Revelion 2025, Croaziera Singapore, Penang si Phuket, 10 zile, zbor inclus, full board, cabina exterioara, 2899 euro/persoana

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Revelion 2025, Croaziera Singapore, Penang si Phuket, 10 zile, zbor inclus, full board, cabina exterioara, 2899 euro/persoana


Royal Caribbean International este o companie navala cu sediul in Miami, Florida si este detinuta de Royal Caribbean Cruises Ltd., cu 42 de nave în funcţiune sub 5 branduri diferite şi una în construcţie. Royal Caribbean controlează 24.8% din cota de piaţă de croazieră din lume.Daca va doriti o vacanta extravaganta si experiente inedite, alegeti unul din cele 20 de vase de croaziera puse...

Imbarcare din:  
Bucuresti
Destinatie:  
Durata croaziera:  
10 zile
Croaziere
Itinerariu
Ziua Portul Sosire Plecare
1 Singapore 12:00 18:00


Date de plecare si preturi
Plecare Cabina interioara Cabina exterioara cu vedere la ocean Cabina exterioara cu balcon Suita
26.Dec.2024 - - 2899 - Rezervare
Preturile sunt in functie de data plecarii, tipul cabinei, exprimate in EURO / persoana

Descriere:
Revelion 2025 - Croaziera Singapore, Penang si Phuket - Nava Anthem of the Seas
ITINERAR
Ziua 1. București – Singapore Check in și îmbarcare pe aeroportul din București pe zborul cu destinația Singapore.
Ziua 2. Singapore Sosire în Singapore și transfer către hotel. Seara, cazare la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar în Singapore
Ziua 3. Singapore Mic dejun. Transfer spre port pentru îmbarcare pe Nava Anthem of the Seas
Ziua 4. Penang, Malaezia Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la George Town, oraș cunoscut pentru arhitectura colonială, aparținănd patrimoniului UNESCO.
Ziua 5. Phuket, Thailanda Timp liber la dispoziție sau excursie opțională la Phi Phi Island, ce include opriri pentru snorkeling și prânz cu specific local.
Ziua 6. Phuket, Thailanda Timp liber la dispoziție sau excursie opționalăla James Bond Island, locul unde s-a filmat “James Bond: The Man with the Golden Gun”. Excursia include prânz cu specific local.
Ziua 7. Pe mare Timp liber la dispoziție pentru relaxare la bordul vasului de croaizeră Anthem of the Seas Ziua 8. Singapore Debarcare de pe Nava Anthem of the Seas. Transfer la hotelul din Singapore.
După amiaza, timp liber sau opțional vizită la Grădina Botanică (inclusiv Grădina de Orhidee) + Platforma de observație de la Marina Bay Sands.
Seara, cazare la Vibe Hotel Singapore Orchard 4* sau similar în Singapore
Ziua 9. Singapore – Bucuresti Mic dejun. Tur de oraș în Singapore, ce include Moscheea Sultanului, Marina Bay Sands (exterior), Parcul Gardens by the Bay și portul Clarke Quay.
După amiaza, transfer la aeroport și îmbarcare pe cursa cu destinația București.
NOTA: Excursiile menționate în program au titlu informativ şi pot exista modificări pană la momentul călătoriei. Acestea se rezervă şi se achită la bordul navei de croazieră în funcție de disponibilitate. Tariful se comunică local.
Tariful include: cazare cu pensiune completa la bordul vasului inclusiv apa, limonada, ceai si cafea la dozator; activitati de recreere*; gym; fitness*; sauna; taxe si servicii portuare si taxa pentru servicii la bord * Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitati de recreere
Tariful nu include: excursiile optionale si cheltuielile personale (de exemplu, bauturile servite la bord, serviciul de spalatorie, tratamentele de frumusete si sanatate, telefoanele, casino, internet, rezervarile la restaurantele cu specific, room service etc.); bacsisuri pentru ghidul si soferul local, asigurare medicala/ storno, orice altceva ce nu apare mentionat ca fiind inclus in tarif.
Servicii opționale în Singapore: Vizită la Grădina Botanică (inclusiv Grădina de Orhidee) + Platforma de observație de la Marina Bay Sands: 99 Eur/ persoană (se achită în avans, în agenție)
Taxa de viză Thailanda procesată la bord - aproximativ 85 USD/persoană
Calatoria se efectueaza cu pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporar
Nota oferta:
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.04.2024



# #