Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Cornu >

Sejur Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Sejur in Cornu la Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA - 3 nopti

Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA Hotel Pro Estetica Sana-Bali SPA
Intr-un loc binecuvantat de soarta, in care natura a pus la un loc darurile sale ozon, padure, pasuni, munti si vai, trandafiri si iarba, izvoare susurand si pasari ciripind – oaspetii nostri vin sa se desprinda de stress-ul vietii cotidiene, sa-si curete corpul de poluare si toxine, sa-si relaxeze sufletul si sa-si inalte spiritul – in primul centru holistic de wellness, slabire si detoxifiere din Romania, ce recreeaza atmosfera magica din Bali, insula zeilor.

Pentru relaxare si refacere este nevoie nu numai de un anumit regim, ci si de odihna si de miscare: odihna in camere de lux, cu dotari de exceptie, mobilier si decoruri originale din Bali, insula zeilor si vedere asupra peisajului subcarpatic din Cornu si miscare in superbul parc si pe aleile marginite de pomi fructiferi si brazi.

Exercitiul fizic este necesar pentru a pune muschii in miscare si pentru a scapa de grasimi accelerandu-le metabolismul.

Gimnastica medicala si fitness-ul pentru supraponderali in sala pot alterna cu bai in jacuzzi si aqua-jogging sau inot in piscina acoperita; masajele balineze sau shiatsu pot fi urmate de sauna si dusuri racoroase, iar antrenamentele de tenis sau basket de lectii de golf.

Presopunctura si baile de plante pot alterna cu drumetii in Carpati, iar sedintele de mental training pot deschide serile dansante, in care valsul se impleteste cu samba braziliana.


Sarbatori de Pasti 2024 Cornu Proestetica Sana Bali SPA Resort****

Servicii incluse
Va invitam sa să petreceţi Sărbătorile de Pasti într-un loc special, unde tradiţia românească se îmbină cu binefacerile culturii asiatice, un loc încărcat de energie pozitivă pentru trup şi suflet !


Pachet servicii turistice Pasti 2024: cazare 3 nopţi cu demipensiune (mic dejun, si cina cu meniu prestabilit), Prânz Festiv de Pasti în restaurantul Bumbu Bali, fosir si terasa, 1 sedinta masaj balinez sau terapeutic 45 minute/persoana, acces piscina interioara, acces la sala de fitness, loc de joacă Bali Spa Kids.

ST = camera Standard

Conditii pentru rezevare: plata integrala sau avans 50 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita pana la 12 Aprilie.

Optional transport, transferuri.


Servicii neincluse
Tot ceea ce nu este in mod expres specificat la service incluse.


Descriere / Alte informatii
Reducere copii:
- 1 copil 0-6,99 ani gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar;
- 1 copil 7-11,99 ani schita 100 lei/zi cu mic dejun si acces piscina.

Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa

Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
03.May.2024 - 06.May.2024 400 EURO 315 EURO - - Rezervare
Transport : Transport la cerere
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 22.04.2024
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #