atractie.
Ziua 18
02 ianuarie 2025,
Buenos Aires

Capitala Argentinei ofera vizitatorilor sai o incursiune intr-o alta lume! Fascineaza nu numai prin alura sa neoclasica sau patiseria adusa la nivel de arta sau intinsele spatii verzi dar si prin energia sa haotica, coplesitoare, vie! Poti alege sa vizitezi Buenos Aires, in propriul pas sau sa mergi in excusia optionala (4h, neinclusa) pe care ti-o propunem aici: tur de oras Buenos Aires parcurgand elegantul cartier Recoleta si faimosul sau cimitir Palermo, Plaza de Mayo si a sa casa Roz, Catedrala Metropolitana si cafea la Cafe Tortoni – cea mai veche cafenea din oras, fondata in 1858.
Ziua 19
03 ianuarie 2025,
Buenos Aires

Dupa debarcarea de pe Majestic Princess, te vom transfera la hotelul de 4* din Buenos Aires la care vei avea cazare sau poti participa la excursia optionala (5h, neinclusa) pe care ti-o propunem Navigare pe Delta del Tigre. Dupa Delta Amazonului, Delta Parana este cea mai importanta din America de Sud. Plina de rauri bogate si vegetatie verde, aceasta rezervatie naturala este localizata la nici 30 km de Buenos Aires. Vom merge pe Rio de la Plata pentru a ajunge in suburbia San Isidro si vizita
superba catedrala neo gotica, teatrul si libraria publica. Excursia continua spre statia fluviala a El Tigre pentru a naviga pe canale intre miii de insule mici acoperite cu copaci ceiba si continand o biodiversitate incrediblia. Cazare la hotel NH Collection Jousten 4* (sau similar).
Optional: Cina si Tango Show la Cafe de los Angelitos cu bauturi incluse.
Ziua 20
04 ianuarie 2025,
Buenos Aires

Mic dejun si transfer la aeroportul Buenos Aires pentru zborul spre casa.

Tariful include:
- cazare 15 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
- pensiune completa la bordul navei in restaurante a la carte si buffet;
- divertisment la bordul navei, productii de teatru si muzica live;
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera: spectacole de tip Broadway, muzica live, filme si activitati tematice;
- bilete de avion Bucuresti – Santiago de Chile/ Buenos Aires – Bucuresti cu bagaj de mana (8 kg) si bagaj de cala (23 kg) inclus
- taxele portuare si de aeroport
- transfer aeroport – port – hotel - aeroport
- insotitor de grup (minim 20 de pasageri)
- 2 nopti cazare cu mic dejun incluse la Hotel Pullman Vitacura 4* (sau similar) in Santiago de Chile cu mic dejun inclus
- 1 noapte cazare cu mic dejun inclus la Hotel NH Collection Jousten 4* (sau similar)
- 19.12 brunch, Santiago de Chile
- 19.12 excursie in Vina del Mar si Valparaiso.

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord
- restaurantele de specialitate si spectacolele cu cina inclusa
- anumite activitati de divertisment
- internetul
- asigurarea medicala cu acoperire Covid
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- bauturile alcoolice si non alcoolice servite la bord
- service Charge-ul 20 USD/ persoana/ zi
- bacsisuri pentru ghizii locali si transferuri – 5 USD/ persoana/ serviciu
- taxa hoteliera in Buenos Aires si Santiago de Chile (1.5 USD/pers/ zi)
- Santiago de Chile: tur ghidat de oras si dealul Santa Lucia – 40 euro/ pers.
- tur de oras Buenos Aires si Cafe Tortoni - 75 euro/ pers.
- Navigare pe Delta del Tigre – 125 euro/ pers.
- Cina si Tango Show la Cafe de los Angelitos – 80 euro/ pers.
Nota oferta:
*Tarife valabile in functie de disponibilitatea la momentul rezervarii.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.11.2023



# #